Stevedoki, szia, itt van nálam a pénz, megvan a konfiguráció, tudom hova kell menni a gépért, csak egy kérdés még. Írtam az Iponosoknak, hogy mit is kellene most csinálni, de gondoltam megkérdezlek, hogy ilyenkor, ha minden megvan, el kell menni az Ipon áruházba és megmondani a konfigot, összerakják x idő alatt, kifizetem aztán kész, vagy előre meg kell adni a konfigot és adott ipőpontban odamegyek, megkapom a gépet, kifizetem aztán kész?
Ne haragudj, de nem tudom. Én nem dolgozom ott. Feltételezem be kell menned megrendelni a konfigurációt és adott időpontban érte menni. Hogy a teljes vételárat mikor kell kifizetni azt nem tudom, vagyis azt nem tudom kell-e előleget hagyni a rendelésleadáskor. Mert, hogy amikor elhozod biztos ki kell fizetni a teljes vételárat.
néztem másoakt is de azok mind i3 procival és 500 Gb HDD-val voltak megtömve.
Egyébként milyen videókártyát kéne körülbelűl keresnem?
SZinte minden számítógép VGA korlátos (kivéve mikor nekem 4 VGA volt benne ).
Szóval ha a cél a WOT, akkor a belinkelt oldalon a legerősebb VGA-val szereltet vedd az árból. Merevlemezt vedd ki a picsába, tegyél bele SSD-t. ÉS mikor megveszed, kérdezd meg, hogy a memória a 2*X vagy 1*X, vagyis van-e még benne üres slot vagy sem. Mert ha van, akkor nyomhatsz bele egyből +4 GB-ot:D
Egyébként oldalakat tudnék neked írni arról, hogy én meddig (3 hónapig) kerestem megfelelő notebookot és milyen éles vitákat folytattam itt egyes szakmabelikkel:D
Szóval ha a cél a WOT, akkor a belinkelt oldalon a legerősebb VGA-val szereltet vedd az árból. Merevlemezt vedd ki a picsába, tegyél bele SSD-t. ÉS mikor megveszed, kérdezd meg, hogy a memória a 2*X vagy 1*X, vagyis van-e még benne üres slot vagy sem. Mert ha van, akkor nyomhatsz bele egyből +4 GB-ot:D
Egyébként oldalakat tudnék neked írni arról, hogy én meddig (3 hónapig) kerestem megfelelő notebookot és milyen éles vitákat folytattam itt egyes szakmabelikkel:D
Én mostanában nem láttam 2x2-vel szerelt notebookot hála istennek.
www.laptopszalo..._14107
ezt szerintem is jó, ráadásul FullHD-s - böngészésnél, és más játékoknál jól fog jönni a nagy felbontás.
www.laptopszalo..._14107
ezt szerintem is jó, ráadásul FullHD-s - böngészésnél, és más játékoknál jól fog jönni a nagy felbontás.
A vita egyik alapja pont ez volt, a full HD fölöslegessége:P Elkezdjük?
www.laptopszalo..._14107
A vita egyik alapja pont ez volt, a full HD fölöslegessége:P Elkezdjük?
Ez igaz, de tegyük hozzá, hogy normális grafikus kártyát fullHD kihajtására tesznek notebookba.
Mondjuk én pont nem az FHD-s T440p-t vettem meg, mert 14"-on FHD kínzás.
Az egyik japán kollégám hozzott egy 12-13"-os Toshiba ultrabookot otthonról 2300-2500-as horizontál felbontással - fájdalmas
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...