7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#270778Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
A kudlik szóról. Sokszor hallottam régebben, hogy amikor nagyapám este a tűz fényénél a pulyáknak mesélt, oktatta azokat a világ dolgairól, csodáiról, a nagyanyám csak annyit mondott, öregapátok kudlik. A szó eredete Jan Kudla természettudósra vezethető vissza, aki Zikmund és Hanzelka nyomdokain bejárta a Vysoké Tatryt egy Tréninkové oblečenível. Nevéhez fűződik egy új hegyi kecskefaj felfedezése a Velkopopovic csúcsának közelében. Elnevezésük világos szőrük után Velkopopovický Kozel Světlý lett. Amúgy is sok furcsa szó járt arra mifelénk a lágymányosi határban, példának okáért a csuklik, ami alatt egyszerűen a kulcslyukat értettük.
Last edit: 7 éve 6 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Rallyefan81, Apa1972_hu
A tesztszerveren ismét eluralkodott rajtam az irányított csaták érzés. Vagy nagyon győzünk, vagy nagyon kikapunk. 15:5, vagy 5:15 az általános eredmény. Egy Orbán Ottó versrészlet ugrott be róla:
"Betudható-e az asztmámnak, hogy úgy érzem, mintha b... nának"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Leopardusz, Pocakovics
A tesztszerveren ismét eluralkodott rajtam az irányított csaták érzés. Vagy nagyon győzünk, vagy nagyon kikapunk. 15:5, vagy 5:15 az általános eredmény. Egy Orbán Ottó versrészlet ugrott be róla:
"Betudható-e az asztmámnak, hogy úgy érzem, mintha b... nának"
De ha úgy is érzed Őrmi az is csak "teszt" lehet vagyis nem "éles"
Vagyis a szűziességed nincs veszélyben
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...