12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#8387Írta: Dinasti
Megválaszolva: Dinasti
Sziasztok!
Láttam itt a bemutató videók között azt a modot ami a vevitt sebzést mutatta a bal alsó sarokban a saját sérüléseid mellett. Telepítettem ezt a xvm et ahogy levolt irva mutatja is a statokat de azt a sebzés és bevitt dmg-t nem. Mi lehet az oka? Esetleg ha kaphatnék 1 linket ahonnan ujratölthetném az jó lenne. Ami nekem van azt erről az oldalról szedtem le. De lehet csak alaphangon béna vagyok és valamit elnéztem. Ezesetben csak ordítsatok le:)
JAvítás: Közben találtam ilyen dmg panel modokat,de sajnos még mindig csak a kapott sebzést mutatja amit én osztok azt nem. Szóval ha valki tudna adni a linket olyan modra megkösszönném!
Az oldalon megjelenő panelen kell elvégezni a beállításokat és azt be kell valamelyik WoT mappába menteni, ha igen akkor hova?
Vagy valahogy másképpen?
Az oldalon megjelenő panelen kell elvégezni a beállításokat és azt be kell valamelyik WoT mappába menteni, ha igen akkor hova?
Vagy valahogy másképpen?
az xvm.xc file-t tudod vele szerkeszteni ami a res_mods mappán belül az xvm mappában van!
azt kell megnyitni az editorban!
van egy nagyon jó magyar oktató videó róla, mit hogyan kell szerkeszteni: wotinfo.hu/inde...%C3%B3
mellékeltem egy linket neked!
remélem segítettem neked!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Alex0303
Köszi a segítséget, hasznos a videó, a beállítások elvégzése terén, hogy mi mit változtat, csak a készítője két lényeges dolgot fejtett el
A megnyitást és a mentést...
Hogy a meglévő XVM fájlodban lévő beállításokat tudd módosítani, ne egy újat keljen létrehozni mert a meglévőben már vannak olyan beállítások amik passzolnak. Na most ha az OPEN gombra kattintok és megkeresem a kérdéses failt kijelölöm, nem megnyitás lehetőség van az ablakban hanem mentés, azaz úgy gondolom hogy rámentesz...
Tanács a videóhoz jó volna a nulláról mutatni, hogy nincs semmi még megnyitva a monitoron és befejezve a mentéssel.
Na idő közben rájöttem a megoldásra, készítve a meglévő XVM failomról egy biztonsági mentést, az OPEN gomb tényleg megnyitja a meglévőt, annak ellenére hogy a windows ablak mentés linket adott a megnyíló ablakba
8.6-ban két dolog nem műkszik nálam. Az XVM hisztizik vmi xvm.xc file is missing: XVM.xvmconf hibaüzenetet dob fel és nem látszik rendesen az átlag sebzés, a játékosok statja, stb. Mindent úgy csináltam, ahogy az xvm telepítési utasításban le van írva, de sz...ik műkődni.
A másik az a fajta damage panel, amikor részletezi, hogy milyen tankon és mennyit sebeztem. Egyszerűen nem is találom a modot.
Kérem, segítsen vki, mert kezdek megőszülni!
8.6-ban két dolog nem műkszik nálam. Az XVM hisztizik vmi xvm.xc file is missing: XVM.xvmconf hibaüzenetet dob fel és nem látszik rendesen az átlag sebzés, a játékosok statja, stb. Mindent úgy csináltam, ahogy az xvm telepítési utasításban le van írva, de sz...ik műkődni.
A másik az a fajta damage panel, amikor részletezi, hogy milyen tankon és mennyit sebeztem. Egyszerűen nem is találom a modot.
Kérem, segítsen vki, mert kezdek megőszülni!
Nos az XVM is újult így a "régi" XVM.xvmconf fájl már nem jó Most már a res_mods/xvm mappában kell lennie egy xvm.xc fájlnak, amit ugyanúgy az online xvm editorral tudsz szerkeszteni. Az említett damage panelt nem ismerem, mivel én saját XVM mini-t használok (statokat már nem nézem jó ideje) amiben a saját sebzéseimet nyomon tudom követni, a damage panelen az jelenik meg nekem amit én sebződtem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rlaci38
Nálam ott az xvm.xc Vadkorte, mégse megy. Bár előtte is volt hogy a játékosok felének írta ki az eredményét, néha meg senkiét csak az enyémet. Viszont csata után kiírja mennyi esélyem lett volna, amin néha jót lehet röhögni.
A DMG panel viszont szépen megy. Fent az amit én osztok, lent a sima panel mellett amit kapok. Ha kell feldobhatom Slowles. Elvileg csak be kell másolni. Bár igazából innen töltöttem le én is, szóval nem tudom mi a gond nálad.
Az volt a baj, hogy miután az xvm.xc -t megnyitni akartam az editorral, vmi errort írt ki, én pedig meg sem próbáltam szerkeszteni. De aztán mégis csak neki estem, és láss csodát bő 1 óra bogarászás után sikerült átírni a nekem nem megjelenő, vagy nem megfelelő részeket (pl. hitlog, sebzés átlag, stb.) és ráadásul el is mentette. Jól. Tehát az editor error jelzése kavart meg leginkább, de mégis csak elmentette. Most műkszik.
Hálás köszönet!
Valaki nem tudja, hogy az XVM miért nem mutatja a saját statomat? Tehát mindenkinek mutatja, hogy hány csatája van, hány százalékos és hány effi-je van, csak nekem nem. Van amikor más tankokkal kiírja viszont pl. a T29-nél soha nem írja ki.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...