Jelenleg 101 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 8 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 9 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 15 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #271990 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Ide írom, mert a bonuszkódos topikot nem találom.
A face bookon írják, h ez a kód a hajósoknak 1 Francia ládát ad
Wargaming bonusz kód: DST23EU18FB

Én nem tudom mi az, de próba cseresznye.

Köszi! :)
Amúgy ilyen:

Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #272007 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Szete és Leopardusz átment Ponciusz Pilátuszba. De az egy másik marhaság. :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272010 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Potrien Őrmester!!!

Letörölte a WoT-ot??? Mit fogok mondani a köztársasági elnök úrnak? Hogy a mi jó Potrienünk agya meglágyult a szaharai hőségben, s beduin dalok közepette ukk-mukk-fukk törölget??? Mi jó tevesz..r van magával Potrien? Telepítse vissza, oszt csapassa az ösmerőseivel, mert kiköttetem, maga széltoló!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Sics
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #272017 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
(Rompez! :whistle: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DarkRaven73
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272121 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Szerintem félre van ez értve egy igazi légiós őrmester nem letörli a wotot csak újratelepíti, miután visszajött a WG székházból mindnekit kikötött 24 órára és kaptak egy hét pelotot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272123 Írta: Pocakovics
Megválaszolva: Pocakovics
Ami a WoT székházat illeti ellenőrizetlen hírek kaptak szárnyra.

1. Hír: Az 1.0 bevezetése után dühöngő csőcselék jelent meg és prémium vasvillákkal valamint aranyozott nyelű fákkjákkal' és üvöltve követelték az MM és az RNG felelősök életét, vérét, vagyonát húgát stb.

2. Hír: A lázadók váratlanul eltüntek, ugyanakkor a közeli erdőben valakik nagyobb darabon átmozgatták a földet.

Ez eddig majdnem érdektelen. De! PravdaNova lapban az alábbi cikk jelent meg.
Horror a WOT székházban!
A WOT székházába ismeretlen tettes hatolt be és először vigyázzmenetbe vezényelte a teljes biztonsági őrséget, majd a kiérkező rendőri egységeket, akik közül többeket csak altatólövedékkel tudtak eme tevékenység abbahagyására kényszeríteni. Nyikita Andrejevics százados, még az idegosztályról is kiszökött, majd az őt a székháztól elválasztó 27km-t mezítláb megtéve ismételten vigyázzmenetben rója köreit az épület körül, miközben az orvosok tehetetlenül, szent borzalommal figyelik.
A székházban dolgozók közül viszont sokan meghaltak!
42 fő a rettegésbe halt bele
38 főt egyértelműen valaki a bajuszával (!) szúrt szíven
142-en kiugrottak az ablakon
az egyetlen túlélő a 92 éves Vaszilíj bácsi a nagy honvédő háború veteránja, a második liter életmentő vodka elfogyasztása után, azt zokogta, hogy visszavágyik a háborúba, "mert milyen szép nyugodt és stresszmentes élete is volt ott Sztálingrádban" Az események rekonstruálása brit tudósok bevonásával lapzártakor még folyik
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, mcsp, Szete58, Emerich37, Rallyefan81, DarkRaven73, Sics, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272181 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
T-34 a nagy Orosz iszapban. :) De hogy a kommentelők egy része hogy meglepődik milyen jó állapotban megmaradt..... Mik vannak... :wb:

m.facebook.com/...286989
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Pocakovics
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272212 Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton
Jó "reggelt!"

és nyuszis hétvégét! ;) :)
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Emerich37, sandorati, DarkRaven73, JackassJana, Sics, Tekagi, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272214 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati
... mivel holnap már nincs munkanap, és ma is délben hazamehetünk, így most kívánok mindenkinek BOLDOG HÚSVÉTOT !!! :dancing: :dancing: :dancing: :rofl: :rofl: :rofl:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Emerich37, DarkRaven73, Katjaton, Pocakovics, JackassJana, Sics, Tekagi
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272259 Írta: Potrien

Letörölve minden, ami WG.... :(

Őrmester úhr próbálja ki a TotalWar Arénát, nem fogja megbánni ;) :dancing:

Dehogynem fogja... amikol előszöl hajtja neki a hasztatuszait vagy a plincipeszeit a Hannibal elefánijainak, aszt is hálomszol elátkozza, akitől előszöl hallotta asztat, hogy Lóma! :P

