Jelenleg 92 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 9 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 22 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

7 éve 8 hónapja #263588 Írta: Wotati
Megválaszolva: Wotati
Sziasztok!

Dübörög a lánckerék, zajlik a csata, ha klánba akarsz lépni, na gyerünk nosza!
[HUREB] Hungarian Rebels, tagfelvételt hirdet!

Ami ránk jellemző:
- Jó társaság:
- csakranyitogató csaták és erődözések
- BC25t szelídítése sámándobbal
- E 100 szabad sz*ptatása t 100 Lt-vel
- Saját TS 3
- CW-k
- Csatározások: VI, VIII, X tierben
- Előrenyomulás
- Klánon belüli versenyek, eventek
- Aktív és segítőkész tagok
- Facebook csoport, messenger

Amit tőled várunk:
- TS Használata KÖTELEZŐ!
- minimum 16év életkor (csúnyabeszéd)
- minimum 1db 6-os, és 1db 8-as tank a garázsban

Jelentkezni lehet játékon belül:
- Enamessias
- killermen_kid
- _laller_hun
- gabor_olah
- skins1956

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 8 hónapja #263680 Írta: evil.67
Megválaszolva: evil.67

Sziasztok.
Hozzánk bárki jöhet aki hajlandó használni a TS3-at!
Egyelöre kevesen vagyunk, ezért szeretnénk böviteni a tagok számát.
Szóval ha erre az egy dologra hajlandó vagy, nálunk a helyed:) azért legalább 1d VI-os tankod legyen:)
Klánunk röviditése: SWTD
TS címünk: 91.190.187.4:9988
keressétek evil-t vagy PIFF-et TS-en vagy a játékba _____evil_____ -t
UI: nem érdekelnek a statisztikák:)

Na ahhoz képest, hogy hányan kerestek klánt, öszintén meglep hogy 3 nap alatt senki se keresett meg minket :( :ohmy:

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #263784 Írta: Phobion
Megválaszolva: Phobion
.

7 éve 8 hónapja #263786 Írta: Phobion

Sziasztok,

Én és az egyik klántársam nem igazán klánt keresünk, inkább csak egy klánokkal kapcsolatos kérdésünk lenne. Van olyan klán, ami csak a Tier 10 kampány CW-kre áll össze és meglehet velük szerezni az Obj 907-et? Mert alapvetően nem érdekel minket a klánosdi, de az érdekelne, hogy a következő őszi kampányon van-e értelme keresgélni olyan klánt, ahol lehet szerezni egy OBJ-et és aztán elválnak útjaink.

Szóval a kérdés, hogy van ilyen lehetőség kampányok során? És olyan játékosok, mint mi beférünk egy ilyen klánba? Az én nevem ugyanez, a barátomé lacokaa77.

Előre is köszi ha valaki tud segíteni? :)

Van ilyen, és nagyjából fix áron megy :P

Konkrét neveket nem mondhatok, de csak a top klánok között érdemes nézelődni.

Milyen áron megy az ilyen boost? Ha nem publik, akkor kérlek privátba írd le. 1300-as WN8-el esélyem se lesz soha egy Obj 907-re.
Köszi!
(Bocs, a dupla postért.)

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #263803 Írta: kukázoltán
Megválaszolva: kukázoltán

Sziasztok,

Én és az egyik klántársam nem igazán klánt keresünk, inkább csak egy klánokkal kapcsolatos kérdésünk lenne. Van olyan klán, ami csak a Tier 10 kampány CW-kre áll össze és meglehet velük szerezni az Obj 907-et? Mert alapvetően nem érdekel minket a klánosdi, de az érdekelne, hogy a következő őszi kampányon van-e értelme keresgélni olyan klánt, ahol lehet szerezni egy OBJ-et és aztán elválnak útjaink.

Szóval a kérdés, hogy van ilyen lehetőség kampányok során? És olyan játékosok, mint mi beférünk egy ilyen klánba? Az én nevem ugyanez, a barátomé lacokaa77.

