- Köszönetek: 48
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
nálam is ez a helyzet
Mi több... ha jobb oldalt alúl az " értesítési központ "-ban próbálom megnyitni a csata eredményeket , akkor csak forog a fogaskerék.
Sziasztok, nálam is ez van, a csata utáni eredményt nem engedi megnézni, a prémium napi ötszörös szorzót nem tudom használni, ismét egy jó frissítés!!
Próbáltam a játékot frissíteni, de ez sem segített.
Én teljesen letöröltem és újra telepítettem a játékot. Semmi változás.
Óóó. Pontosan ugyanezek nálam is a tünetek és még az időpont is stimmel. Ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba. Köszönöm Neked és M8csavar-nak, hogy intézkedtek!Tisztelt Vodafone!
A segítségüket szeretném kérni. A téli szabadságom alatt szerettem volna kedvenc játékomnak hódolni, de sajnos január 2-a óta a délutáni, kora esti órákban olyan mértékben ugrik meg a ping, ami élvezhetetlenné teszi a játékot. Ez a probléma több száz játékos társamat érinti, ők is kivétel nélkül Vodafone előfizetők. Ez a probléma csak és kizárólag a Wargaming játékai esetében áll fennt. Természetesen mielőtt Önöket megkerestem sok mindent ellenőriztem, igyekeztem megoldani a problémát. Ping teszteket végeztem több itthoni gépen is ugyanazon eredménnyel. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a probléma nem önöknél van, hanem egy budapesti szervernél (5.23.6.24). Ennek ellenére bízom benne, hogy van ennek a szervernek a tulajdonosával olyan együttműködésük, ami segíthet a probléma megoldásában.
Pénteken írtam. Elvileg 30 nap az ügyintézés, de próbálnak rövidebb idő alatt válaszolni.
Azért en reménykedem benne, hogy nem hagyják figyelmen kívül a kérést. Nem szívesen váltanék szolgáltatót, mert ezen kívül nincs panaszom a Vodafonra. Én is gondolkodtam az Exitlagon, de már így is fizetek annyi mindenért.Nálam is ping probléma , vodafonak hiába jeleztem nem akarnak semmit sem csinálni vele , szerintem nem is fognak , mig az eladás le nem zárul , elöfizettem egy vpn re (nem ingyenes ) és ott a német serverekre 40 körüli pingeket ír , azzal tolom ...
30-60 a ping
Ritkán kommentálom az új frisstéseket, de ...