A p.victoria-ról tud valaki felvilágosítást adni? Azt megnéztem már, hogy egy svéd centurion 1 jobb kinézettel, de ingame mi a tapasztalat? Nekem bejön a brit med ág, megvan a cent ax. Szeretném megvenni majd, ha nem borzalmasan használhatatlan 8-as prémium tankként.
Előre is köszi.
Üdv,
PeZo
Fv 4202 nem erdekel? Egeszen faszan hasznalhato lett a sorozatos buffoknak hala es ugyis van bele legenyseged a brit med agrol.
A p.victoria-ról tud valaki felvilágosítást adni? Azt megnéztem már, hogy egy svéd centurion 1 jobb kinézettel, de ingame mi a tapasztalat? Nekem bejön a brit med ág, megvan a cent ax. Szeretném megvenni majd, ha nem borzalmasan használhatatlan 8-as prémium tankként.
Előre is köszi.
Üdv,
PeZo
Én személy szerint szeretem. Mobilis, jól gyorsul.
A torony sokszor csal mosolyt az arcomra, hogy a IX-X -es tankok pattognak róla.
Legénységi tagok alapból BIA-val rendelkeznek.
Ágyúja élvezhető, a papíron lévő egész szép átütési érték mellett gyorsan is tölt.
Habár nem sokat látni belőle, mert nem lett egy mindenki kedvence ezáltal sok a negatív vélemény róla.
Sziasztok! van pár felesleges Prémium tankom és 21-éig be szeretném cserélni a Trade-in lehetőséggel.
TOG II --> SU-100Y
T28C --> Panther/M10
T95E2 --> T-54 Mod1.
ezekre gondoltam, ha esetleg valaki leírná a tapasztalatait, akinek ezek megvannak, azt megköszönném!!
Sziasztok! van pár felesleges Prémium tankom és 21-éig be szeretném cserélni a Trade-in lehetőséggel.
TOG II --> SU-100Y
T28C --> Panther/M10
T95E2 --> T-54 Mod1.
ezekre gondoltam, ha esetleg valaki leírná a tapasztalatait, akinek ezek megvannak, azt megköszönném!!
Üdv.
Hali! 100Y-om van, szerintem ne vedd meg. Zéró camo, zéró páncél, pontatlan mint a rosseb. Nagyokat vág oda, de ahhoz ugyebár el is kell találni a célpontot. Nagyon nem illik sajnos bele a mai metába.
Akkor a végéről kezdeném: e2 t nem ismem, de a mod1 elég jó, jó páncél és elég jól mozog. Jó lett. Htct lecseréled, hogy is mondjam, megértem. De vedd számításba, nyereménytank. M10em nincs, de hallottam, h jó. Su 100y t felejtsd el. Nem tett neki jót a pontosság szórás nerf. Csak azoknak ajánlom, akiknek sok hajuk, vagy szeretnének ősz hajat, esetleg hamarabb megöregedni. Nagy az alfa, de haláli a töltésidő. 4 miatyánk is kevés, hogy eltaláld a célpontot.
Én első cserénél adtam le egy svéd medért. Csere előtt mentem egy pár kört, de kb a 3. Végén alig bírtam kivárni, hogy rányomhassak a csere gombra. Nem bántam meg. Szerettem, jó volt. De kivégezték.
Én a scorpiot vacillálok cserélni a 7es orosz su tdre
TOG II --> SU-100Y
T28C --> Panther/M10
T95E2 --> T-54 Mod1.
Akkor a végéről kezdeném: e2 t nem ismem, de a mod1 elég jó, jó páncél és elég jól mozog. Jó lett. Htct lecseréled, hogy is mondjam, megértem. De vedd számításba, nyereménytank. M10em nincs, de hallottam, h jó. Su 100y t felejtsd el. Nem tett neki jót a pontosság szórás nerf. Csak azoknak ajánlom, akiknek sok hajuk, vagy szeretnének ősz hajat, esetleg hamarabb megöregedni. Nagy az alfa, de haláli a töltésidő. 4 miatyánk is kevés, hogy eltaláld a célpontot.
