Szia!
Segítséget adhat, hogy a youtube-on találsz klán bemutatkozó videókat, beszélgetéseket, csatafelvételeket. Az egymás közötti kommunikációból sok mindent le lehet szűrni,hogy milyen hangulat is uralkodik a klánban. Én legalábbis így kezdenék neki. De azért előtte belőném milyen szintet is keresek magamnak.
üdv
Ezzel az a baj,hogy majdnem mind egy WG-s videot játsz be és a jó hangulatot jó társaságot igérik.Picit unalmas.
Egy klánnak asszem a -CAT- -nak láttam egy jó kezdeményezését,hogy youtube ra kirakta a beszédét,mit várnak el,mire lehet számítani.Ezt máshol még nem láttam.Sok esetben nem látom a TS szobát se ahol toborzásként lehet beszélgetni tisztekkel.
Én csinálnék nyilt napot is,mikor adott létszámmal légiósként megnézik a jelentkezőket,mit is tudnak.Beszélgetnek vele,ismerkednek a másikkal és kialakulhat egy kölcsönös viszony,hogy most a két félnek megegyeznek az iránymutatói.
Kevés olyat láttam,hogy századba,erődcsatába meghívnak ilyen jelleggel embereket,hogy lássák milyen is az a jó hangulat.
Bedobni a mélyvizbe 1 napra,hogy tényleg azt nyujtja a klán amit igérnek.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...