Jelenleg 113 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

8 éve 1 hónapja #248909 Írta: slogan_2014
Megválaszolva: slogan_2014
Sziasztok !
A újonnan alakult Klánunk - _HFF_ (Hungarian Funny Fathers) - tagfelvételt hirdet !
Építő jellegű játékosokat várunk, nincs életkor és WN8 megkötés, csak a csapatmunka a lényeg !
Erősen demokrácia uralkodik klánon belül, mindent közösen tervezünk, döntünk el!
Nem kötelező minden este itt lenni, nem kötelező SH-zni, viszont kötelező a TS használata (van csend szoba) és kötelező jól érezni magad !
Ha úgy érzed, hogy megfelelsz az elvárásoknak jelentkezz Gugger, királycs001, vagy slogan_2014 -nél, vagy gyere fel TS-re ( ts.clans.hu:10236 jelszo : proba123)

Kösz, hogy elolvastad !

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 1 hónapja #248910 Írta: sharp
Megválaszolva: sharp
Sziasztok. Olyan klánt keresek ahol aktívak a tagok lehet szakaszban,csapatcsatában stb stb játszani. Lehetőleg idősebb tagokból álló klánt keresek.Elég aktív vagyok amikor a munkám engedi.Itt a statom:
wotlabs.net/eu/...bber74.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: slogan_2014

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #248937 Írta: AAKOSAA
Megválaszolva: AAKOSAA
Sziasztok Szép reggelt! Most szeretném a én kis klánomat bemutattni XV. Légió [LEGXV] és szeretnék sok aktiv játékost meghívni nos hol is kezdejem?!
Mi egy kis családias klán vagyunk mi hobbiból és szórakozásból játsszunk a játékkal és nem veszük komolyan a win8 értéket! Mint mindenhol nálunk is van pár aprócska követelmény!
1.Ts3(teamspeak3) használata+Mikrofon Saját szereverünk van!
2.16 éves kort haladj meg "van egy kis kapu ha fiatalab vagy de láttunk benne realitást akkor bizonyos feltételek alapján ök is jöhetnek!
3.Legyen 6 tankod a garázsban de ha már 8 is van az még jobb!
4.Ez igazából ritka esetben használjuk és azt mondtam nem nézük a win8 de ha pl 28 ezer csatával 200 win8 van akkor azt meggondoljuk hogy kell e nekünk!

De most jöjön a jobb oldala hogy mi mit is ajánlunk és miért jó mindekt választani!
1. Mi hozzánk jöhet kezdő játékos is mi nem utasitunk ell 1000 csatával és 300 win8 értékkel
2. Minden nap van SH 6-8 tierben létszámtól függően és Hónap végén Gold osztás Sh alapú teljesítmény után :) ja és vannak bónuszok inditva kredit xp minden este
3.Mi segítő készek vagyunk arra hogy átadjuk tapasztalatainkat és tankhúzásban is segítünk a kezdő játékosaink nak
4. A korosztály magas Tehát 30 fellet is sok csapat társ van de fiatalok is találhatók hogy mindeki megtalálja a maga korosztályát
5. Ja és a fő dolog hogy mi nézzük azt hogy ha valaki családos ember vagy több műszakban dolgozik
mi nem követlejük meg azt az idő hogy mennyit legyél fent de mi csak örülünk ha többet vagy és ki tudod venni a részed a klán versenyeiből és életéből!

Nos ez volna az én kis klánom akit eseleg érdekelneé lát bennünk valami akkor Keresen fel játékban AAKOSAA néven és ha még van kérdésetek szivesen válaszolok!
Kösszönöm hogy elolvastátok! :thx2: :thx3:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kezo

8 éve 1 hónapja #248939 Írta: thompyka
Megválaszolva: thompyka

Sziasztok Szép reggelt! Most szeretném a én kis klánomat bemutattni XV. Légió [LEGXV] és szeretnék sok aktiv játékost meghívni nos hol is kezdejem?!
Mi egy kis családias klán vagyunk mi hobbiból és szórakozásból játsszunk a játékkal és nem veszük komolyan a win8 értéket! Mint mindenhol nálunk is van pár aprócska követelmény!
1.Ts3(teamspeak3) használata+Mikrofon Saját szereverünk van!
2.16 éves kort haladj meg "van egy kis kapu ha fiatalab vagy de láttunk benne realitást akkor bizonyos feltételek alapján ök is jöhetnek!
3.Legyen 6 tankod a garázsban de ha már 8 is van az még jobb!
4.Ez igazából ritka esetben használjuk és azt mondtam nem nézük a win8 de ha pl 28 ezer csatával 200 win8 van akkor azt meggondoljuk hogy kell e nekünk!

