Ja amúgy megint lehet engem trollnak nevezni,de Axekiller01 te egy 160 ezres és egy 100 ezres gépbe is R7 260X-at teszel?
AMD FX-6300 processzor
Asus M5A97 R2.0 alaplap
Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CMZ8GX3M2A1600C9B memória
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X 11230-00-20G videokártya
Sharkoon Vaya 4044951011728 fekete számítógép ház
Chieftec CTG-500-80PB OEM táp
össz : 162,803 Ft
Már ne haragudjatok,de amit itt leművelnek egyesek az kritikán aluli.
Sharkoon vaya nincs rajta usb 3-as kimenet elől...
Ez egy előirányzott konfig volt abból kiindulva hogy 8 gb ram 2400 mhz-es volt az eredeti konfigban de szívesen átadom neked az ingyen beszerzés ingyen küldés és összeszerelés lehetőségét.
Elég sok gépet rakok össze nap mint nap de bztos te ezt is jobban csinálod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Szete58
A többieknek meg azt mondom inkább menjetek a gyakorikérdésekre vagy bármelyik fórumra ahol segítenek ne ilyen emberekre hallgassatok akik ugyan azt a vga-t teszik 160ezres gépbe meg 100ezresbe is aztán még nekik áll feljebb.Egy normális PC fórumon már rég kibaszták volna a picsába.Olyan emberre sose hallgassatok aki pénz keres abból,ha nála vásároltok.
Axekiller01 ha nekem ilyen gépeket raknál össze 160ér biztos hogy nem úsznád meg.Nemtom kik vásárolnak nálad,de tuti analfabéták az egészhez.Undorítónak tartom ezt a fajta mentalitást és ez jellemző az egész országra.Az emberek kevés pénzből gazdálkodnak és nem olyan gépet akarnak kurva drágán ami már most is régi meg 10x jobbat lehet venni annyi pénzért amennyit rászánnak.
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#75153Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Abba a házba nyugodtan tedd bele az egész konfigodat, és majd amikor "megfőtt" az egész, akkor gondolkodj el azon, sértetségedben miket írtál.
Ezt én néztem el, meg ugyan nem fő, de marhaságokat ne írjunk már. 5000Ft-os ház általában erős kompromisszumokkal jár. ez nem azt jelenti, hogy nem lehet elég bizonyos konfignak, de pont egy ilyen erős VGA biztosan örülni fog annak, ha 5000Ft-os házba teszed. Abban aztán általában van szellőzés. Mert leveszik az oldallapot fél óra után.
És, ha valaki azt írja xxx összege van az egészre, akkor Te ne xxy összegért számolj. A gyakorikerdesek.hu-t ajánlani pedig szakfórumnak, hát... Írtad volna a Prohardver
megfelelő fórumát.
Na befejeztem a troll etetést, dühöngj tovább, jó játékot!
Eddig csendben figyeltem mi lesz ebből, de most kibújt a szög a zsákból. Ebből a hozzászólásodból tisztán látszik hogy kutyaütő vagy a témához. Jobban tetted volna ha nem írsz hülyeségeket. Méghogy egy 5,000 Ft-os ház is jó bármire... muhhhahahahahaaa
Senkit nem érdekel a ház.Egy 5000ft-os ház is megfelel bármire.Szerintem itt nem átbaszni kéne az embereket hanem segíteni nekik.Menj nyerészkedni máshová a hozzáértéseddel ami kimerül abban,hogy le akarod húzni az embereket.
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#75166Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Taníts még Mester!!!
Ez jó lesz, úgy sejtem! Ez kész.. Figy, olvasd vissza magad de rendesen. Azt a kazán konfigot meg hadd ne kelljen szétcincálnom, de szerintem megteszi majd más.
HunZsolt: van abban igazság, amit mondtál, de ha ilyen alpári bunkó módon reagálsz minden hozzászólásra, akkor a többiek is úgy reagálnak vissza. Szerintem megérti mindenki, ha normálisan mondod, de ha nem, akkor meg pont a jó tanács amit adni akarsz veszik el.
Aztán lesz belőle egy olyan vita, mint a modok miatt a múltkor volt.
