Jelenleg 196 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hete #13691 Írta: Brani
Megválaszolva: Brani
[HUNFI] Hungarian Undisputed Fighters klán + 18 éven felülieknek felvételt hírdet!

Várunk olyan embereket akik kikartóak, segítőkészek és szeretnének jó hangulatban játszani!

Ha van kedved egy segítőkész csapatban dolgozni, csatlakozz!!

Jelentkezni lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a WOT oldalon!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja #14091 Írta: forras2
Megválaszolva: forras2
Sziasztok!

Mi a _HUN_ klán vagyunk.
worldoftanks.eu..._HUN_/

Az álmunk az az, hogy egyszer eljussunk a Clan Wars lehetőségig. Addig még sok lépcsőfokot meg kell másznunk, de szeretnénk aktívan, és jó társaságban tenni mindezt.

Felvételi minimumaink:
-16. életév betöltése.
-Tier 6, és Tier 8 Heavy/TD tank a garázsban.
-Klán eseményeken aktív részvétel. (szakaszozások, közepes illetve bajnok századok)
-Teamspeak3 rendszeres használata.

Jelentkezni forras2-nél lehet a játékban privát üzenetben.

Köszönöm
Forras2

12 éve 1 hónapja #14094 Írta: peti3189
Megválaszolva: peti3189
Sziasztok uj klan vagyunk akik már nem kezdő öszeszokottab csapatbol rakódtunk össze! Célunk a tökéletes csapatjáték és taktika bevezetése, szeretnénk bizonyítani mint külömböző versenyeken ugy mihamarabb a térképen is!

Szabályok:
1. Nincs szidkozódás,beszólogatás
2. TS nem kötelezö alap játéknál de versenyeken CWn igen!
3. Napi egy alkalommal ha online vagy század részvétel
4. Aktivitás és csapatjáték....elönybe helyezzük a szakaszt a solonál.

Tagfelvétel van :
1. 900WN6 +
2. 3000 csata +
3. Tier 6 és 8 tank kötelező,tier 10 előny
4. Tier 8 ba legyen egy az alabbiák közül- AMX 50 100, AMX 13 90, IS3, 110, T 69.

A játékosokat felvétel elött kipróbáljuk !

Ha érdekel a tagsági keress fel bátran és meglássuk :)

12 éve 1 hónapja #14115 Írta: OneHitMeeE
Megválaszolva: OneHitMeeE
Sziasztok!

Az [56] Magyar tankvadászok szövetsége klánba tagfelvétel nyílt!
Követelmények:-minimum Tier6 os harckocsi
- TS ismeretek tehát tudj feljönni ha Század van!
-Aktívan részt venni a klán századokban
-Értelmes legyél lehetőleg 16+

A klánba ha jelentkezel 1 hetes próba idő van! ha ez idő alatt nem felelsz meg elbocsájtunk!
Keressetek meg a játékban Nick: OnehitMeeE_HuN vagy itt
tankvadasz.kopa...es.hu/ itt bővebben is olvashatatlanok a klán szabályzatot! és ha úgy érzed alkalmas vagy jelentkezz!!

12 éve 1 hónapja #14120 Írta: Tusy
Megválaszolva: Tusy
Üdv!