De most jöjön a jobb oldala hogy mi mit is ajánlunk és miért jó mindekt választani!
1. Mi hozzánk jöhet kezdő játékos is mi nem utasitunk ell 1000 csatával és 300 win8 értékkel
2. Minden nap van SH 6-8 tierben létszámtól függően és Hónap végén Gold osztás Sh alapú teljesítmény után :) ja és vannak bónuszok inditva kredit xp minden este
3.Mi segítő készek vagyunk arra hogy átadjuk tapasztalatainkat és tankhúzásban is segítünk a kezdő játékosaink nak
4. A korosztály magas Tehát 30 fellet is sok csapat társ van de fiatalok is találhatók hogy mindeki megtalálja a maga korosztályát
5. Ja és a fő dolog hogy mi nézzük azt hogy ha valaki családos ember vagy több műszakban dolgozik
mi nem követlejük meg azt az idő hogy mennyit legyél fent de mi csak örülünk ha többet vagy és ki tudod venni a részed a klán versenyeiből és életéből!

Nos ez volna az én kis klánom akit eseleg érdekelneé lát bennünk valami akkor Keresen fel játékban AAKOSAA néven és ha még van kérdésetek szivesen válaszolok!
Kösszönöm hogy elolvastátok! :thx2: :thx3:

Nem vagyok egy nagy nyelvtannáci, de a toborzószöveget azért illene átolvasnia olyasvalakinek, aki tud helyesen írni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99, Sics, Lucimiento

8 éve 1 hónapja #249078 Írta: AAKOSAA
gondoltam hogy lesz valaki híresen jó nyelvtanár és bele fog kötni pár dologba de én erre csak azt tudom m ondani ha nem teszik valami akkor ne nézd és nem vagyok kiváncsi a véleményedre és ha lehet tarsd meg magadnak :thx3:

8 éve 1 hónapja #249080 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Rossz válasz. :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Thothem, tiger, JackassJana, Bhalangir, bittus, kicsitrash, guzu99, Lucimiento, Serious_Black, Frankenstein Bourne, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Mr_Rossi, Ba_nshee

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249085 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus

gondoltam hogy lesz valaki híresen jó nyelvtanár és bele fog kötni pár dologba de én erre csak azt tudom m ondani ha nem teszik valami akkor ne nézd és nem vagyok kiváncsi a véleményedre és ha lehet tarsd meg magadnak :thx3:

Ha valaki ír egy fórumba, posztol a facebookra, stb., az felvállalja azt, hogy nemcsak pozitív véleményt, hanem kritikát is fog kapni. A kritika kezelése pedig nagyon sokat elárul az emberről.

A toborzód és a kritikára adott reakció a következőket sugallja rólad:
1. Haragban vagy a magyar nyelvvel, ezzel sajnos manapság egyre többen vagytok így.
2. Totálisan igénytelen vagy. Ugyanis tudatában vagy a hiányosságaidnak, mégsem veszed a fáradságot, hogy legalább egy olyan szöveget kijavíttass valakivel, akinek megy a nyelvtan,amivel embereket szeretnél megfogni. Aki egy toborzó poszt megírásában ennyire igénytelen, más, klánnal kapcsolatos dolgokban mennyire igényes?
3. Eszméletlenül beképzelt vagy, fordítva ülöd meg a lovat. A kapott kritikára így nézne ki egy normális reagálás: "Köszi, legközelebb szólok valakinek" vagy kijavíttatod valakivel, és megszerkeszted a posztot.

De sebaj, hasonló a hasonlókat vonzza, szóval a klánod majd jól összegyűjti a hozzád hasonló arrogáns és igénytelen embereket... ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, kicsitrash, Lucimiento, Frankenstein Bourne, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Ba_nshee

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249095 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

van pár kérdésem a klánokal kapcsolatban
1. ez a wn8 mutato
hogy ugye mindenhol kérik ezt
de nem ugy kéne hogy harckocsira lebontva?
pld szuksége van x klának x medre és akkor keresek x olyan embert akki abban profi..
az hogy mindenki mindenbe profi legyen szerintem az a tehetség elforgácsolása.
(értitek mint a focicsapatban egy kapus kapus sosem csatár, kapus és abban jo, nem teszik más posztra)

2.nem e éri meg joban ez a légios dolog?
mint klánhoz csatlakozni?

3. miért kell minél több magasabb harckocsi?
mi ételme van ennek?
minek 10 tier x es ha nem tudja kezelni?
elég egy amiben profi nem?

nem igazán látom ezekben a logikát.
ha valaki felvilágositana azt. köszönöm.

