Többféle kérdésem is lenne hozzátok, elsősorban a Gigabites internettel rendelkezőknek és a 144Hz-es monitorral tankozóknak.
A kettőre összesen lenne 100e Ft-om, szóval olyan 20e menne a routerre és 80k a monitorra.
Ti miket ajánlotok.
A routerhez nem fontos a wifi gigabit, elég ha a wan porton támogatja.
A monitorhoz ami kitétel lenne, hogy lehetőleg FHD IPS panel legyen, alacsony válaszidővel.
Előre is köszi a tippeket!
144hz monitorok tudtommal tn és va panellel vannak 1080p-ben. Ips panellel 1440p-nél és 27 colnál kezdődnek, és nem 80 hanem 180ezer ft. 80-ért tn panelest találsz, ha mindenképp kell a 144hz.
Én a helyedben az aoc g2460pg-t választanám. Tn paneles, viszont kb a legolcsóbb gsync monitor, 105ezer pénz, és nagyon jól menne a gtx 1070-hez. Freesynceseket adbak 70-80-90 körül, de geforce kártyával jobban jársz a gsynccel szerintem, 25 ropit kéne hozzátenned a kerethez.
Ami kifér 80-ból, az ennek a monitornak a freesynces tesója, az aoc g2460pf.
Mindkét aoc modell 144hz tn panel 1ms gaming cucc, a syncben térnek el.
90ezerért már ívelt samsung S25HG50FQU kapható, ha tetszik az új ívelt trend, szintén tn panel, 25 col 1ms 144hz és freesync. 100ért lenne samsung ívelt de már menő qled kijelző, és Va panel.
Lg és Acer modellek vannak még a 80as árban illetve 1 benq, mind freesnyces.
Mindezek miatt én a fenti gsync aocot javasolnám a gtx kártyához. Menő dolog a 144hz de ha beesel 144fps alá, akkor jól jön valami szinkronizálás, márpedig ha nem akarsz radeon kártyát a közeljövőben, akkor gsyncre érdemes gyúrni. Az 1070 bitang jó kártya de mai AA címekben már nem fog 144fps felett hozni ultrán , inkább alatta jóval. Kérdés mikkel játszanál.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...