Milyen áron megy az ilyen boost? Ha nem publik, akkor kérlek privátba írd le. 1300-as WN8-el esélyem se lesz soha egy Obj 907-re.
Köszi!
(Bocs, a dupla postért.)

Már miért ne lenne esélyed? Nem egy olyan (volt) klántársamnak lett meg a cw reward tank aki hasonló overall-al rendelkezik mint te. Legutóbbi kampányon inkább azon volt a hangsúly hogy birtokolsz-e elegendő kötvényt, 11k-ban nem volt nehéz betörni, s bent maradni mindezt úgy, hogy nem egy top klánban voltam. Tehát ha tanácsolhatok valamit akkor kezd azzal hogy farmolsz kötvényt, amennyit csak össze tudsz szedni a következő kampányig, közben azért kezdj el klánt keresni!

Végül a kérdésedre válaszolva: pontosan nem tudom, hogy mennyi az annyi, ez nyilván klántól is függő, de szerintem egy 5 számjegyű összegben kell gondolkodni. Azonban ez attól is függ, hogy te lennél az a személy aki vinné az accot vagy valaki más (ez már plusz költséggel jár).

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #263809 Írta: Phobion

Sziasztok,

Köszi!
(Bocs, a dupla postért.)

Már miért ne lenne esélyed? Nem egy olyan (volt) klántársamnak lett meg a cw reward tank aki hasonló overall-al rendelkezik mint te. Legutóbbi kampányon inkább azon volt a hangsúly hogy birtokolsz-e elegendő kötvényt, 11k-ban nem volt nehéz betörni, s bent maradni mindezt úgy, hogy nem egy top klánban voltam. Tehát ha tanácsolhatok valamit akkor kezd azzal hogy farmolsz kötvényt, amennyit csak össze tudsz szedni a következő kampányig, közben azért kezdj el klánt keresni!

Végül a kérdésedre válaszolva: pontosan nem tudom, hogy mennyi az annyi, ez nyilván klántól is függő, de szerintem egy 5 számjegyű összegben kell gondolkodni. Azonban ez attól is függ, hogy te lennél az a személy aki vinné az accot vagy valaki más (ez már plusz költséggel jár).

Értem, rendben. És minden kampány során más feltételeket szabnak meg, vagy amióta vannak kötvények, azóta mindig ez az alap?
Miután megvan X ezer kötvény utána csatlakoznom kell egy klánba, és le kell pörgetni Y darab csatát, vagy a farmolás után mi a menetrend?
Klánokat ezen a fórumon keresgéljek?

Köszönöm!

7 éve 8 hónapja #263813 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer
Sziasztok,

Én szintén versenyképes klánhoz szeretnék csatlakozni, akivel lehet nyerni reward tankot, és vannak intelligens, fejlődésre vágyó emberek. Olvastam, h írjátok, h a legutóbbi kampánynál is a kötvény volt a szűk keresztmetszet, nos, abból nekem van elég, több mint 5k, de számunkra az volt nehéz, h egyátalán csatát nyerjünk tier10ben a klánnal, és ezáltal pontokat szerezzünk.

Jelenlegi eredmények:
Utolsó 3000 csata alapján:
WN8: 1453
WR: 51,46%

wotlabs.net/eu/...ezerAA

Szintén jönne haverom is, ő eredményei:
Utolsó 1000 csata alapján:
WN8: 1492
WR: 51,12%

wotlabs.net/eu/...mpy007

Magamról annyit tudok nyilatkozni, hogy nekem a klán azt jelenti, hogy beadom a kockát, cserébe van bónusz, lehetőség van nyerni nyereménytankot, jó érzés elhivatott, ügyes játékosokkal CW csatát nyerni, illetve szakaszozni jó játékosokkal. Nem célom a klánban marhulni, bandázni, életem nagy részét erre áldozni. Közepesen sokat játszok, nagyrészt tankot fejlesztek, amivel szeretnék játszani, és ha a klán elvárja, h strongholdozzak állandóan, ami által nem tudok tankokat fejleszteni, illetve a személyes statomat fejleszteni, az nem az én világom. Tehát úgy fogalmaznék, hogy első a saját érdek, aztán a klán. Megértem, hogy ezzel sokan nem így vannak, ezért írtam le, hogy én meg így. Azt is el tudom képzelni, hogy ne legyen klánom, csak akkor a fent említett dolgoktól elesek, a klán pedig egy esetleges jó harcostól, illetve sok kockától (tier10ben egyénileg is adja az embernek ugye a kockát bőven) :)

