Nem fordítom le, ott van a röviden rész után amit tudnod kell.
Hogy a mutatott csatában miért nem adta be, passz. Lehet lőttél repesszel?
Szerk.: Most olvastam egy olyat redditen, hogy akkor számolja a 6 közé, ha meghalt valamelyik csapattársad keze által, vagy nyilván megfulladt, összeroncsolódott, stb.
Tehát meg kell sebezned, és meg kell halnia, de nem a te kezed által.
Last edit: 4 hónapja 3 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Lehet megfejtetted.
Egy cdt-re repeszt lőttem, a csata hevében rossz gombot nyomtam.
Csak egyet, mert észrevettem, hogy a 2-es (ennél a tanknál kivételt teszek) helyett 3-ast nyomtam, még pontot is adott érte, az csapott be talán.
A fene.
Valami nem stimmel karnevál kid!
Lehet máshogy kell értelmezni az angol szöveget is.
1!!! kitüntetés hiányzik még és a két legutóbbi csatámon ezt kaptam:
Elképzelhető, hogy nem szabad senkit sem kilőni.
Én mohó meg...
Nézz körül a neten, biztos írtak róla, ha hibás a fordítás. Fordításra a deepl-t használd az még a legelfogadhatóbb de persze nem tökéletes. Ha. Leírod melyik küldiről van szó, utánanézek.
Valami nem stimmel karnevál kid!
Lehet máshogy kell értelmezni az angol szöveget is.
1!!! kitüntetés hiányzik még és a két legutóbbi csatámon ezt kaptam:
Elképzelhető, hogy nem szabad senkit sem kilőni.
Én mohó meg...
Ez már egy kicsit próbára teszi a türelmem...
Bevallom a megszólítás miatt is hanyagoltam a válaszadást kicsit, de nem igaz, hogy több mint másfél nap alatt nem sikerült megtalálnod az esetleges választ a kérdésedre a szerkesztett hozzászólásomban. (Amire még külön fel is hívtam a figyelmet)
Az nem a küldetés neve.
Bocs, nem bogarászom át az egész kampányt, melyikre kéri azt.
A küldetést szeretném ezzel a medállal elvégezni.
Nagyrészt meg is volt eddig.
Egyébként az excalibur legalsó küldetés 15.
Karnevál, azt nem értem, hogy 6-ot kell sebezni, mindkét küldetésnél annyi (plusz egy hetedik, ami kilövés) , most repesz se volt és mégsem adta meg a program a medált.
Tegnap alig játszottam, más dolgom volt, keresgélni sem keresgéltem, "úgyse érteném", jobb hallani egy profitól, hogy mi a pontos megoldás.
Ha ráértél legalább 12 csatát menni, akkor 2, azaz 2! db hozzászólásnyit is ráértél volna visszaolvasni, nem? Akkor még mindössze ennyit kellett volna.
Ez a kiegészítés:
"Szerk.: Most olvastam egy olyat redditen, hogy akkor számolja a 6 közé, ha meghalt valamelyik csapattársad keze által, vagy nyilván megfulladt, összeroncsolódott, stb.
Tehát meg kell sebezned, és meg kell halnia, de nem a te kezed által. "
De mint mondtam, nekem a kilövésen felül megvolt a 6 különböző sebzés.
Próbáld már meg értelmezni! Szánj már rá 3 másodpercnél többet a szövegértésre az állandó vergődés helyett.
MEGHALT MIND A 6 TANK, AMIT CSAK MEGSEBEZTÉL?
Tomato-n csekkoltam a kérdéses csatákat, és én úgy láttam ez nem teljesült.
Próbálhatunk itt neked segíteni, ha az értő olvasás szintjét nem sikerül megugrani...
De kérdezem a többieket is, hogy bennem van a hiba, hogy szerintem full érthetően leírtam a dolgot, vagy bot bagón kívül más se érti?
Last edit: 4 hónapja 3 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...