Játékba írtam rá, csak utána láttam hogy nem mostanába volt fent,és rá írtam a parancsnokra és ő mondta hogy keresem a másodtisztet így neki írtam.
Vissza is írt hogy majd értesít.Ha beakartak volna venni akkor annyit mond hogy igen vagy nem.
Akkor pedig vagy a VIHAR vagy pedig ha beszélsz nyelveket, akkor külföldi klán(pár: 5uper, Odem mortis[ez német], EFE-X, L-BUN. Biztos van még jó pár hasonló erősségű klán, most hirtelen ennyi jutott eszembe 2000-2300 körüli átlag wn8-asok közül.
FILO, WHY én még ezeket ismerem, amik nagyjából a te szinteden vannak.
A WHY az nem feloszlott? Régen erős volt, de mostanában nem tudom.
Hát a kis VTeps azért nem inaktív. Terület van védés van sh van cw van. Az hogy nincs 10 területe csak 8 attól még nem inaktív
Bocsi, én a létszámotokból következtettem, hogy ott sem lehet minden rendben, de akkor hál' istennek tévedtem. Sry.
Szerintem a WHYME es WHYOU klanokra gondolt. Nem inaktiv rengeteget latni beloluk. A cw kampanyon is sikeresek voltak
Van olyan klán, hogy WHY, és nagyjából akkora WN8 kell hozzá, mint amennyi a kérdezőnek van.
Edit: most nézem, hogy elég üres
Wir sind grenzenlos eingebildet, ignorant, arrogant, egoistisch, extrovertiert und unzuverlässig. Wir kritisieren alles & jeden und recht machen kann man es uns schon mal ganz und gar nicht!
Azaz(tömören, mert kiállt a kezem már):
Mi kiállhatatlanok, arrogánsak stb vagyunk. Mindent és mindenkit basztatunk.
Csam azért írtam ide, hogy aki nem tud németül, legyen egy kis fogalma, mert enfem is idegesít, mikor angol szöveget csak úgy belinkelnek, de felét nem értem :/
Mi kiállhatatlanok, arrogánsak stb vagyunk. Mindent és mindenkit basztatunk.
Nagy szép szabatos fordítás. Sikerült a lényegét elkapnod
1. nem akartam szó szerinte fordítani, mert írtam már eleget
2. a lényeg azért csak lejött.
Mindig is egy olyan klán volt az álmom, ahol nyugodtan lehet írogatni a chatbe, leszarják. Megtaláltam
Olyan társaságot keresek, akik az idősebb korosztályt képviselik, aktívan SH-znak és tolerálják, ha nem vagyok fent minden nap, vagy minden este, mert olyan a munkám. Van elképzelésem, körül is néztem, de javaslatokat szívesen fogadok.
Olyan társaságot keresek, akik az idősebb korosztályt képviselik, aktívan SH-znak és tolerálják, ha nem vagyok fent minden nap, vagy minden este, mert olyan a munkám. Van elképzelésem, körül is néztem, de javaslatokat szívesen fogadok.
Szerintem is. Arra gondoltam, hogy 1050 Wn8 as bot, mint én befér egy-két helyre, meg is tettem a szükséges lépéseket és jelentkeztem néhány helyre, de biztos mindenki nyaral, de attól függetlenül ide is beírom. Így már megfelelő, vagy fejtsem ki bővebben, mire is vonatkozik a "van elképzelésem " részlet?
Nézz meg minket is, hozzánk tutira nem jelentkeztél. Átlag életkor bőven a felnőtt régióban, pont ezért tudjuk, hogy nem tudnak sokan minden nap játszani. Az aktív SH nem mindig teljesül, de ha úgy jön össze a csapat, akár több órán át is. Most tettünk ki jópár inaktív embert, meg páran még nyaralnak is, de már bőven gyűjtögetjük az újakat Ha tsre felnézel, ne lepődj meg, hogy senkit nem látsz, így állítottuk be
Szerintem is. Arra gondoltam, hogy 1050 Wn8 as bot, mint én befér egy-két helyre, meg is tettem a szükséges lépéseket és jelentkeztem néhány helyre, de biztos mindenki nyaral, de attól függetlenül ide is beírom. Így már megfelelő, vagy fejtsem ki bővebben, mire is vonatkozik a "van elképzelésem " részlet?
Keresem klánomat akik velem mint kommunikációra képes Bottal együtt tudnának játszani néha néha.Nem vagyok túl aktív de ha végre 2 gyerek mellett + sok meló néha oda tudok feszülni akkor próbálom kijátszani a tankjaimat csekély sikerrel.Jelenleg hosszabb eltávról jöttem vissza , szokom a tankokat újra. Wn8-am igen magas, eléri a talajvizet.
Sziasztok szeretnék egy olyan klánba csatlakozni amely nem jár se milyen versenyre hanem csak hobbiból játszik. 20 éves vagyok ts nem tudom vállalni családi okokból a játékban a nevem G_E_R_I_S_Z_O_N
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#140656Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
AndrazsaGigolo[HUSZ] bravooooooooo a stilusodért !!!!
Hát én ebbe a clánba nem jelentkeznék, olyan nem idén barnult egyén közé akinek apuci összelopkodta a prémtankra valót ahol 400 WN8 !! a követelmény és ilyen a stilusa :
lehet hogy létre kellene hozni egy szégyenfal topicot !!
Mellékletek:
Last edit: 10 éve 1 hónapja by bodzy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...