Jelenleg 133 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés (2)

7 hónapja 2 hete #312226 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Blackmoon

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 hónapja 2 hete #312227 Írta: Blackmoon
Megválaszolva: Blackmoon
Jó, de hogy kell beváltani? :-) Most akkor nekem késznek tekinti a 12-es küldetést? És beszámolja a végén, hogy mind a 15 készen van? Nem értem, komolyan! :-)

7 hónapja 2 hete #312228 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Jó, de hogy kell beváltani? :-) Most akkor nekem késznek tekinti a 12-es küldetést? És beszámolja a végén, hogy mind a 15 készen van? Nem értem, komolyan! :-)

Ahhoz, hogy a tankot kiváltsad (feltételezem ez a végső cél), akkor az esetek jelentős részében csak az utolsó (15-ös) küldetést érdemes kiváltani - melynek a parancsbeli ára 3-4 (2. - 1. kampány).
Nem kell hogy kész legyen mind a 15 küldetés egy sávban, hogy megkapd az alkatrészt a tankhoz. Mind a kampány leírás is, a küldetések leírása is és jutalmazása is mutatja, hogy hol mit kapsz (érdemes ezeken végigmenni először, elolvasni....).
A parancsokkal minden esetben az elsődleges jutalmat váltod ki az adott küldetésnél, és a parancs bekerül a másodlagos jutalom alá, ergó ha később ki kívánod váltani (visszaszerezni őket), meg kell csinálnod az adott küldetést a másodlagos részével együtt. (de oda van írva, nem tudom jobban megfogalmazni én se...).

Ha jól látom a 2. kampány első Excalibur küldetéseire használtad el kísérletileg a parancsokat, amik a legegyszerűbbek, sok esetben a másodlagos küldetés még az elsődlegesnél is egyszerűbb, és az előrehaladás párhuzamosan megy, ha végzel a másodlagos küldetéssel, gyorsítod a fő küldetés előrehaladását.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Blackmoon

7 hónapja 1 hete #312240 Írta: Bianconeri80
Megválaszolva: Bianconeri80
Sziasztok!

Milyen dolgoktól függ pontosan a kredit farmolása a játékban, mármint mi befolyásolja egy csatában hogy mennyi kreditet kapok, tanktól függetlenül. Sebzés, hozzájárulást azt tudom. S mitől függ még?

7 hónapja 1 hete - 7 hónapja 1 hete #312241 Írta: Tankpeti

Sziasztok!

Milyen dolgoktól függ pontosan a kredit farmolása a játékban, mármint mi befolyásolja egy csatában hogy mennyi kreditet kapok, tanktól függetlenül. Sebzés, hozzájárulást azt tudom. S mitől függ még?

wiki.wargaming....redits

++ A prémium tankok egyéni szorzója különböző. A jobb szorzó nem feltétlen több kereset, mert a játékstílus is meghatározza a tank bevételi lehetőségeit. Erre a célra ez az oldal átlag értékekkel a tomato.gg-n segíthet: tomato.gg/economics/all

7 hónapja 1 hete #312242 Írta: Bianconeri80
Megválaszolva: Bianconeri80

Sziasztok!

wiki.wargaming....redits

++ A prémium tankok egyéni szorzója különböző. A jobb szorzó nem feltétlen több kereset, mert a játékstílus is meghatározza a tank bevételi lehetőségeit. Erre a célra ez az oldal átlag értékekkel a tomato.gg-n segíthet: tomato.gg/economics/all

Nem erre gondoltam, ezért írtam azt hogy tanktól függetlenül. Amit tudok hogy függ a sebzéstől, hozzájárulástól, de a kimeneteltől is? Killek számától? stb...

7 hónapja 1 hete - 7 hónapja 1 hete #312243 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Sziasztok!

Szinte mindenért kapsz keditet, sebzésért, az első spotért, ha a spotodat lövik, ha magasabb tier-ű ellenséget sebzel, ha foglalsz, ha foglalást szakítasz, ha megsemmisítesz, ha győztők, ha vesztetek, a csatában szerzett medálokért, stb.
A választott tank tierhez jár egy alap kredit, ebből számolja ki a program a kredit hozamodat, ha alacsonyabb tiert sebzel, akkor alap kredit szorozva 0.valamennyivel, ha magasabb tiert sebzel, akkor alap kredit szorozva 1. valamennyivel. és ezt még lehetne sorolni a végtelenig, de kiindulónak talán érthető.
Minél magasabb az általad sebzett, spotolt, spotod miatt sebzett tier, annál magasabb szorzót kapsz az alap kredithez. Ha a spotodat lövik, akkor az adott sebzésért járó kredit megoszlik közted (spotoló) és a tényleges sebzést okozó között mondhatni fele-fele arányban. Erre mind van egy táblázat és képlet, ami talán hozzáférhető a WG oldalán.