Lumpy kolléga régi motoros, az alltime-ja sokkal jobb mint az enyém, én csak kb fél éve veszem komolyan a játékot, ő pedig már sok jó klánt megjárt régen. Manapság már kevesebbet játszik.

Ha véletlenül megegyezik az érdekünk valamelyik klánnal, akkor vegyük fel a kapcsolatot :)

Üdv. freezer

7 éve 8 hónapja #263815 Írta: kukázoltán
Megválaszolva: kukázoltán

Értem, rendben. És minden kampány során más feltételeket szabnak meg, vagy amióta vannak kötvények, azóta mindig ez az alap?
Miután megvan X ezer kötvény utána csatlakoznom kell egy klánba, és le kell pörgetni Y darab csatát, vagy a farmolás után mi a menetrend?
Klánokat ezen a fórumon keresgéljek?

Köszönöm!

Ha jól emlékszem Október végén, November elején hozták nyilvánosságra az új rendszert ami szerint 4k kötvény az ára a kampány tankoknak. Azt egyenlőre nem tudni, hogy ez változni fog illetve, hogy növekedni vagy csökkeni fog-e az ár. Minimum 15 csata kell, hogy kvalifikáld magad (de 15 csatával lehetetlen a 11k-ba való bekerülés). A legjobb ha úgy készülsz, hogy mire elkezdődne a "nagy" kampány addigra fixen legyen legalább 2k kötvényed (igazából addigra könnyedén össze lehet szedni 4k-t is) és utánna már csak arra kell koncentrálnod hogy benne legyél a 11 ezerben. Amit még tudnod kell, hogy eléggé kimerítő és fárasztó tud lenni egy ilyen kampány, tele hullámvölgyekkel mind a klánod mind a részedről (egy teljes hónap este 19-től ha jól megy akár hajnali 1-ig is eltarthat).
Klánokat akár itt is kereshetsz, de ez igazából attól is függ hogy mindenképp magyar klánokra szeretnéd szűkíteni a kört.
Ha engem kérdezel ezek közül keresgélj: MBZ*, Vihar*, VAD (őket nem tudom, hogy kampányolnak-e), F0W, HAC-L, RE-AP most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
* -ha az overallodhoz képest kimagosló recented van akkor nem lehetetlen bekerünöd

7 éve 8 hónapja #264108 Írta: Rashamoncrow
Megválaszolva: Rashamoncrow
Sziasztok! Rashamoncrow vagyok, egy klant keresek akik megtanítanak játszani, kezdő vagyok.
Olyant klant keresek ahol a wn8 egy erős zöld kategóriát uti. Én egy erős zöld és wn8ilag közel kék játékos vagyok (Meg mindig nem reroll reset vagy mi) akármennyire hihetetlen nem értek annyira a játékhoz.
Taktikat követem, nem beszélek feleslegesen,
8asom van!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kicsitrash

7 éve 8 hónapja #264608 Írta: -
Megválaszolva: -
A [PRKLT] klán (Perkeltiai Népköztársaság) a végtelenségig tagfelvételt hirdet. :D

Tudni kell rólunk, hogy:
  • Jelenleg 21-en vagyunk, már össze tudunk dobni egy 6-os SH-t , bár taktikailag egyenrangúak vagyunk a kiborult rizses zacskóval :D. Az [-MTZ-] klánnal szoktunk SH-zni illetve csapatozni még közösen.
  • Igyekszünk aktívak lenni, főképpen este felé, és hétvégente.
  • Aprók vagyunk, de vannak nagyobb terveink! :D
  • van saját TS3 szerverünk
  • van saját FB csoportunk
  • van saját weboldalunk
  • ez mind a saját, Intel Core 2 Duo-s irodai szarráhákolt gépről fut, de 0/24/7 megy :D
  • nem mindennapi emberek a tagok se :D

