"Elsö prém tankom volt az is6,mai napig megvan.a defender tett be az is6nak.Amig a defender nemvolt,is6al lehetet nagyon jól apritani.Igaz most is,csak nehezebb.Volt olyan csatám ahol netto 150-160k is megvolt simán.
Amit ajálani tudok prémtankoknál,igaz az se ép mai gépezet,de nagyon jól hozza a kreditet,az a T34 amcsi 8as heavy,és a svéd strv s1.Ajálanám még a kina wz td-t,de hát nem tier limites,és a csaták 90%-t 10esek közt tolja vele az ember,ott meg úgye 8as fix tornyos td "ülö kacsa" Löwe se rossz,csak ott is az van hogy 10esek közt vagy vele a legtöbbet."
Én a t34-el és a Lövével is szeretek játszani de ide tartózik a Victória is. Vannak szép körök és persze vannak otvar szarok. De ez van.
Elsö prém tankom volt az is6,mai napig megvan.a defender tett be az is6nak.Amig a defender nemvolt,is6al lehetet nagyon jól apritani.Igaz most is,csak nehezebb.Volt olyan csatám ahol netto 150-160k is megvolt simán.
Amit ajálani tudok prémtankoknál,igaz az se ép mai gépezet,de nagyon jól hozza a kreditet,az a T34 amcsi 8as heavy,és a svéd strv s1.Ajálanám még a kina wz td-t,de hát nem tier limites,és a csaták 90%-t 10esek közt tolja vele az ember,ott meg úgye 8as fix tornyos td "ülö kacsa" Löwe se rossz,csak ott is az van hogy 10esek közt vagy vele a legtöbbet.
A 10-esek között az max 3 db tizes.
Valamennyi 9-es meg 8as.
A wz td-vel ott is lehet aprítani, egy ilyen TD-vel nem kell egész meccs alatt a bokorban ücsörögni.
Last edit: 7 éve 7 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja#267657Írta: PeZo84
Megválaszolva: PeZo84
Szia Laci,
Nem, mert azt veri DPM-ben a victoria, cent 1, és jobban is néz ki.
Megvan a cent ax, superconqueror azt hiszem 3 skilles legénységekkel, nem akarom csak azért megvenni, hogy legénységet húzzak. Azért is nem csináltam anno az fv 4202-höz a küldit sem. De köszi.
Üdv,
Zoli
Last edit: 7 éve 7 hónapja by PeZo84.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci
Köszönöm a segítséget nektek.
szecsibeni
dobilaci
geritango
Más kérdés.
Valaki aki gyakran használja a Mod 1-t, az meg tudja mondni hogy mennyi kreditet keres?
Prémium fiókkal/nélküle, 1.000 - 1.500 - 2.000 sebzés környékén. Vereség/Győzelem esetében.
Előre is köszönöm.
Azlenne a kérdésem, hogy az FCM 50t "helyére" bekerült prémtankok meddig lesznek megvásárolhatóak/cserélhetőek? Olvastam már azt is, hogy csak a csereakció végéig és utána mind kikerül, vagyis az 50t helyett nem lesz semmi, de azt is, hogy ezek maradnak és pár másik tank kerül ki a boltból...
szecsibeni
dobilaci
geritango
Más kérdés.
Valaki aki gyakran használja a Mod 1-t, az meg tudja mondni hogy mennyi kreditet keres?
Prémium fiókkal/nélküle, 1.000 - 1.500 - 2.000 sebzés környékén. Vereség/Győzelem esetében.
Előre is köszönöm.
szecsibeni
dobilaci
geritango
Más kérdés.
Előre is köszönöm.
Így hirtelen ezek jutottak az eszembe. Ha van még, kérem, javítsatok ki!
A Ram 2 nem tier limites. Tier 6-ban a TOG mindig is az volt. Tier 7: T23E3
Tier 8-ban még ott van a KV-5, JT8.8, FCM 50t, és a Super Pershing.
Mondjuk szerintem még így is kimaradt pár tier-limites a listáról. Tier4-ben ott a PzB2, a Vali2, tier7-ben a SU-122-44 (legalábbis, ha jól emlékszem, az tier-limites).
Bár nem prém tank, de a StugIV is tier-limites.
Sziasztok!
"Boldog" FCM 50 T tulajdonos vagyok, lassan már két éve. Mikor megvettem nagyon jó járgány volt, élvezettel hajtottam...
Rég nem vettem elő, gondolkodtam a becserélésén is, lusta voltam talán ... szerencsére!
Tegnap toltam vele huszonvalahány kört, legénységfejlesztés céljából. Valami fantasztikus, ahogy működött a csatákban, mosolyt csalt az arcomra.
Szóval szerintem nem felejtős a tankocska, talán ahogy kivették, csavartak felfelé kicsit a gombokon ... persze ez konteo!
Amennyiben nem lenne a garázsban, most én sem venném meg, viszont becserélni sem fogom. WG
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...