- kipróbálnék egy klánt, viszont nem találtam olyat aminek 100%-ig meg tudok felelni ... szóval
-- TS3-at tudok hallgatni, de technikai okok miatt nem tudok rajta beszélni. Innentől kezdve mondhatom magam akár 40 évesnek is, de lehet csak 8 vagyok :)
-- 3 műszak miatt a játékidőm hetente változik, így hiába érdekelne a CW ha nem tudok rajt mindig részt venni. Egyébként orosz ágat favorizálom, jelenleg IS-3 (t8) a legmagasabb szintű tankom, de jövök fel a többivel is (KV-4-hez nincs elég creditem, TD és MED (T-44) lassan szintén csak credit kérdése lesz -- bár SU-152 már van, de még nem igazán érzem)
-- mivel ez egy f2p játék, így eddig nem költöttem rá valós pénzt. Néha felmerül a gondolat, de mindig vannak fontosabb dolgok amikre költök, szóval egyelőre se prémium tankom se prémium előfizetésem nincs (utóbbi azért néha hiányzik)
-- casual vagyok, szóval ha nincs kedvem akkor nem lépek fel. Persze ha megígérem és nem jön közbe semmi akkor fent leszek
-- ~1 hete jelentkeztem egy klánba, fél órát chat-eltünk és azóta várom a meghívót ... szóval én a továbbiakban is el tudok lenni egyedül (pár éve játszom már a játékkal, bár akár fél éves kihagyások is előfordultak), de azért kipróbálnék valami mást is :)
-- az itteni fórumot (SG.HU-t szoktam még olvasni) is böngészgetve a noobmeter-en elég noob vagyok, amin a 7-8 fps-ről 60-30 fps-re történő váltás (gépcsere) sem hozott látványos javulást, bár én ennek az ellenkezőjét érzem (azért más érzés úgy lőni, hogy a célpont még ott van ahol látom és nem 300m-el távolabb)

- szóval ha van olyan klán akinek így is kellek (CW azért érdekelne, ha csak eseti szinten is) akkor itt várom a visszajelzést

üdv: Tusy

12 éve 1 hónapja #14134 Írta: mateusz9833
Megválaszolva: mateusz9833
Üdv!

[MJLH] Magyar Jász Lánctalpas Hadosztály tagfelvételt hirdet !

Követelmény nincs , de nem árt ha van T6 tankod ,mert azokkal szoktunk századozni.

Célunk egy jó hangulatú társaság összehozása!

Ami fontos , hogy tisztelettudóan viselkedj a klántársakkal és az ellenfelekkel.

Jelentkezni lehet: RAZERXX , mateusz9833!

12 éve 1 hónapja #14190 Írta: OneHitMeeE
Megválaszolva: OneHitMeeE
Szia keress meg a játékban általában eu2 tön találsz OneHitMeeE_HuN és ott beszélgetünk még! B)

12 éve 4 hete #14626 Írta: icemanjani
Megválaszolva: icemanjani
Sziasztok....szeretnék jelentkezni klánba,minden megoldás érdekel...Van tier9 m103-am még tanulom de fejlődőképes vagyok.sokat játszom főleg munka után.Csak heawy tankokkal szoktam játszani.Elöre is köszönöm mindenkinek.

12 éve 4 hete - 12 éve 4 hete #14628 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
SZia! szívesen látunk klánunkba !
Küldtem egy meghívót ha gondolod fogad el!

12 éve 4 hete #14642 Írta: icemanjani
Megválaszolva: icemanjani
Köszönöm szépen a meghívást...Természetesen elfogadtam.

12 éve 4 hete - 12 éve 4 hete #14693 Írta: pipsow
Megválaszolva: pipsow
Üdv!

Jelentkeznék egy Klánba, 32 éves vagyok, hím.
-Legnagyobb tankjaim Tiger II és IS-3. Ezen kívül foglalkozom még TD, medium tank, és Arty vonallal is de ezek csak T6os szinten vannak még. Ezek: StuggIII (de már megvan a következőre az XP), VK30.00h, Tiger, TigerII, Grille, Hummel, T-34, T-34-85, KV1, KV-1S, IS-3, és egy T5ös Arty. Szovjet TD T-34ről folyamatban, ami tank a garázsban áll, felszerelve, és a kiegészítők is rajta vannak (töltés, célzás gyors, ill ami az adott classra kell) (A médium ág valahogy szimpatikusabb) Csak szovjet és német nemzettel foglalkozom. Fővonalakban a két T8as tankkal, mellette a többinek csak a szorzóját csinálom meg, utána állnak a garázsban. Szakasz(raid) fegyelemmel és rádiócsenddel tisztában vagyok.
-Délután 17től érek rá általában 23-24óráig, mindig prémiummal játszom. Modokat használok, bár ellenük vagyok, melyek további előnyökhöz juttatják a játékosokat másokkal szemben. Ts vagy egyéb használata nem jelent problémát, fórumokat többnyire nyomon követem. Ezt, wot.eu meg amit még találok munkaidőben. B)
-kb január óta játszom ezzel a játékkal, volt május környékén egy nyári leállásom de ez az internetszolgáltatónak volt köszönhető h egy teljes nyáron át nem tudta 500ms alá szorítani a pingemet. Ez meglehetősen elvette a kedvemet a játéktól. és hagytam is pár hónapra. Persze nem prémiumosként néha felléptem kipróbálni hetente h javult e a netem, de ez nem volt tapasztalható mostanáig.
-További szép napot mindenkinek!-