Szívesen látunk bárkit, kb három elvárás van:
  • Tudj normálisan viselkedni. Nem szeretjük a nagyon szélsőséges embereket.
  • Néha azért járj fel TS-re, legalábbis ha csapat játékot szeretnél játszani, akkor nem rossz, ha tudsz beszélni másokkal :D
  • 16 éves kor felett lehet jönni, mi javarészt a 20-30 év közöttiek táborát gyarapítjuk, és már vannak közöttünk idősebbek is :). Kivételt képez viszont az, ha klántárs gyermeke vagy.

Nincs WN8 korlát, nincs kötelező TS3 használat, bár sokkal könnyebb beszélni játék közben, mint írni :) . Nem jelent problémát, ha nincs 6-os, 8-as tankod, majd segítünk, hogy megszerezd.

Inkább oktatás jellegűen próbálunk eleinte működni, később, ha több aktívabb játékosunk lenne, úgy nekiesnénk az aktívabb SH-zásnak, mivel nagyon sok bónuszt be lehet tolni magunknak ezzel, pl extra XP, kredit stb stb (csak azért írom le ezeket, mert ezt sem mindenki tudja). Csapatozni is szeretünk ám :D.A tanítás jelleget igyekszünk közös játékokon belül átvinni valahogy, én speciel nem vagyok a legjobb tanár, de igyekszem :D

Szívesen indulunk kisebb versenyekre, de a CW, jelenleg eléggé távoli álomképnek tűnik.

Egybeolvadni más klánnal olyan esetben tudnánk csak, ha ők jönnek át tokkal vonóval. A WoT-os klánon kívül más dolgok is tartoznak a PN-hez :)

Jelentkezni embereknél:

- StahanoW
- jtibee
- Henston
- Sergei_The_Almighty

vagy a klán WoT-os oldalán lehet, ami ITT érhető el.

Annyit tennék még hozzá, hogy ez egy hobbi klán egyelőre. Sajnos nem tudunk bevállalni olyat, hogy minden nap van SH, illetve mindig van fent ember a klánban, javarészt dolgozó emberekről beszélünk ugyebár :)

További jó játékot! Sziasztok! :beer2:

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264626 Írta: Androsics
Megválaszolva: Androsics
Üdv mindnenkinek!

Az újjá éledő Dogs Of Hell klán tagfelvételt hirdet!

Olyan játékosokat várunk, akik szívesen vennének részt a klán életében.
Mivel jelenleg létszám feltöltés folyik, minden érdeklődőt meghallgatunk, és próbálunk alkalmazkodni.
Részletekeért keressétek a játékban Earl_feka vagy Androsics játékosokat!

Köszönöm, hogy elolvastad!

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264846 Írta: Stewestrong
Megválaszolva: Stewestrong
Sziasztok!

Olyan csapatot keresek ahol nem csak egyéni játék van. CW, Előrenyomulás, Osztag
50 000 csata van mögöttem. Jelenlegi accountom 5000 csatás . Több X-IX-VIII-VI tankal.
Bacilus6 néven játékban megtaláltok.
Sok tizenéves kisgyerekekkel nem szeretnék együtt játszani.
Ne tévesszen meg hogy pillanatnyilag van csapatom.