Közreműködők - Globális wiki. Wargaming.net

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

7 hónapja 1 hete - 7 hónapja 1 hete #312245 Írta: Tankpeti

Sziasztok!

Szinte mindenért kapsz keditet...
Közreműködők - Globális wiki. Wargaming.net

Belinkelsz valamit, majd mintha el se olvasnád felsorolsz teljesen más információkat.
Nem jár kredit: foglalási, védekezési pontért (csak teljes foglalás esetén jár egy statikus mennyiség, az is elosztva a foglalók számával), szintkülönbségért spot után nem számíthatsz bónuszra, de ott még xp-re se jár ez bónuszként, nem is tudom honnét szedted) (kihúzás oka: 50% jár, de az a sebző tank és a sebzett tank közötti szint különbségért, nem pedig a játékos, és az általa spotolt tank szintkülönbségéért - ergó nem lehet rá építeni), a kilőtt tankok számára, medálokból is csak specifikusakra és csak vereség esetén)
Összekevered az XP és a kredit jutalmazási rendszerét, tévesen írsz le több dolgot!

Ismét berakom ezt a táblázatot: wiki.wargaming....Credit
Engem nem zavar, ha valaki nem nyitja meg azt a linket amit küldök, de akkor nem tudom minek kérdez meg valamit, ha figyelmen kívül hagyja a választ (forrásostul).
Ha nem tudsz angolul, dobd be fordítóba!

7 hónapja 4 napja #312314 Írta: VaFec
A WZ-120 top ágyúja ugyan az, mint a 113 gyűjtői tanké.
Az ágon rendelkezem tier 10-es tankkal, és emiatt megvehetővé vált a 113 is.
Sajnos a fejlesztési fán nem jelzi kifejlesztett ként.
Ha megvenném a 113-at, akkor elméletileg meg kell adja a WZ-120 top ágyúját is, vagy ez független a fejlesztési fától?

7 hónapja 4 napja - 7 hónapja 4 napja #312315 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Segít ha dobsz egy fotót a kínai tech tree-d állásáról és a Wz-120 fejlesztési fájáról is. Nekem például kifejlesztettnek jelzi a top ágyút, holott nincs megvéve a 113 és nem játszottam még WZ-120-al sem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VaFec

7 hónapja 4 napja #312316 Írta: railgun.crashdown
Megválaszolva: railgun.crashdown
Ha megveszed a 113-at megkapod a wz-120 top lövegét. Én is így csináltam
Majd ha megvetted a wz-120-at a fejlesztéseknél jobbegérrel rákattintasz a lövegre és rámész hogy felszerel, amennyiben a nagy torony kifejlesztésre került és kész is.   
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VaFec

7 hónapja 4 napja #312317 Írta: VaFec

Segít ha dobsz egy fotót a kínai tech tree-d állásáról és a Wz-120 fejlesztési fájáról is. Nekem például kifejlesztettnek jelzi a top ágyút, holott nincs megvéve a 113 és nem játszottam még WZ-120-al sem.

Lehetséges, hogy anno kifejlesztetted a 113-at?
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:

7 hónapja 4 napja #312318 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Benne van igen. Még mielőtt gyűjtői tank lett.

7 hónapja 4 napja #312319 Írta: railgun.crashdown
Megválaszolva: railgun.crashdown
gyűjtőiből vettem ki a 113-at, a BZ-75-ot fejlesztettem ki mint első kínai 10-es. Aztén megvettem a gyűjtőiből a 113-at. és a wz-120-nál már ott is volt a kifejlesztett top löveg

7 hónapja 3 napja - 7 hónapja 3 napja #312322 Írta: VaFec

gyűjtőiből vettem ki a 113-at, a BZ-75-ot fejlesztettem ki mint első kínai 10-es. Aztén megvettem a gyűjtőiből a 113-at. és a wz-120-nál már ott is volt a kifejlesztett top löveg

Köszi, elsőre is értettem, de nem akarok 6 milliót elkölteni azért, hogy megkapjam a top löveget.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.