1.Ahhoz, hogy sikeres legyél a wot-ban szükséges némi tudás.Pályaismeret, gyenge pont ismeret, tank paraméterek ismerete stb.
Ha ezekkel rendelkezel, akkor már elérsz egy bizonyos szintet( wn8 értéket) tankosztálytól függetlenül.
A klánokat meg konkrétan az érdekli, hogy mennyit tudsz és ebből mennyit tudsz kamatoztatni csata közben.
Az osztályok között meg annyi a különbség, hogy van amelyik több ügyességet és jobb,gyorsabb alkalmazkodást, van amelyik több tudást (pl. sidescrape) igényel, de akármelyik tankkal is játszol, akkor is ugyanazok az alap dolgok kellenek elsősorban a sikeres csatádhoz.Vagyis a lényeg,hogy ha 1 tankkal megtanultál igazán jól játszani ,akkor mással is tudsz majd többé-kevésbé alkotni. (persze akadhat kivétel, amivel semmiképp sem boldogulsz)

2.Kezdőként semmiképp se csatlakozz klánhoz, mert úgy sem találnál olyan klánt ahol fejlődni is tudnál.

3.Sok pálya+sok taktika= sok tank.Régebben cw-n fagytak is bizonyos időre a kilőtt tankok, ezért volt szükség minél több tankra.Most már nincs tankfagyás, szóval igazából elég az aktuális meta-tankokból beszerezni egy medet és egy heavyt és akkor a csaták többségén részt tudsz venni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Mephisto_1976

8 éve 1 hónapja #249110 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr

köszi a választ

hàt kezdöként ne csatlakozak klánhoz jo oké
de egy csomo lehetöséget nem enged a játék ugy
ilyen speciális csaták stb.

akkor az járhato ut hogy
pld a T 34/ 85 öt kifarmolom
csinálok vele wn8 1000+ ott
és bemegyek Sh ra?

vagy ez nem jo elgondolás?

Mielőtt tovább lépsz a randomból:
-Legyen 3 nemzetből mediumtankod tirer 6-os benne 3 skilles (BIA a legfontosabb) legénységed, bőséges fogyócikked( automata tűzoltó, kis és nagyjavító, elsősegély stb) legyen 2-3 milla kreidited és 3-400 aranyad a váratlan kiadásokra.
Amíg ez nincs meg addig csak nyomjad a randomot napi 20-30-at és min tier6-ban. ( a tier 3-as prémtankok prémium fiókkal szépen fejlesztik a legénységet :silly: )
(a szakértők majd jól helyreraknak :evil: )
:blondy: :blondy: :blondy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, HUN_Mephisto_1976

8 éve 1 hónapja #249147 Írta: AAKOSAA
Erre csak annyit írok hogy te bíztos tudod milyen vagyok így láttamban és vissza térve a helyes írás hibákra hogy magyar faj másik fajtája az az aki nem tudja megállni hogy bele nem tudjon kötni a másikba és a kritizálja mint hogy kölön irna neki hogy figyú ez meg az nem jó és lehet javítnai kéne vagy hasonló de ez a magyar emberből ki maradt inkább verik a nyálukat hogy egy virtuális játékban mekkora win8 van "tisztelet a kivételnek" de lezárom témát nincs kedvem itt vitázni!És ha valaki egy emberi hibából itéli meg például egy Klán életét az már saját gondja!

8 éve 1 hónapja #249153 Írta: Lucimiento
Megválaszolva: Lucimiento
Már kedvet is kaptam a klánotokhoz csatlakozni... ja, nem. :blink: :pacifier:

Hát, tényleg csak gratulálni tudok... :wb:
(Ha tetszik, ha nem, itt most te képvisel(t)ed a klánotokat és - többek között - a stílus nagyon nem mindegy!)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, bittus, Sics, Serious_Black, AAKOSAA, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Ba_nshee

8 éve 1 hónapja #249155 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

(...) lezárom témát nincs kedvem itt vitázni! (...)

Köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #249156 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave
Figyelem: Spoiler!

AAKOSAA:
Szeretnélek megkérni, hogy ha már korábban jelezték Neked, hogy javítsd/javíttasd ki a leírt soraid, akkor egy kis erőfeszítést tegyél ebbe az irányba is és lektoráltasd a mondandód! Sajnos a korábbi bejegyzéseidhez képest a helyzet "helyesírás és szövegformálás frontján" nem javult, de mindenféle személyeskedés nélkül tudom mondani, hogy ennél rosszabb is lehet még. Kérlek a saját, de főleg a klánod megítélése szempontjából (is) vedd figyelembe a kommentelőket, mert (kezdetben biztosan látható, hogy) nem akartak rosszat! Köszönöm szépen!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lucimiento, AAKOSAA, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 1 hónapja #249163 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Csak én nem láttam a wn8-ra nyálcsorgatást Bitty hozzászólásában?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bittus

8 éve 1 hónapja #249279 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer
Hali,

Tudtok olyan klánt akinek elég a német tank?
Én csak német tankokat tervezek kifejleszteni, egyelőre van jópár, 10esből pedig E50M, következő a Maus lesz, nem tervezek más nemzettől tankot.

Ugyanitt, aki ma 17:00kor szeretne 3v3 tier8 tornán részt venni, jelentkezzen itt magánüzenetben lécci.

Köszi,
Üdv. freezer

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.