Te, Kopasz, nem veled mentem randomban valamelyik este, mikor a gyökér vk miatt döntetlen lett a csata Prokhorovkán??? Tier 5-6 volt, én M6-tal voltam... te talán kv1-gyel???
Sziasztok. Nem tud valaki olyan klánt akik a brit tankokat létesitik előnyben? Vagy aki akar csinálni egy hasonlót. Vagy akár csak századozni csak brit tankokkal
Ide csak ket dolgot szeretnek fuzni ami szemet szurt! 1.Konyorgom mondjatok le arrol hogy kis klanokba vagytok kihuztok 1-2 Xest alig par csataval es mar nagy klant kerestek aktiv CW vel!Mert ilyen klan mar nem az ilyen jatekosokat keresi max ha van akademiaja oda betesz! 2. Taktikusnak nevezheto az a személy aki tenyleg hogy foglalkozik a taktikaval a jatek elot kozbe es utani elemzessel! Aki tud kitalalni ujat a megszokot lepesek ellen ellenlepest kesziteni! Es nem az aki elmondja azt amit latot mashol vagy ami mar ezer eve betanult! Aki attol fuggetlenul milyen tankokkal rendelkezik a csapata es ellenfele mondja a sablont!? Ja meg aki beal kempelni es elnevezi taktikanak
Koszonom
Sziasztok. Nem tud valaki olyan klánt akik a brit tankokat létesitik előnyben? Vagy aki akar csinálni egy hasonlót. Vagy akár csak századozni csak brit tankokkal
Üdv
Szerintem jók a brit tankok,de csak azokkal nem lehet nyomulni.
PL közepes,bajnok században jók a KV1S és IS3-asok, de egynemű gépekkel nem mindig lehet nyerni talán 10-böl 3-4x
És ne a hellcates csapatokra gondoljatok mert a Himmelsdorf pályán ők sem tudnának mit csinálni és vannak még olyan pályák amik nem fekszenek a macskáknak.
Csak a britekkel nem lehet jó századokat csinálni.
Így szerintem ilyen klánt nem fogsz találni aki csak britekkel tolja.
egyszer kozepes szazadozas kozbe kiakadt egy ellenfel egy klan csupa churchillal es cromwellel de mar nem tudom kik voltak
meg hozza fuzve...jarok kozepes szazadokba ahol mindeg full cromwellel nyomassuk es atlagba 20bol 15 nyerunk! Lenyegtelen a map ha jo a csapat ha jok a skillek cromwellel elbolonditottuk a kv1s eket himmelsben is es nem vorosek voltak .)
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#10334Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
Csak annyit írnék, hogy a nagyobb klánok nem bratyiznak az ellennel fehér zászlót lengetve, hogy ugorjanak együtt a vízbe. Középen ott van CSATA, nem pedig békepipa szipákolás.
Hogy valaki jó taktikus vagy csak jobb híján fogadatlan prokátor a random TC-ken elmegy, egy klánban viszont ki kell érdemelni a címet.
Nem magamról állítom, hogy jó vagyok valamiben, hanem a többiek ítélnek meg.60-90% győzelem mellet, hogy lesz 45% win rate??
Ha egy klánt ott kell hagynom, akkor nem biztos, hogy a klántagokkal van a baj....
egyetertek veled! az aki magarol mondja hogy jo taktikus mert lekaprasztassa a kis jatekosokat akik nem latnak bele kulomb annal akit megvalasztanak taktikusnak a nagy jatekosok a veteran jatekosok is akik latnak benne fantaziat es tudjak hogy kepes ujat mutatni!
Mindegy szóval kérdezem, hogy megéri klánt létrehozni 6-os századok miatt? Mert sok 10-es tank nélkül meg jó statok nélkül senkinek sincs igazán esélye a mapon...
hat lenyegebe vannak akik csinalnak klan kicsiket vesznek be osze szoknak szazadoznak egyut fejlodnek egyut maradnak es igy honapokig kialakul egy kemeny mag akik egesz a Xesig egyut huznak kesob szepen mehetnek CWre de az ilyen ritka mint a feher hollo!Mert tobnyire szetesik az ilyen klan vagy ha paran elerik a Xest mennek job klanba
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitt600
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...