u.i.1:
kill/death: 1.14
dmgC/Rec: 1.05
BattleSurv.: 0.34
Battles: 2500
Victories: 50%

u.i.2: Komolyan veszem többnyire az MMO-kat

12 éve 4 hete - 12 éve 4 hete #14701 Írta: CookieMonster007
Megválaszolva: CookieMonster007

Üdv!

Jelentkeznék egy Klánba, 32 éves vagyok, hím.
-Legnagyobb tankjaim Tiger II és IS-3. Ezen kívül foglalkozom még TD, medium tank, és Arty vonallal is de ezek csak T6os szinten vannak még. Ezek: StuggIII (de már megvan a következőre az XP), VK30.00h, Tiger, TigerII, Grille, Hummel, T-34, T-34-85, KV1, KV-1S, IS-3, és egy T5ös Arty. Szovjet TD T-34ről folyamatban, ami tank a garázsban áll, felszerelve, és a kiegészítők is rajta vannak (töltés, célzás gyors, ill ami az adott classra kell) (A médium ág valahogy szimpatikusabb) Csak szovjet és német nemzettel foglalkozom. Fővonalakban a két T8as tankkal, mellette a többinek csak a szorzóját csinálom meg, utána állnak a garázsban. Szakasz(raid) fegyelemmel és rádiócsenddel tisztában vagyok.
-Délután 17től érek rá általában 23-24óráig, mindig prémiummal játszom. Modokat használok, bár ellenük vagyok, melyek további előnyökhöz juttatják a játékosokat másokkal szemben. Ts vagy egyéb használata nem jelent problémát, fórumokat többnyire nyomon követem. Ezt, wot.eu meg amit még találok munkaidőben. B)
-kb január óta játszom ezzel a játékkal, volt május környékén egy nyári leállásom de ez az internetszolgáltatónak volt köszönhető h egy teljes nyáron át nem tudta 500ms alá szorítani a pingemet. Ez meglehetősen elvette a kedvemet a játéktól. és hagytam is pár hónapra. Persze nem prémiumosként néha felléptem kipróbálni hetente h javult e a netem, de ez nem volt tapasztalható mostanáig.
-További szép napot mindenkinek!-

u.i.1:
kill/death: 1.14
dmgC/Rec: 1.05
BattleSurv.: 0.34
Battles: 2500
Victories: 50%

u.i.2: Komolyan veszem többnyire az MMO-kat

Szia! Küldtem meghívót,ha úgy vagy ,fogadd el,ha nem,akkor nem.
Ha egy kicsit több infot szeretnél kerss fel a játékban(CookieMonster007)vagy menny fel a honlapunkra:http://www.pokolpancelosai.hupont.hu/

Várunk ! :D

12 éve 4 hete - 12 éve 4 hete #14713 Írta: RogerNyul
Megválaszolva: RogerNyul
Sziasztok!

Jelentkeznék klánba valahova, ahova esetleg beférek. 40 éves múltam két gyerek apja (10 és 1 évesek).

Jelenleg 24db tank áll a garázsban, tier III-IX-ig, VIII-as szintűből van a legtöbb 6db, és 1db IX-es (T54E1), de lehetne már kettő is (IS8).
Általában délutánonként játszom este 7-11 között, hétvégén, ha ráérek napközben is (a /verseny/horgászat az első hobbim).

