Jelenleg 65 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 4 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 6 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 12 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 19 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 1 hónapja #141013 Írta: uzsgyi
Megválaszolva: uzsgyi
Kicsitrash Légyszíves áruld el a titkot, hogy bírsz 40 nap alatt 90 épkézláb játékost összeszedni.
Komolyan kérdezem, mert akárhogy reklámozom a klánt vagy nem jön senki, vagy olyanok akik inkább kíméljenek

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #141121 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Kicsitrash Légyszíves áruld el a titkot, hogy bírsz 40 nap alatt 90 épkézláb játékost összeszedni.
Komolyan kérdezem, mert akárhogy reklámozom a klánt vagy nem jön senki, vagy olyanok akik inkább kíméljenek

Nem mondtam, hogy épkézláb... :)

Kb. 60-70 ember volt, aki nem csak a létszámban jelentkezett. Olyan 50, aki megfelelt mindenfélének: aktivitás, nem fekete-piros marker a neve mellett...

Egy dolgot elárulok: nem a lábam lógattam. Volt kb. 10 cimborám, akikkel együtt játszottam már korábban, őket hívtam be először. Szinte mindenki hozott magával egy embert, vagy ajánlott valakit. A többit fórumokon, face-en, játékban grindeltem össze. Napi SOK óra ment el ezzel, a megkérdezettek kb. felét érdekelte a dolog, az érdeklődők kb. fele lépett be... szóval kb. 350 embernek írtam le hogy is állunk, mit tudunk nyújtani, mik az elképzelések.

Amikor meglett a létszám, havi 100 kockát követeltem meg 6os erődben (ugye nem lehetetlenség? ). Aki nem tudta teljesíteni, kirúgtam. Ez megfelezte a klán létszámát. Azóta is én vagyok az ügyeletes főköcsög. De én ilyen poroszos vagyok, ha van szabály, kérem tartsák be.

Közben megkerestem vagy 30-40 apró (5-25 fős) klánt is, hogy nincs-e kedvük társulni, hogy legalább Ők is tudjanak erődözni, fejlődni, ismerkedni. Senki nem jelzett vissza, senkit nem érdekelt. "jó nekünk így, baráti társaság vagyunk, mind a hatan régi jó ismerősök, és mi így játszunk" :)))

szerk: közben megnéztem a klánt. A véleményem: Logó, arculat, leírás... Ezek nélkül inkább egy vázlatnak tűnik, mintsem komoly kezdeményezésnek. Próbáljatok meg egy ismert nevet/klánt megnyerni, akivel reklámozhatjátok magatokat. Leírni a célokat, mire számíthat az érdeklődő. Induljatok el valami 3vs3 esetleg 7vs7 esl-en, ha el tudtok csípni goldot érő helyzést, azt is ki lehet rakni... De a legkönnyebb út: betársulni valahova :)

Amikor én nemrég klánt kerestem, egy jól felépített, kiváló hangulatú, jó marketingű csapatba léptem (COIMB). Ha nincs ilyen image, nem biztos hogy Őket választom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 1 hónapja #141122 Írta: uzsgyi
Megválaszolva: uzsgyi
Nem egyszerű ez a toborzósdi sokaknak akkor megy el a kedve amikor kiderül, hogy csak 10-en vagyunk, csak valahol el kéne kezdeni. Ismerősökkel az a baj, hogy "nem akarok klánozni, szakasz meg így is van" szöveget nyomják.

10 éve 1 hónapja #141194 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Üdv!

Nem piszkálódni akarok, meg én játszani se igazán tudok ( meg mobilnet 200ms lag, meg 11 fps) de nekem rossz tapasztalatom van...

Ha egy szikla/ház mögött vagyok, és velem szemben a túloldalt van egy ellenség, akkor ha a lövegem elfordítom róla vagy elfordítom az egyik oldalra, akkor valamiért tuti azonnal megindul a másik oldalra...

Tesztelgessétek ... de remekül mutatja h milyen arányban használnak egyenémely játékosok olyan modot, ami jelzi h merrefele néz az ellenfél csöve. ( És akinél ez fenn van annál valszeg a töltési idő számláló stb is fenn van már... )

10 éve 1 hónapja #141200 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Üdv!

Nem piszkálódni akarok, meg én játszani se igazán tudok ( meg mobilnet 200ms lag, meg 11 fps) de nekem rossz tapasztalatom van...

Ha egy szikla/ház mögött vagyok, és velem szemben a túloldalt van egy ellenség, akkor ha a lövegem elfordítom róla vagy elfordítom az egyik oldalra, akkor valamiért tuti azonnal megindul a másik oldalra...

Tesztelgessétek ... de remekül mutatja h milyen arányban használnak egyenémely játékosok olyan modot, ami jelzi h merrefele néz az ellenfél csöve. ( És akinél ez fenn van annál valszeg a töltési idő számláló stb is fenn van már... )

Ez az kezd el kérlek te is a szokásos,, ha már jó játékos akkor biztos hogy csal " elméletet.
Miért fordítod el? Nincs kamera zoom? Nem lehet megjegyezni egy tank töltési idejét?
Ha pedig ilyen szarul fut a játék a gépeden, akkor miért játszol vele. Neked lehet hogy élvezet, de engem rohadtul tud idegesíteni mikor ilyenekkel kerülök össze.

