Lemaradtam valamiről? A tokenhez jár tank is? Én úgy tudtam, hogy mind a 7 nemezettel teljesített küldetés után jár csak. Vagy félreértek valamit?
Verzió 1: kihúzod az összes nemzetet --> WZ
verzió2: veszel 7 tokent--> WZ
Verzió3: bizonyos számú nemzet mellé veszel kiegészítő tokent --> WZ
Verzió4: kipörgeted a nemezeteket de megveszed ugyan azt a tokent és kipörgeted a nemzetet is, akkor minden nemzet után 2500 arany amin van token
Lemaradtam valamiről? A tokenhez jár tank is? Én úgy tudtam, hogy mind a 7 nemezettel teljesített küldetés után jár csak. Vagy félreértek valamit?
Verzió 1: kihúzod az összes nemzetet --> WZ
verzió2: veszel 7 tokent--> WZ
Verzió3: bizonyos számú nemzet mellé veszel kiegészítő tokent --> WZ
Verzió4: kipörgeted a nemezeteket de megveszed ugyan azt a tokent és kipörgeted a nemzetet is, akkor minden nemzet után 2500 arany amin van token
Mi a vélemény a Grosstraktorról? A számokat látom, gyakorlati tapasztalatok érdekelnek.
Én is megvettem,mivel úgy álltam neki játszani,hogy a létező összes német tank(beleértve a prémiumokat is) meglesz a garázsomban. Még nagyon tanulóidőszakban vagyok,jobb legénységgel és több játéktudással remek kis tank lesz,de jelenleg nem okoz sok örömet,hanyagolom is a használatát amíg kicsit belejövök ebbe az egészbe. Nem beszélve arról,hogy ha kezdőként megveszed,jobb ha kikapcsolod a chatet,mert kapod az ívet rendesen miatta. Persze valahol igazuk van,hogy le nooboznak. Egyébként nekem lassú,viszonylag könnyen sebezhető, de majd alakul velem együtt.
Nem vagyok kezdő, a béta óta játszom, kusebb-nagyobb kihagyásokkal. Valami olyasmi a tervem, mint neked, van ritka, illetve nem kapható német hk a garázsban. Azért is gondolkodom a Grosstrakin, mert jár hozzá 4500 arany, van még 1500, és meg tudnám venni a PzIV Schmalturmot is.
Egy kicsit drága szerintem 10-ért, az 1 hónapos prémfiók nem is kellene, de valószínűleg nem fogja élárasztani a harctereket.
Bepróbáltam én is, mert gyüjtöm ezeket az apró kis ritkaságokat
Jó látótáv, gyenge pen, nagy sebzés, zéró páncél. Eddig még sok örömet nem okozott, de alap 50% legénységgel nem is várok el sokat az elején. Nem nagyon üt át semmit, saját tierjében elvileg elég a pen, afölött kevés. Sebzése nagyon brutál, csak ugye üsd át... oldalról, hátulról. Nem túl lassú, nagyon jó a talajnyomása, nem fogja meg a terep, tehát azért a mozgékonysága egész használható. Spotolni tud, lövés után (mivel viszonylag hosszú az újratöltési idő) mindenképpen bujni kell vele. Páncélja gyakorlatilag nincs.
Mi a vélemény a Grosstraktorról? A számokat látom, gyakorlati tapasztalatok érdekelnek.
Én is megvettem,mivel úgy álltam neki játszani,hogy a létező összes német tank(beleértve a prémiumokat is) meglesz a garázsomban. Még nagyon tanulóidőszakban vagyok,jobb legénységgel és több játéktudással remek kis tank lesz,de jelenleg nem okoz sok örömet,hanyagolom is a használatát amíg kicsit belejövök ebbe az egészbe. Nem beszélve arról,hogy ha kezdőként megveszed,jobb ha kikapcsolod a chatet,mert kapod az ívet rendesen miatta. Persze valahol igazuk van,hogy le nooboznak. Egyébként nekem lassú,viszonylag könnyen sebezhető, de majd alakul velem együtt.
Grosstraktor = csakis HE lőszerrel használjad!
Azzal (ha talál) minden lövés sebez, saját tier-ben T2-ben egy hitel, és a pen-je alig kisebb, mint az alaplőszeré.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja#90763Írta: Attiska
Megválaszolva: Attiska
Seewan,
Arannyal 87 mm az átütés. Csak kérdés, mennyi bele az aranylőszer. De ahogy látom, repeszrombolóval 38 mm a pen, 5 mm-el kisebb, mint a páncéltörő esetében, ellenben 175-öt üt, ha épp kiadja. Hozza valamennyire a pénzt? Az MM korlátozott, vagy a szokásos Tier 3-omra jellemző érvényes rá? A 9.5-ös MM táblában nem találtam külön a Grosstrakit.
Lidercnyomas,
Ha lehoznák a játékba, az kibaszás lenne azokkal, akik most megvették a shop-ban jó drágán. De a WG-től minden kitelik.
De ha már itt vagyok lenne érdemi kérdésem is.
Vk 72.01-et hogy lehetne szerezni?
Hááát, viszonylag egyszerű, bár egy "kicsit" többe kerül, mint 22.500 gold (jár mellé 10+ T10, pár T8, néhány T7 prémtank, stb.). Persze ehhez meg kell egyezned az eladóval. Ha komolyan érdekel, adok elérhetőséget az illetőhöz.
Nagyon drága bele (viszonylag) a prém lőszer. Nem is igazán gondolkodtam benne. Javarészt eddig én is arra jutottam, hogy HE lőszert használok... de még tényleg nagyon keveset mentem vele
Arannyal 87 mm az átütés. Csak kérdés, mennyi bele az aranylőszer. De ahogy látom, repeszrombolóval 38 mm a pen, 5 mm-el kisebb, mint a páncéltörő esetében, ellenben 175-öt üt, ha épp kiadja. Hozza valamennyire a pénzt? Az MM korlátozott, vagy a szokásos Tier 3-omra jellemző érvényes rá? A 9.5-ös MM táblában nem találtam külön a Grosstrakit.
Lidercnyomas,
Ha lehoznák a játékba, az kibaszás lenne azokkal, akik most megvették a shop-ban jó drágán. De a WG-től minden kitelik.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...