8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#235787Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721
Biztos, hogy nem venném meg, ha ritka, ha nem... ja, és senkinek nem ajánlanám.
Az a löveg maga a megtestesült horror, főleg, hogy azt írja idézem : "lower ROF than the T29 and the T32"
Gyűjtői darab...
Az a löveg maga a megtestesült horror, főleg, hogy azt írja idézem : "lower ROF than the T29 and the T32"
Gyűjtői darab...
Érdekes. Akkor a 30 ezer körüli árral nem járna minőség sem ? A fórumban azt írják, hogy brutál erős a frontja a testén és a tornyán is és nincs is gyenge pontja, ami olyan pici hogy szemből közvetlen közelről is alig lőni át. Szerintem ez kiváltja a libertit és sokkal jobb a defendernél és ha ez nem lenne elég limites is ! forum.wotlabs.n...-tank/ :applause:
Hiába kérdezgetsz másokat milyen a tank!
Ugyan az a tank nem biztos, hogy úgy fog viselkedni a kezeid közt mint másnál.
Egyébként minden tank kiváló, ha hozzá értő kezekbe van.
Meg kell venni, ha van rá keret
PEACE
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: matrixelmelet
Hiába kérdezgetsz másokat milyen a tank!
Ugyan az a tank nem biztos, hogy úgy fog viselkedni a kezeid közt mint másnál.
Egyébként minden tank kiváló, ha hozzá értő kezekbe van.
Meg kell venni, ha van rá keret
PEACE
Ez közhely, részben igaz. Ellenben minden tankról meg lehet általánosságban fogalmazni dolgokat, amik az előnyei vagy a hátrányai. Mondjuk mivel kevés embernek lehet meg, viszont ez nem pusztán engem érdekelhet, hanem közérdeklődés tárgya lesz a napokban, ezért releváns tanácsot kérni. Engem pl érdekelne, hogy milyen jellegű nem kalkulálható különlegessége van, amit nem lehet a karakterisztikából látni pl mennyire modul érzékeny? Az új generációs masinák mind eléggé érzékenyek, de régen nem dobáltak ki modulérzékeny jószágokat, ebből arra gondolok, hogy nem cincálják szét a tankot alattam. Érdekel, hogy ez mennyire állja meg a helyét?
Azt se felejtsük el, hogy az arty nerfel párhuzamosan az ilyen frontharcos heavyknek a szerepe megnő és most ilyen korszak elé nézünk. Igazából minden érdekelne és nem csak engem. Van egyáltalán itt akinek ilyenje van? Remélem nem bohóc festéssel jön ki, mondjuk egy ördögi mutánst rámázolva a toronyra, az betenne.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#235797Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721
Igazából csak és kizárólag a frontpáncélról szól ez a tank. Borzalmas gyenge oldal és hátsó páncél, nagy, lassú, az ágyúja irgalmatlan gyenge...
Ha úgy gondolod vedd meg, csak aztán ne járj úgy, hogy sírsz mert egy szar.... A libertét biztos nem váltja ki szerintem, a patrióta is jobb nála, meg a 252U is, igaz ezek egyike sem tierlimetes, de masszív 220+ penjük van. Ja és gyorsabbak is.
Nem akarlak lebeszélni, de mondjuk attól is függ milyen játékos vagy, szerintem 1000 wn8 alatt fölösleges nyolcas prémium (nem néztelek meg, csak megemlítettem)
Igazából csak és kizárólag a frontpáncélról szól ez a tank. Borzalmas gyenge oldal és hátsó páncél, nagy, lassú, az ágyúja irgalmatlan gyenge...
Ha úgy gondolod vedd meg, csak aztán ne járj úgy, hogy sírsz mert egy szar.... A libertét biztos nem váltja ki szerintem, a patrióta is jobb nála, meg a 252U is, igaz ezek egyike sem tierlimetes, de masszív 220+ penjük van. Ja és gyorsabbak is.