Én első cserénél adtam le egy svéd medért. Csere előtt mentem egy pár kört, de kb a 3. Végén alig bírtam kivárni, hogy rányomhassak a csere gombra. Nem bántam meg. Szerettem, jó volt. De kivégezték.
TOG II --> SU-100Y
T28C --> Panther/M10
T95E2 --> T-54 Mod1.
TOG II --> SU-100Y
T28C --> Panther/M10
T95E2 --> T-54 Mod1.
Üdv.
Hali! 100Y-om van, szerintem ne vedd meg. Zéró camo, zéró páncél, pontatlan mint a rosseb. Nagyokat vág oda, de ahhoz ugyebár el is kell találni a célpontot. Nagyon nem illik sajnos bele a mai metába.
.
Tesztszerveren próbáltam, tényleg hamar észreveszik,meg papír is , voltak vele rossz körök is, de jól esett a szívemnek mikor néha 600 -at is beadott
TOG II --> SU-100Y
T28C --> Panther/M10
T95E2 --> T-54 Mod1.
Üdv.
a T95e2 is olyan mint a T28C hogy prémium de credithozam nélkül, ezért szinte nem is jáccottam vele, 180 pen- Tier 10 be nem nagy öröm.
Szerk: a svéd meden én is gondolkoztam nem lehet rossz.
Sziasztok ! Nem szoktam feleslegesen írogatni inkább olvasgatok, de most egy prém harckocsival kapcsolatban szeretném keserű tapasztalataimat megosztani. Gyorsan szokásos elöljáróban, hogy nem vagyok egy kiemelkedő játékos, de nézek oktató videókat és tankelemzéseket is olvasok így vásároltam be eddigi játék során néhány prémharckocsit. Így jutottam el az IS6-os is kb januárjában. Nagyon tetszett az elején tényleg sokat pattintott és szépen sebezgetett. Valóban ég és föld volt a különbség hogy tier liemetes volt. Aztán egy kis idő múlva jött a fekete leves. Az hogy lassan szűkül és iszonyatosan pontatlan tudtam róla de sokszor automata célzással ezt is orvosolni tudtam. Szóval a saját észrevételem eztán az lett, hogy tier IX. tankokról még a gyenge pontokról is pattant közelről is. Majd ezt követte a tier VIII. tankok is. Itt természetesen a nehezeket értem. A saját tierben a közepes tankokkal nincs gond az alacsonyabb tierket meg nem említem mert azokkal semmi gond. Tehát csak a IX és VIII-okat említem. Az utolsó napokban prém lőszert is használtam pl. E75 ellen is közelről eredménytelenül. De ennél gyengébb páncélzatú nehéz tankokkal is ez volt a helyzet. A csata során persze úgy jött ki a lépés hogy szemből voltam. Hiszen nem mindig úgy alakul a csata, hogy sunnyogni tudsz, megkerülni vagy oldalba kapni. Meg aztán ugye azt írják róla hogy egy tipikus támadó tank. Hát ezt a taktikát tartottam szem előtt és követtem is. Tekintve, hogy sokszor van saját tierben vagy IX-ben, ezekkel a eredménytelen lövésekkel kezdeti lelkesedésem gyors mélyrepülésbe váltott át. Annyira, hogy tegnap eladtam. Voltam vele olyan csatában hogy én voltam a lista elején és az alján hatosok ott nagy kalibert is szereztem vele de az ilyen csata csak ritka. Tekintve, hogy mint már említettem saját vagy nagyobb tierben eredménytelenek voltak a találatok így credit is csak csordogált még prém fiókkal is. Persze alakult sok csata hogy oldalról tudtam meglőni ellenséges tankot de az esetek többségében távolról autómata célzással ( szórása hajat tépő ) talált is de eredmény semmi. Ha jól emlékszem írja is az elemzés hogy távolról gyenge az ágyú. Szóval úgy érzem minden lehetséges taktikát kipróbáltam vele. Ja igen ! A páncélzata. Sok videót néztem hogy kell beforgatni, hogy pattintson. Hát nekem úgy tűnt hogy ez is olyan mint a találata. Ha sikerül pattintani úgy érzed megütötted a lottó 4-est. A lottó 5 ha talál és sebez is:).
