Sziasztok!
Keresek olyan klánokat, ahol 21-22:00 óra után is van eredményes (min. 50% győzelmi arányú) SH, és ahol időnként egy magamfajta légiósnak hasznát vennék, ha épp nincs meg a csapat a késői órákban.
Ami tank lenne hozzá:
- tier VI: cromwell B, T37, meg egy gyengén skillezett type64
- tier VIII a teljesség igénye nélkül: Defender, IS-3, T32, Patriot, Skorpion, M41 GF (ez a következő, amivel farmolni fogok, úgyhogy a most befejeződő 2. skillsor elég gyorsan fejlődni fog), Lorr 40t, meg még egy rakat másik
- tier X: 15 db, jelen esetben nem hiszem, hogy számít, mik.
Van mögöttem 3,5k SH csata, 2 nagy, meg egy kicsi CW kampány, úgyhogy teljesen fogalmatlan nem vagyok csapatjáték terén, de amint azt a statom is mutatja, nem én leszek a csapat hőse (legrosszabb esetben plusz lelőhető HP-t jelentek

)
Nem klánt keresek, mert olyan klán nem létezik, ahol ennyire későn rendszeres az eredményes csapatjáték, és engem is felvenne.
Egy ismerős korábbi tapasztalata alapján a poszttól sem várok túl sok eredményt, de veszíteni valóm sincs.
Zárásként itt a statom, lehet elemezgetni, szidni -vannak benne tankok, amiknek az életben nem tudok már épkézláb számokat varázsolni-, kinek ahogy kedve tartja.
wotinfo.net/en/...ver=EU
Ha valaki úgy látja, hogy a kereslet-kínálat találkozhat ezen a téren, dobjon egy klánnevet és egy játékosnevet, aztán meglátjuk.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...