Az igen, már ovis??

Pedig nemrég volt a 8 bites tankozósba mikor szóltál, hogy most mennem kell, mert elfolyt a magzatvíz.

A kecót amúgy sem lehet befejezni, csak abbahagyni.
Annak viszont nagyon örülök, hogy rendben vagytok. Legyen is így az a legfontosabb.

Nálunk minden ok. Hála istennek egészség rendben.
Ablakcsere már rég, most épp egy festésen vagyunk túl. Na jó még nem egészen, de azt már fél kézzel is megcsinálom.

Nem nyitottam saját üzletet, mert megváltozott a főnökség és nagyon kedvező feltételekkel vagyok most itt. A volt főnököm lánya vette át az üzleteket, ő meg hagy dolgozni és megbecsül.
A kisfiam meg nő mint a gomba. Már most okosabb meg ügyesebb (de psszt) mint én, szebbnek meg mindig is szebb volt.

Ha itthon játszunk valamivel akkor simán lealáz, aztán mondja, hogy nem lehetsz ilyen noob apa.

A suliban kiváló, ösztöndíjas tanuló és 2-3 csaj folyton "tépi" egymást miatta. Úgyhogy dagad a mellem na.

Minden ok, a kisebb gondok meg legalább a földön tartanak.
A tankokkal mostanában csak ritkán gurulok, akkor is csak a társaság miatt. Kicsit eljárt felette az idő. Vagy lehet csak szerintem, nem tudom. De idegesít, hogy sok pénzért lehet OP tankokat venni. Ez nem jó így.
Az utóbbi időben ha kisfiam odaeenged

inkább ps-ezek. Ott most a Red Dead Redemption 2-vel játszok. 2 nyolcas prémium tank áráért, hát hogy is mondjam, fényévekkel több kikapcsolódást ad a játék, bitang jó grafika mellett.
Velem dióhéjban ennyi van.

Azért csak megkétdezem, párod háta ugye jól van?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...