Keresés a fórumban
Fórum kategóriák
Jelenleg 175 vendég és nincs Tag online
Prémium tank becserélés (10.02-10.09)Prémium tank becserélés (10.02-10.09)Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető útBattle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználói név?
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Oberjunker beküldte: Skacok, melyik prém tankoknak van limited MM-je? Van valami link ahol meglehet nézni, vagy tudja valaki fejből?
Dodge94HUN beküldte: Oberjunker beküldte: Skacok, melyik prém tankoknak van limited MM-je? Van valami link ahol meglehet nézni, vagy tudja valaki fejből? IS-6, 112, FCM, Super Pershing, T-34-3, JT88, Panther M10, AT-15A, Valentine II, T14, Excelsior. Ezekben biztos vagyok.
JackassJana beküldte: Dodge94HUN beküldte: Oberjunker beküldte: Skacok, melyik prém tankoknak van limited MM-je? Van valami link ahol meglehet nézni, vagy tudja valaki fejből? IS-6, 112, FCM, Super Pershing, T-34-3, JT88, Panther M10, AT-15A, Valentine II, T14, Excelsior. Ezekben biztos vagyok. Az IS-6 és a JagdTiger 8,8 nem tier limites...
Oberjunker beküldte: A wz111 szinte biztos, hogy az, 50 csata alatt egyszer sem dobott tier 10-be.
Oberjunker beküldte: Köszi mindenkinek, tesztszerón kipróbálom, jg8.8 és fcm-el, bár erősen gondolkodom IS6-on is.. A wz111 szinte biztos, hogy az, 50 csata alatt egyszer sem dobott tier 10-be.
OdinHUN beküldte: JackassJana beküldte: Dodge94HUN beküldte: Oberjunker beküldte: Skacok, melyik prém tankoknak van limited MM-je? Van valami link ahol meglehet nézni, vagy tudja valaki fejből? IS-6, 112, FCM, Super Pershing, T-34-3, JT88, Panther M10, AT-15A, Valentine II, T14, Excelsior. Ezekben biztos vagyok. Az IS-6 és a JagdTiger 8,8 nem tier limites... Mindkettő tier 9-ig megy. Limitesek még: Easy4, T23, 38H, B2, T-127, Matilda IV, KV-220, Kv-5
kharon00 beküldte: OdinHUN beküldte: JackassJana beküldte: Dodge94HUN beküldte: Oberjunker beküldte: Skacok, melyik prém tankoknak van limited MM-je? Van valami link ahol meglehet nézni, vagy tudja valaki fejből? IS-6, 112, FCM, Super Pershing, T-34-3, JT88, Panther M10, AT-15A, Valentine II, T14, Excelsior. Ezekben biztos vagyok. Az IS-6 és a JagdTiger 8,8 nem tier limites... Mindkettő tier 9-ig megy. Limitesek még: Easy4, T23, 38H, B2, T-127, Matilda IV, KV-220, Kv-5 +E-25
Csatlakozz hozzánk facebook-on is
110.000+ követő
Csatlakozz facebook csoportunkhoz
15.000+ tag
Kövesd Twitch csatornánkat
Ne maradj le élő adásainkról
Nézd meg archív videóinkat
Ha lemaradtál az élő adásokról
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...