***Folytatás***
A Pohos Káplárban dermedt csend támadt.
Fokhagyma Jean, aki e méltán híres műintézmény tulajdonosi jogait gyakorolta, (makaón nyerte egy kiugrott kasszafúrótól, de ez végképpen nem képezi jelen történetünk tárgyát) gyakorlott mozdulatokkal tüntette el a pultról az értékesebb italokat, a falról a kakukkos órát, és a velencei tükröt.
Természetesen a tükör nem típusban volt velencei, hanem származását tekintve, sok sok éve már amikor felbukkant, hóna alatt eme szépséggel. Ő már igazán tudja mi ilyenkor a teendő! A kassza tartalmát a zsebeibe tömködte, megállapíthatjuk az egyik zsebe elég is volt a művelethez.
Kicsi Joe, - aki igazán csak a nevében birtokolta eme jelzőt - előre sajnálta szegény cingár tanárt.
Hogy ennek tényleg most kellett belekeveredni!
Ha esetleg még menekülőre fogná.....talán hagyná is. Elvégre egyszer Ő is tehet valami jót!
Nincs is messze a karácsony. Igaz, még pontosan 322 nap van hátra addig, de sosem árt biztosra menni....
És a következő pillanatok történelemmé lettek. Békésen megőszült zsebtolvajok is felsóhajtottak, ha valaki felidézte az eseményeket. sokat megélt legionárius őrmesterek is elégedettem csipték össze a szemüket, ha szóba került a tanár és Kicsi Joe esete.
Ugyanis a következőben Joe akkora pofont kapott, hogy reptében magával sodort három asztalt, meg egy mindeddig békésen kártyázó társaságot. A fogai összekoccantak, és a szeme előtt ugrált a tejút összes valamire való csillaga.
A kívülállók elégedetten hümmögtek. Az ütés gyorsasága és ereje még a jelen lévő szakértőket is lenyűgözte. Az látszott, nem ma kezdte a "szakmát"....a fene nézte volna ki ebből a vézna egyénből. Jó lesz vigyázni!
Joe közben összekaparta magát, és busa fejét rázogatva feltápászkodott.
- Szóval félreismertem az urat! Azért ne gondolja, hogy ennyivel megússza!
- Állok elébe, de figyelmeztetem, hozhatna magával még néhány segédet, csak hogy legyen aki borogatja....
Ezt a szemtelenséget! Ha eddig volt is kétsége Joe-nak az ügymenetet illetően, teljesen eloszlott.
Ez már nem egyszerű verekedés! Itt a hírneve forog kockán! Meg kell mutatnia ennek a nyomorultnak, hányas is a kabát!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...