Tavaly novemberben kezdtem a játékot, előtte nem is foglalkoztam soha vele, - habár ismertem - mert úgy gondoltam, hogy az MMO nem az én világom, aztán mégis itt ragadtam (végül a nagyobbik fiam unszolására kezdtem el...).
Korábban kizárólag FPS-ekkel játszottam, voltam klán tag több helyen is és indultunk ESL-en is (pl. BF2 és BF2142, CoD... de ennek lassan 7-8 éve). Jelenleg csak a WoT-al játszom, átlag napi 40-60 csatát.

Eddig csak szakaszban játszottam ismerősökkel, így ez a jelenlegi klán világ eléggé ismeretlen számomra, de fejlődőképes vagyok és a jelenlegi játékbeli tudásomat kizárólag random csaták alatt szereztem meg. (11k+ csata)

Statisztikám a Noobmeter-en megtekinthető, néhány replay-al együtt:
www.noobmeter.c...15603/

TS használata nem gond, bár jelenleg technikai problémákkal küzdök, a fülesem mikrofonját a "büdös kölök" szétrágta, letörte, így csak hallok, de nem beszélek a cseréig. :P

Olyan klánt keresek, akik hozzám hasonló korúakból állnak többnyire és szívesen fogadnának egy komoly, de a játékkal kapcsolatban sok dologban tájékozatlan - átlagos, vagy attól kicsit jobb - játékost és van türelmük kiokosítani az apró számomra még talán ismeretlen trükkökkel kapcsolatban. Természetesen a fiatalabb korosztályt is kedvelem, csak ne 10 évesekből álljon a csapat. Célom az összes általam rövid idő alatt elérhető X-es tank (pl. T57 és IS7) kifejlesztése, majd amennyiben megfelelek a csapat számára, a CW-n való részvétel. Úgy gondolom, hogy jó csapat játékos vagyok alapvetően.

Kedvenc tankjaim a teljesség igénye nélkül:
Marder II
SU100
IS3
T69,
T54E1
T71,
T26E4
KV1s
Panther
Tiger
Tiger II

A kínai ágból csak a WZ131 van jelenleg, a francia ágon csak ARL44 garázshely hiányában (majd ha olcsóbb lesz, veszek még helyeket).

Üdvözlettel:
RogerNyul

12 éve 4 hete #14719 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
Szia! Szívesen látunk klánunkba meghívót elküldtem!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RogerNyul

12 éve 4 hete #14783 Írta: Universalix
Megválaszolva: Universalix
Sziasztok!

A Veszett Horda klán tagfelvételt hirdet aktív játékosok számára.

Klánunkat egy baráti társaság alapította, amely főleg dolgozó jómunkás emberekből áll, ezért leghamarabb késő délutántól vagyunk aktívak. Egyelőre nem célunk a global mapos clanwarozás, mivel jelenleg még nem érezzük késznek a csapat tankállományát arra, hogy tartósan sikeresek legyünk, de későbbiekben mindenképpen megpróbálnánk azt a kihívást is. Jelenleg megelégszünk a Platoon, Company (főleg tier 8-as) és ESL ligák (7vs7) nyújtotta lehetőségekkel.

Felvételi követelménynek talán az alábbiakat támasztanánk:
- 1 db tier 8-as századra alkalmas tank megléte
- ismerd a meglévő tankjaid erősségét, gyengeségét és tudj önállóan is cselekedni a csatákban ha szükség van rá ;)
- írhatnánk, hogy minimum 900 WN7 1000 effiency, de az sem gond, ha picit gyengébb, ha fejlődőképes játékos vagy ;)
- próbálj meg aktívan részt venni a századokon
- lehetőleg ne húzzák ki a szüleid este 21 órakor a tápkábelt a gépedből :P

Aki szeretne csatlakozni szívesen várjuk.

Jelentkezni ingame (Universalix, Ciscos002 vagy Berikkusu) vagy a hivatalos oldalon ( worldoftanks.eu...423-VH ) lehet.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 14 órája 9 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 21 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.