7 éve 8 hónapja #264990 Írta: MrTiff
Megválaszolva: MrTiff
REX MATHIAS HUNGARIAE [RMH] Klán aktív tagokat keres!
Tagságunk határon innen és határon túli hithű, jó magyarokból áll és nem utolsó sorban harcosságunk és egymásba vetett hitünk, valamint elkötelezettségünk jellemez bennünket.
Tier 8 és 10-es CW-kre készülünk
Elvárásunk
01., - Betöltött 18. életév.
02., - Minimum 3 db X-es szintű harcjármű.
03., - Minimum 2 db X-es szintű harcjármű, 100 vagy több csatával.
04., - Minimum 5 db VIII-as szintű harcjármű.
05., - Minimum 3 db VIII-as szintű harcjármű, 100 vagy több csatával.
06., - Minimum 1.000 VN8-as értékelés.
07., - Minimum 10.000 megvívott csata.
08., - Minden jelentkező 1 hónap próbaidős tagsággal bír a véglegesítésig.
09., - A Team Speak használata 18:00 órai kezdettel preferált.
10., - Aktivitás, rendszeres részvétel a klán csatáiban, minimum 5000 kő/hónap.

Ha kedved támadt ahhoz, hogy Klánunkat erősítsd és van benned harci kedv és tenni akarás, valamint megfelelsz a Klán által támasztott követelményeknek, úgy TARTS VELÜNK ÉS ÁLLJ BE KÖZÉNK!
Jelentkezni Fuhri_1973 és MrTiff -nél lehet

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264991 Írta: MrTiff
Megválaszolva: MrTiff

Sziasztok!

Olyan csapatot keresek ahol nem csak egyéni játék van. CW, Előrenyomulás, Osztag
50 000 csata van mögöttem. Jelenlegi accountom 5000 csatás . Több X-IX-VIII-VI tankal.
Bacilus6 néven játékban megtaláltok.
Sok tizenéves kisgyerekekkel nem szeretnék együtt játszani.
Ne tévesszen meg hogy pillanatnyilag van csapatom.

Szia!
Mi pont CW-kre készülünk. Ha érdekel keress meg.

7 éve 8 hónapja #265022 Írta: kaszinjo11
Megválaszolva: kaszinjo11
A [BECSE] klán (Becsei Elit Csapat Egyesülete) tagfelvételt hirdet. Klánunkat 2015.02.03-án alapítottuk meg. Az első délvidéki (vajdasági) klánok egyikéről beszélünk aminek célja egy jó hangulatú, barátkozós és nem mellesleg sikeres klán létrehozása. Tehát ha új klánt keresel vagy szeretnél klánhoz csatlakozni szívesen várunk. A csapatot több országból származó játékosok akotják valamint a 16 évestől egészen 40 év feletti emberek sem ritkák, de azért a gerincet a 20-tól 30 éves fiatalok képzik így mindenki megtalálhatja a számára legjobb szakasztársakat. Egy baráti társaságból alakult klánnak indult az egész, de egy rövid idő után elég szép eredményeket tudtunk elérni és ez miatt szeretnénk aktívabbá tenni a klánéletét.

Mindenkinek van családja, munkája, más elfoglatsága ami fontosabb mint a játék és nem is kérjük, hogy napi 24 órában a gép előtt üljetek elég ha heti párszor erősítitek a klánt jelenlétetekkel. A csapat a téli hónapokban a legaktívabb. Elég lazák vagyunk tehát a káromkodás nem tilos mi is gyakran elegyedünk vitába „lengyel“ játékosokkal akik a tankjaikat szerintünk nem megfelelően használják illetve különböző dolgokkal lehetetlenítik el a csatáinkat itt általában a szóhasználat nem a legdiplomatikusabb, de sokadik elvesztett csata után kicsit mindenkinek elgurul a gyógyszere. Egyedül a játékosok egymás közti
veszekedése, vitázása nincs tolerálva.

Követelményeink:
- Egy tier 6-os tank a garázsban ami stronghold képes
- Egy tier 8-as tank a garázsban (IS-3….)

Amit nyújtani tud a klán:
- Egy jó hangulatú baráti klán.
- FACEIT versenyek
- Strongholdozás
- Szakaszozás
- Fejlődési lehetőség
- Saját TS szerver

Kérdésekkel, jelentkezéssel zargatni a játékban Traktor_Szocske, kaszinjo11, coolbullbigboy, enko22 játékosokat nyugottan lehet.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 5 órája 6 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 6 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.