Hali, nem tudom lehet itt ezen a fórumon ilyet írni de én szívesen mentorálok játékosokat akik hajlandóak a kritikákat megfogadni, fejlődni vágynak és szeretnének tanulni. Privátban a játékban megtaláltok (itt általában nem reagálok a privát üzenetekre). Nagyon szívesen viszek szakaszokat vagy gyakorlót is igény esetén!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kev_I_N
Szeretnék elindítani egy "kurzust", hétvégente reggel (9:00-10:30 ; EU 2-es szerveren) mikor időm engedi gyakorló szobát hoznék létre "Gyakorló kedzőknek / haladóknak" névvel és igény szerint foglalkoznék/nánk kérésekkel, pályákra vonatkozó pozíciókat nézhetünk meg/elemezhetünk vagy játékmechanizmusokat tesztelhetünk.
Kezdőknek bevezetés a játék alapfogalmaiba (spottolás, látótávolság, terep és páncélhasználat) valamint alapkérdések megválaszolása: "melyik ágat húzzam?" és társai.
Haladóknak igény szerinti foglalkozás, "merre mivel" és a "hogyan miként" kérdésekre keressük a választ. Haladó taktikákat nézünk meg solo illetve szakaszban való alkalmazásra.
Jelentkezéstől függően gyakorlócsata vagy közös szakaszozás levezetésként.
Jelentkezni privátba/játékban vagy csak ott a jelenléteddel. Senkit sem küldök el (kivéve ha nem bír magával..)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Cpt_Sheperd, Istiger1, gh0s7f1gh73r
Szeretnék elindítani egy "kurzust", hétvégente reggel (9:00-10:30 ; EU 2-es szerveren) mikor időm engedi gyakorló szobát hoznék létre "Gyakorló kedzőknek / haladóknak" névvel és igény szerint foglalkoznék/nánk kérésekkel, pályákra vonatkozó pozíciókat nézhetünk meg/elemezhetünk vagy játékmechanizmusokat tesztelhetünk.
Kezdőknek bevezetés a játék alapfogalmaiba (spottolás, látótávolság, terep és páncélhasználat) valamint alapkérdések megválaszolása: "melyik ágat húzzam?" és társai.
Haladóknak igény szerinti foglalkozás, "merre mivel" és a "hogyan miként" kérdésekre keressük a választ. Haladó taktikákat nézünk meg solo illetve szakaszban való alkalmazásra.
Jelentkezni privátba/játékban vagy csak ott a jelenléteddel. Senkit sem küldök el (kivéve ha nem bír magával..)
Az ötlet jó, a szándék nemes, már csak valahogy nagyobb hírverést kéne csapni neki! Próbálj esetleg ráírni Jacktorra, adjon neked Kiképző státuszt és akkor tudsz csinálni egy saját topikot a "Kikézők topikjai" téma alá és ott hirdetni.
Last edit: 6 éve 2 hete by Nortonor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ticsungg
Egyebkent magam is hasonlo dolgon gondolkoztam, mivel nincs mar kihivas a jatekban - illetve nem csak az de nincs is mit csinalni. Az osszez tizes tank megvan, Object 260, Object 279(e) garazsban, stb... mi a turot csinaljak?
En is szivesen foglalkoznek tanulni vagyok jatekosokkal - igy 60k csataval a hatam mogott szerintem eleg jo kepet tudnek adni nekik a lehetosegekrol, taktikakrol, tankokrol, stb...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti, gh0s7f1gh73r, kwiktor
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...