Végezetül ! Nem a tankot akarom fikázni hiszen Én is azt vallom, hogy nincs rossz tank csak rossz játékos, de ez a tank iszonyatosan nem fekszik. Azt tanácsolom, hogy csak tényleg nagyon tapasztalt játékosok kezében viríthat. Itt most a "nagyon" jelzőn van a hangsúly. Véleményem, hogy nagyon pálya függő is. Szóval aki is6-on gondolkozik az jó sokat aludjon rá mielőtt megveszi. Ez saját keserű és kicsit drága tapasztalat volt. Köszönöm.
Elsö prém tankom volt az is6,mai napig megvan.a defender tett be az is6nak.Amig a defender nemvolt,is6al lehetet nagyon jól apritani.Igaz most is,csak nehezebb.Volt olyan csatám ahol netto 150-160k is megvolt simán.
Amit ajálani tudok prémtankoknál,igaz az se ép mai gépezet,de nagyon jól hozza a kreditet,az a T34 amcsi 8as heavy,és a svéd strv s1.Ajálanám még a kina wz td-t,de hát nem tier limites,és a csaták 90%-t 10esek közt tolja vele az ember,ott meg úgye 8as fix tornyos td "ülö kacsa" Löwe se rossz,csak ott is az van hogy 10esek közt vagy vele a legtöbbet.
Szerintem meg nem. Az IS6-nak az tett be, hogy az új MM-óta leggyakrabban olyan célpontokkal találkozik, amik gyengepontjain is (APCR-el is) sárga vagy piros a páncélátütés-indikátor. Régebben az ember ezt "hát ez most így alakult" dologgal elnézte, majd ment 2-3 kört toptierben 6-7-es tankokat "szadizni". A karácsonykor vagy toptier, akkor is full T8-ban egy idő után elkeserítő és unalmas, főleg olyan tankkal amiért igazi pénzt adott ki az ember és 10-20 ezernél azért kicsivel több kreditet is szeretne keresni.
"A p.victoria-ról tud valaki felvilágosítást adni? Azt megnéztem már, hogy egy svéd centurion 1 jobb kinézettel, de ingame mi a tapasztalat? Nekem bejön a brit med ág, megvan a cent ax. Szeretném megvenni majd, ha nem borzalmasan használhatatlan 8-as prémium tankként.
Előre is köszi.
Üdv,
PeZo"
Szia ! Nekem az elejétől megvan. Az eleső csaták szenvedősek de ahogy fejlődik a legénység úgy javul a tank. A dombos pályákat szereti mint az amcsi tankok tornyozni kell vele. Jó a célzása és a töltés ideje is megfelelő. Könnyű vele a saját hp-át sebezni és akkor elégedett mennyiségű creditet hoz. Nekem prém fiók nélkül is hozott 20-30 k. creditet de a 20 k körüli credit inkább jellemzőbb.
Én szeretek vele játszani. Nem frontvonalba való de a jól célzásának köszönhetően nagyon jó támogató med, csak rejtsd el az alját. Igazi med-nek mondanám de saját tier társaira se mássz rá közelre egyedül. Nekem ezzel a tankkal a tornyozás vagy ha a terep nem megfelelő hozzá akkor az üss és fuss taktika jobb. Minden lehetséges fedezéket ki kell vele használni. Nekem X.-eket is jól sebez persze a vasbunker tankokat másokra hagyom ha szembe jönnek. Oldalról viszont sebzi őket kicsivel közelebbről mint közép táv. Nem igen igényli a goldot. Én még nem használtam de lehet hogy azzal jobban menne:). De komolyan, nem éreztem szükségét hogy használjam. Szóval ha lehet úgy jellemeznem ez egy gerilla tank. Ennyi jutott eszembe.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...