HunZsolt: van abban igazság, amit mondtál, de ha ilyen alpári bunkó módon reagálsz minden hozzászólásra, akkor a többiek is úgy reagálnak vissza. Szerintem megérti mindenki, ha normálisan mondod, de ha nem, akkor meg pont a jó tanács amit adni akarsz veszik el.
Aztán lesz belőle egy olyan vita, mint a modok miatt a múltkor volt.
Úgy gondolom nem ártana azt nézni mit mond a másik és nem azt,hogy hogyan.Egyébként bunkó nem voltam max cinikus.Ami annak aki elkölt egy rakat pénzt gépre teljesen mindegy feltéve,hogy talán sikerül felnyitni a szemét.
Egyébként lehetne úgy is reagálni,hogy jobb konfigot összeállít a másik és azt mondja ez és ez ebben és ebben jobb.Én sem csak pofáztam,hanem mutattam két konfigot.De akkor vállalom,hogy bunkó vagyok csak szerintem ez kurvára nem rólam szól,hanem azokról akik szeretnének gépet venni és nem drágán szart,hanem olcsón jót.
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#75219Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
HumZsolt:
1. Én nem hülyéztelek le, nem írtam rólad semmi degradálót.(megtehetném)
2.Nem tudom mi a bajod azzal a vga-val mert egy igen jó kártya jó áron.
3.Nem vagyok lehúzó ember írtam 1-2 konfigot és vagy kell az embereknek vagy nem, nem itt keresem meg a pénzem.
4.Aki vásárolt már tőlem az elégedett volt az áraimmal példa rá az oldal tulajdonosa és az adminok.
5. Ha nem tudsz emberi hangnemben hozzám szólni ne tedd!
szerkesztette
Tiger205_Bp
Last edit: 10 éve 10 hónapja by Tiger205_Bp.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GunnersHun, Caesar_cart
Felőlem aztán idejöhet az egész tankos apuka klán,de a kutyaütő itt a hülye haverod aki egy szar vga-t meg egy gyenge procit tesz egy 160ezres gépbe.Azon kívül pedig még mindig nem láttam tőletek jobb konfigot mint amit én írtam tehát tessék megerőltetni magatokat.Legalább valami hasznos is kijön belőle talán.Bár ahogy elnézem nem igazán fog.
1. Én nem hülyéztelek le, nem írtam rólad semmi degradálót.(megtehetném)
2.Nem tudom mi a bajod azzal a vga-val mert egy igen jó kártya jó áron.
3.Nem vagyok lehúzó ember írtam 1-2 konfigot és vagy kell az embereknek vagy nem, nem itt keresem meg a pénzem.
4.Aki vásárolt már tőlem az elégedett volt az áraimmal példa rá az oldal tulajdonosa és az adminok.
5. Ha nem tudsz emberi hangnemben hozzám szólni ne tedd!
Nyugodtan hülyézz le,ha szerinted a konfigok amiket írtam nem jók.De a tiédhez képest egyébként sokkal jobbak tehát szerintem alapja nem lenne,de hajrá.Egyébként,ha valóban hülye vagyok azt fel szoktam vállalni.Viszont már ne haragudj,de az a vga nem egy 160ezer forintos gépbe való és,ha te valóban értesz hozzá akkor ezt be kéne látnod,mert ellenkező esetben vagy hülyének foglak nézni vagy lehúzósnak.Az,hogy vásároltak már tőled mit bizonyít?Persze,hogy vásároltak mivel visszaolvasva a fórumot te vagy az egyetlen akitől itt vásárolni lehet.Viszont az utóbbi napokban összerakott konfigjaid és a használtan 88ezerért ajánlott gépet látván egyáltalán nem az látszik,hogy veled bárki is jól járna.A sértődést hagyjuk,mert másodlagos.
Újra személyeskedsz de mind1, mert nem érdekel tovább te egy korlátolt ember vagy.
A használt gép elkelt a hírdetett áron hardveraprón ahol is be lett áraztatva és az ennyire jött ki.( a gép nem az enyém volt az egyik barátom nagybátyjáé,csak segíteni akartam neki)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...