Nem akarlak lebeszélni, de mondjuk attól is függ milyen játékos vagy, szerintem 1000 wn8 alatt fölösleges nyolcas prémium (nem néztelek meg, csak megemlítettem)
U.i. : gyengébb a tornya mint a T29-nek...
Mondjuk oldalról meg hátul is minden prém tankot könnyen be lehet lőni, ergo tök mindegy mennyi ott a péncéljának numerikus értéke. A frontja nagyon kemény valóban és csak a kupolát lehet belőni előröl, ami nagyon picur és még ami sokat lendít ezen az a nagyon jó csőlehajlás -10°/+20°, azaz könnyű olyan pozíciót felvenni amelyben lőhetetlen a kupola !! A libertit meg azért már ismert hol tudod belőni és az másban biztos nem jó, a defendert is könnyen belövöd előröl is már golddal a lövegpajzson meg a nagy hasán, a patriot detto. Igaz nagyobb a penjük, de azok nem limitesek kell nekik, ez meg nem fog látni TD szörnyeket. Érdekes kérdés vajon milyen tank lehet. Kár hogy akkor itt senkinek sincs meg, mert olyan kevés kelt el belőle?
Scheff streameket hol tudnék nézni korábbról pl erről ?
Gyűjtői darab...
Jól szóltál.
8-as limites prémium, egy VII-es T29 ágyúval. Rosszabbul teljesítve mint magán a VII-es nehezen. Scheff videója alapján kb a Maus jobban fordul mint ez, ééésss 29-el megy ha megy
Find fun Premium tanks in the Shop this month, including one brand-new and another that hasn’t been seen in forever!
April 1 only: VIII M6A2E1 "Mutant"
Apr. 6 – May 2: Lorraine 40t
Apr. 13-24: VIII 59-Patton
Apr. 20 – May 1: VII Krupp-Steyr Waffenträger
Apr. 27 – May 8: VI T-34-85M
Mondjuk oldalról meg hátul is minden prém tankot könnyen be lehet lőni, ergo tök mindegy mennyi ott a péncéljának numerikus értéke. A frontja nagyon kemény valóban és csak a kupolát lehet belőni előröl, ami nagyon picur és még ami sokat lendít ezen az a nagyon jó csőlehajlás -10°/+20°, azaz könnyű olyan pozíciót felvenni amelyben lőhetetlen a kupola !! A libertit meg azért már ismert hol tudod belőni és az másban biztos nem jó, a defendert is könnyen belövöd előröl is már golddal a lövegpajzson meg a nagy hasán, a patriot detto. Igaz nagyobb a penjük, de azok nem limitesek kell nekik, ez meg nem fog látni TD szörnyeket. Érdekes kérdés vajon milyen tank lehet. Kár hogy akkor itt senkinek sincs meg, mert olyan kevés kelt el belőle?
De ennek az oldala háta véletlen lepattanót se fog generálni, mert full egyenes, lapos. Sidescrapere is alkalmatlan. TD szörnyeket nem fog látni? ott a svéd nyolcas-kilences, keresztbe kasul szarrálövi. Amúgy a páncél manapság teljesen irreleváns, lévén a legutolsó vérpistike/szobanövény is cipel néhány goldot magával.
De ennek az oldala háta véletlen lepattanót se fog generálni, mert full egyenes, lapos. Sidescrapere is alkalmatlan. TD szörnyeket nem fog látni? ott a svéd nyolcas-kilences, keresztbe kasul szarrálövi. Amúgy a páncél manapság teljesen irreleváns, lévén a legutolsó vérpistike/szobanövény is cipel néhány goldot magával.
Nem annyira OP a frontja, hogy a goldot megegye? Ezt a hatalmas csőlehajlást nem lehet kihasználni rajta?
Valaki megvette már az Strv S1-et? Ha igen mondhatna pár szót róla
Én nem vettem meg, de jókat olvastam meg láttam róla. Mint ellenfél a pályákon meg azt tapasztaltam, hogy elég láthatatlan és szépen bever mindent és jó a sebzése, töltési ideje is.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...