Sziasztok!
Nem szakasztársat keresek, hanem egy századra való embert. Tier 4-6 között. Az, hogy mekkora ász nem érdekel, csak tudjon csapatban játszani. Tegnap, és ma este csak olyan csapatokat kaptam ki, ahol ennek se híre, se hamva nem volt. Elegem van a sok hősből, odamegy egyedül, mert ő király, aztán lelövik a többiek a noob-ok. Ha ez egy csata alatt csak 4 ember, az is 4 tank, míg az ellenfél csak röhög. Továbbá vannak, hatalmas okosok, akik a csata végén nyomják magukat: Ők megmondták, noob team stb. Hülyegyerek az elején kellett volna gondolkozni, nem a végén okoskodni. Egyre többször tapasztalom azt, hogy az agyhullák fogják magukat, a csata elején összevesznek, és kilövik egymást. Na most az ilyet a Dunába kéne lőni! Természetesen biztos, hogy nem csak én tapasztalom ezeket, és én sem vagyok sztárjátékos... viszont, ha van egy jó csapat, amelyik összedolgozik, és támogatják fedezik egymást, mindenki tudja mi a dolga, és nem megyünk amerre látunk módjára nyíratjuk ki magunkat, és rontjuk el más játékát, az kérem jelentkezzen!

Nem kell minden csatát megnyerni, nem kell mindent túlélni, mindenkit kilőni, csak adjunk esélyt magunknak! Aki szeretne, vegyen fel (gdavid093), vagy írjon ide felveszem, és mutassuk meg mi az a csapatmunka!

Majdnem minden este elérhető vagyok a játékon, néha akár már délután 3-4-től!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...