Figyelem: Spoiler!

10 éve 1 hónapja #141201 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
Ezt tuti ide szántad? :-)

Üdv!

10 éve 1 hónapja #141202 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Ide a "Ezt most komolyan gondoltad" mondat sokkal inkább passzol.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #141209 Írta: kicsitrash

Én a héten többször lőttem ki olyan ellenfelet, akiről már leesett a spot...

Rohadt köcsöt csíter vagyok, vagy csak állt a bokorban tovább? Vagy a szikla mögött leesik róla a spot, próbálok az ő tankjával/fejével gondolkozni... "na, kb most töltött be, még 1 mp és kidugja az orrát...". 10-ből 3x bejön.

Egyszer sikerült eltalálnom a térképen célozva a látótávon kívüli ellenfelet (HE-vel). Randomban szoktam a szimpatikus bokrokat-td helyeket HE-vel kínálni, spot nélkül. A találati arányomon ez látszik is...

Van, aki fejben számolja, mikor kell az ellenfél tankjának odaérnie a szűk átkelőbe start után, és artyval odatol egyet...

Nekem mobilnetről 90-110 ms közötti a pingem.

Ha el is lőtted magad a szikla mögött, azt is "lefülelheti"...

Szerintem még lehetne sorolni a "csalásokat" :)

10 éve 1 hónapja #141215 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
De akkor most tőled is megkérdezem: ennek itt a helye? Bekapcsoltam a fórumhoz az értesítéseket, lévén, hogy a címe: Jelentkezés klánba. Erre egyszer csalókkal, másszor meg klánhirdetéssel kapcsolatos hozzászólások miatt jönnek az értesítések...muszáj?

Rohadt köcsöt csíter vagyok, vagy csak állt a bokorban tovább? Vagy a szikla mögött leesik róla a spot, próbálok az ő tankjával/fejével gondolkozni... "na, kb most töltött be, még 1 mp és kidugja az orrát...". 10-ből 3x bejön.

Egyszer sikerült eltalálnom a térképen célozva a látótávon kívüli ellenfelet (HE-vel). Randomban szoktam a szimpatikus bokrokat-td helyeket HE-vel kínálni, spot nélkül. A találati arányomon ez látszik is...

Van, aki fejben számolja, mikor kell az ellenfél tankjának odaérnie a szűk átkelőbe start után, és artyval odatol egyet...

10 éve 1 hónapja #141217 Írta: kicsitrash

De akkor most tőled is megkérdezem: ennek itt a helye? Bekapcsoltam a fórumhoz az értesítéseket, lévén, hogy a címe: Jelentkezés klánba. Erre egyszer csalókkal, másszor meg klánhirdetéssel kapcsolatos hozzászólások miatt jönnek az értesítések...muszáj?

Jogos a 2 pont. Meaculpa. De ezt a témát nem én indítottam ;)

Folyt a dühöngőben? :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bittus

10 éve 1 hónapja #142292 Írta: gomboc1artur
Megválaszolva: gomboc1artur
Sziasztok !Szeretnék csatlakozni klánba. Kipróbálni a csapat játékot ,erőd harcot.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142364 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Én ugyan nem keresek aktívan klánt, de annyi kérésem volna a klánalapítók felé, hogy tegyék bele a recruiting stationön a leírásba, hogy TS kötelező-e, és milyen körülmények között.

Tegnap elfogadtam egy meghívást és az elbeszélgetés során derült ki az, hogy ha be vagy jelentkezve a játékba, bent kell legyek TS-en. Nálam pl ez több okból kizáró tényező, főleg azért, mert adott esetben mondjuk más TS-en szeretnék bent lenni mondjuk haverokkal szakaszozás miatt.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142366 Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
Játékon belüli hangkommunikáció....lenyomod a q-t és beszélsz...ennyi
Ráadásul nem sok olyan klán van ahol nem kötelező a ts....

10 éve 1 hónapja #142369 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
egyszerre több TS szerveren is fent tudsz lenni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

10 éve 1 hónapja #142370 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Én ugyan nem keresek aktívan klánt, de annyi kérésem volna a klánalapítók felé, hogy tegyék bele a recruiting stationön a leírásba, hogy TS kötelező-e, és milyen körülmények között.

Tegnap elfogadtam egy meghívást és az elbeszélgetés során derült ki az, hogy ha be vagy jelentkezve a játékba, bent kell legyek TS-en. Nálam pl ez több okból kizáró tényező, főleg azért, mert adott esetben mondjuk más TS-en szeretnék bent lenni mondjuk haverokkal szakaszozás miatt.

Tsen azért kell fent lenni, mert
1.nem fognak rohangálni utánad, meg játékban írogatni, hogy erőd, cw csapatba kell ember légyszíves gyere be, hanem Tsen sutogas módban jelentik be.
2.a Tsen van direkt erre kialakotott szoba (afk, solo, másik ts szoba)
3.ahoz hogy át menj másik tsre az adott tsrol nem kell kijelentkezned csak nyitsz egy új fület

Javadamka a q betű azt inkább hagyjuk. Főleg mióta nem lehet rá tenni az egérre a gombot azóta hülyeség az egész

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 2 órája 18 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 31 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.