Nem tudná valaki leírni, hogy mit kell beállítani az XVM-ben ahhoz, hogy ha kínai tankot sebzek, ne legyen fehér szám a képernyőn? Az alt (ideiglenes) megoldást ismerem, de azt nagyon zavaró csata közben nyomni....
most, hogy jobban belegondolok, valóban kínai tankoknál van ez a dolog
bazi nagy fehér számot ír ki, sokszor a kép közepére, szinte a teljes képernyőt kitölti, de ami a lényeg, hogy mindet eltakar, se az ellenséges tankot, se a célzómodult nem látod...
nekem a megoldás erre az, hogy gyorsan meg kell lőni (sebezni) vmi másik tankot és akkor eltűnik... persze nem könnyű úgy, hogy nem látsz szinte semmit...
nyilván a sebzésszámláló mod okozza a hibát
remélem segítettem, bro
Nem tudná valaki leírni, hogy mit kell beállítani az XVM-ben ahhoz, hogy ha kínai tankot sebzek, ne legyen fehér szám a képernyőn? Az alt (ideiglenes) megoldást ismerem, de azt nagyon zavaró csata közben nyomni....
Heeeeelp!
szia
bazi nagy fehér számot ír ki, sokszor a kép közepére, szinte a teljes képernyőt kitölti, de ami a lényeg, hogy mindet eltakar, se az ellenséges tankot, se a célzómodult nem látod...
nekem a megoldás erre az, hogy gyorsan meg kell lőni (sebezni) vmi másik tankot és akkor eltűnik... persze nem könnyű úgy, hogy nem látsz szinte semmit...
nyilván a sebzésszámláló mod okozza a hibát, nem az XVM
remélem segítettem, bro
Igen, a damage panel a ludas. Ahogy hallottam, vidd arrébb pár pixellel a panelt és megszűik a számprobléma. Vagy, tegyél fel másik panelt de előtte szedd le az előzőt teljesen vagy ami mégjobb, rakd újra a modjaidat üres 0.8.9 könyvtárba.
Sok sikert
Heeeeelp!
szia
nyilván a sebzésszámláló mod okozza a hibát, nem az XVM
remélem segítettem, bro
Gyakran előfordul, hogy artyval fel nem derített célra lövök lővonal alapján, vagy állóháborúban, ha éppen semmi nem történik, TD-vel csak úgy megszokásból odalövök, ahol bújkálni szoktak. Ilyenkor a sebzésszámláló nem számolja bele ezeket a sebzéseket az eredménybe, csak a meccs végén látja az ember h több a sebzése, mint amennyi számolva volt csata közben.
Ismer valaki olyan verziót ami ezeket a találatokat, sebzéseket is számolja???
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...