Kicsitrash Légyszíves áruld el a titkot, hogy bírsz 40 nap alatt 90 épkézláb játékost összeszedni.
Komolyan kérdezem, mert akárhogy reklámozom a klánt vagy nem jön senki, vagy olyanok akik inkább kíméljenek
Nem mondtam, hogy épkézláb...
Kb. 60-70 ember volt, aki nem csak a létszámban jelentkezett. Olyan 50, aki megfelelt mindenfélének: aktivitás, nem fekete-piros marker a neve mellett...
Egy dolgot elárulok: nem a lábam lógattam. Volt kb. 10 cimborám, akikkel együtt játszottam már korábban, őket hívtam be először. Szinte mindenki hozott magával egy embert, vagy ajánlott valakit. A többit fórumokon, face-en, játékban grindeltem össze. Napi SOK óra ment el ezzel, a megkérdezettek kb. felét érdekelte a dolog, az érdeklődők kb. fele lépett be... szóval kb. 350 embernek írtam le hogy is állunk, mit tudunk nyújtani, mik az elképzelések.
Amikor meglett a létszám, havi 100 kockát követeltem meg 6os erődben (ugye nem lehetetlenség? ). Aki nem tudta teljesíteni, kirúgtam. Ez megfelezte a klán létszámát. Azóta is én vagyok az ügyeletes főköcsög. De én ilyen poroszos vagyok, ha van szabály, kérem tartsák be.
Közben megkerestem vagy 30-40 apró (5-25 fős) klánt is, hogy nincs-e kedvük társulni, hogy legalább Ők is tudjanak erődözni, fejlődni, ismerkedni. Senki nem jelzett vissza, senkit nem érdekelt. "jó nekünk így, baráti társaság vagyunk, mind a hatan régi jó ismerősök, és mi így játszunk"

))
szerk: közben megnéztem a klánt. A véleményem: Logó, arculat, leírás... Ezek nélkül inkább egy vázlatnak tűnik, mintsem komoly kezdeményezésnek. Próbáljatok meg egy ismert nevet/klánt megnyerni, akivel reklámozhatjátok magatokat. Leírni a célokat, mire számíthat az érdeklődő. Induljatok el valami 3vs3 esetleg 7vs7 esl-en, ha el tudtok csípni goldot érő helyzést, azt is ki lehet rakni... De a legkönnyebb út: betársulni valahova
Amikor én nemrég klánt kerestem, egy jól felépített, kiváló hangulatú, jó marketingű csapatba léptem (COIMB). Ha nincs ilyen image, nem biztos hogy Őket választom.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...