Persze! Amikor megjelent, feltettem az arénát, de akkor még igen idegesítő volt az egész kezelés, minden. Amúgy gőzöm nincs miket kellene miknek nekihajtanom, pláne, hogy ez nekem miért rossz, de hiszek neked. Azt sem értem, hogy ez a Hannibál nevű portás, hogyan jön ide, és miért vannak elefántjai, amik igen tájidegenek a Klauzál utcában. Rómát meg igenis hallani kell, mert a mondás azt tartja, hogy Rómát látni, és meghalni, vagy Nápolyt, egykutya, talján mindkettő, tehát ez igen veszélyes dolog, és én még nem tervezek ilyet. És az sem jó érv, mikor hajnalban hazakállaikettősözöd magad, és bájos Dulcineád neked szegezi, a kérdést, miszerint, hol a k...va anyádba csavarogtál idáig, hogy elindultál te időben, de mindig Rómában lyukadtál ki, mert ugye minden út oda vezet. Csak akkor hogyan jönnek el onnan? De a lényeg, sokan könyörögtek, hogy menjek vissza a játékba. Na jó, csak az asszony, mert azt mondta, mióta nem játszom kibírhatatlan vagyok, tehát ismét feltelepítettem mindent és játszom földön, vízen. Levegőben nem, mert arra a War Thunder jobb. És az arénát is próbálgatom ismét...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Emerich37, DarkRaven73, Leopardusz, Pocakovics, Sics
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272319 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Szép jó reggelt :)

Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Emerich37, Celebúr, Pocakovics, JackassJana, Tekagi, Sztyepan65
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272321 Írta: Potrien
Egyszer régen, mikoron a magyarok felkerekedtek, hogy új hazát keressenek maguknak, élt közöttük egy szorgos nyeregkészítő, aki messze földön híres volt az ügyességéről. Az ő eszemunkája volt a húspuhítás feltalálása, amit ük, ük, ük, ük unokája, bizonyos Kotány fejlesztett tökélyre, tehát ami ma kapható, az nem más, mint porított nyereg. Mondom, hát mentek a Magyarok és egyszer csak elérkeztek egy irdatlan hegységhez. Nézik a hegyet, méricskélik, miként lehetne ezen általjutni, mert a tatárok már igen szorongatták őket. Találtak is egy ösvényt, de a jövés menésben a vezér, Árpád nyeregszíja bizony már nagyon elvásott, azzal bíz nem lehetett nekivágni a kalandnak. Hívatta hát a nyergesmestert, aki gyorsan kicserélte a bőrt, és fel is szerszámozta a lovat legott. De gond volt, mert a jószág táncolt, oldalazott, nagyokat horkantott, nyugtalanította valami. A vezér halk szavakkal csitította, ellenőrizte a szíjakat, majd összevont szemöldökkel nézett a mesterre. - Vereckei, ez szoros! A magyarok egyből levették a szitut, és kacagásuk hosszan visszhangzott a szurdok kőfalai között. De, hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, hogy ne hátráltassa a vonulást a vezér átült a tartaléklovára és úgy folytatták az utat. Sikeresen átkeltek a hegyeken és, ha Árpádnak eggyel több vezetéklova lett volna most nem itt ülnénk, hanem Burgenlandban. Mindezek ellenére azért csak Isten éltesse az Árpádokat!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Celebúr, DarkRaven73, Leopardusz, Pocakovics, Sics, Tekagi, Frankenstein Bourne
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272326 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, mivel ez az egyik legnépszerűbb topic : Itt szeretnék minden forumos kollegának Kellemes Húsvéti ünnepeket kivánni, hölgyeknek sok locsolót :) (elnézést hogy ide mertem irni)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, CrossMetal1, Szete58, Emerich37, sandorati, Potrien, Sics
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272327 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Sziasztok, mivel ez az egyik legnépszerűbb topic : Itt szeretnék minden forumos kollegának Kellemes Húsvéti ünnepeket kivánni, hölgyeknek sok locsolót :) (elnézést hogy ide mertem irni)

Neked is nagyon sok lo.... őőőő akarom mondani BOLDOG HÚSVÉTOT !!! :) És tényleg ez a legnépszerűbb topic... és nagyon jó helyen jársz !!! ne kérj elnézést... :beer2: :beer2: :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272329 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Neked is nagyon sok lo.... őőőő akarom mondani BOLDOG HÚSVÉTOT !!! :) És tényleg ez a legnépszerűbb topic... és nagyon jó helyen jársz !!! ne kérj elnézést... :beer2: :beer2: :beer2:

Muszáj :) Van egy kemény mag, összetartó csapat akik viszik topicot, s egy retinens, szakadár kérjen elnézést előre ha beir)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.