Olvasgatom itt a manipulációkat, hogy valami "nincs rendben" a személyes tartalékokkal, mert amikor aktiválva van szivat a rendszer stb. stb. Én mindig magamba kerestem a hibát, ha valami nem müködött, de "beadtam a derakam" és elkezdtem mindenben a csalást látni. Nem oda megy, mert... nem üt be, mert..... engem lő mindenki, mert..... Egy pár napig nem is léptem be és elhatároztam, hogy nem is játszom többet, hiszen az egész Wg aparátus arra állitották át, hogy engem szivasson.
Elkezdtem egyik barátom fiókjával játszani (ha azt mondanám, hogy bot dicsért lenne számára, igaz csak most kezdte, de........ ), hiszen ott biztos +25% ra van állitva minden és "tejjel mézzel folyó kánaán" a játék számára. Röviden - nem az volt. Ugyan úgy toltam +2 be, löttem össze vissza, idióta csapattársak. stb.stb Rosszabb volt, mint amikor a sajátommal toltam.
Ma gondoltam megnézem, hogy mit müvelt velem a Wg ("hiszen arra volt állitva minden, hogy engem szivasson ).
Nem erre számitottam más volt a megérzésem.
Most akkor szivat vagy nem. Talán a napi 12 óra meló/fáradság/stressz/ 4-5 óra alvás manipulált vagy a Wg. Sokkal egyszerübb mást hibáztatni, másban keresni a hibát, mint elismerni, hogy a legtöbb esetben mi szivassuk magunkat nem a Wg.
A legföbb oka szerintem , hogy sokan nincsenek tisztában a korlátaikkal nem képesek elfogadni, hogy ők ennyire képesek és hiába a videók, elemzések, tanácsok rajtuk már nem segitenek. 18-20k csata után "vége".
Kereshetjük a hibákat a játékban a csapattársakban a személyes tartalékokban, de ez zsákutca. Megérzés,tapasztalat vagy számok, adatok?
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...