Mit köszöngecc? Tegnapelőtt is jól megköszönted, pedig az is csak még a tizennyócadik előtti volt!
Boldogat!
Kéztsók!
Pontosan így, Szete! Kétnaponta jönnek a szülinapok már.
Zsolt! Free XP-m lassan több lesz...
A lényeg, hogy nehogy vegyél magadnak free xp-t aranyért, hiszen a csajok maguk az aranyok.. látom a saját kis családomban... Anya, és a szemem fénye kislányom És minden csaj a világon
Last edit: 6 éve 11 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Katjaton
Dark idetévedt? Szia Dark? MIZU??? Ezernyolcszázkilencvennyolc óta nem hallottam rólad? Ahogy leverték a forradalmat, eltűntél... És pluszba még eltelt egy rakás év... Gyermek? Gyarapszik?
Szerintem az 50 éves megemlékezésre gondolt. Te is ott álltál az integetős Csajkában , a Zőrmester mögött. Aztán dördült a lövés és összetört a söröspohár a fogdmeg kezében, amit éppen ezüstözött papírtálcán nyújtott át...
És amnesztiát hirdettek ezért merült feledésbe a sörrel nem koccintunk.
Last edit: 6 éve 11 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati
Szerintem az 50 éves megemlékezésre gondolt. Te is ott álltál az integetős Csajkában , a Zőrmester mögött. Aztán dördült a lövés és összetört a söröspohár a fogdmeg kezében, amit éppen ezüstözött papírtálcán nyújtott át...
És amnesztiát hirdettek ezért merült feledésbe a sörrel nem koccintunk.
Nóóóómálisak vagytok.
Nem azt mondta, hogy akkor volt a forradalom, hanem akkor hallott róla az utószelének eltitkolásának suttogását az utópisztikus jövő megálmodása vót akkoriban na.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...