Sziasztok.Lemaradtam a skorpion G páncélvadászról! Elképzelhető hogy viszont láthatom, a prém boltban?
Ha máskor nem, a karácsonyi ünnepkörben biztos.Még az is lehet, hogy figyelni kell a kedvezmény naptárt.
Nagyon jó TD, nem is értem a fanyalgókat,- de ilyenek mindig vannak.Aki szereti a Borsigot, annak ez is be fog jönni, azzal a különbséggel, hogy nincs mínuszos csata.
Más: Fájó szívvel osztom meg de, hogy a lenézett, fikázott kínai 112 micsoda Qva jó tank lett a 9.16 HD modellezést követően!. Elképesztő. Az utóbbi időben annyira nem játszottam vele, hogy időnként felmerült- eladom. /Szoktam ilyet tenni szar prem. tankokkal is./
Magam részéről a legjobb prem. heavynak az IS 6 ot tartottam,. de a gyenge penje miatt kell bele a gold.
A 112 most jobb mint az IS 6 és goldot se igényli.Olyan mint a WZ111 1-4 csak T8-ban. Fürge, nagyot üt, pattint és tesz minden olyat amit eddig nem. Nagy vele a játékélmény. / Mondljuk ezt az elégtételt meg is érdemlik azok akik megvették és szenvedtek vele sok éven át. /
Köszi a választ és szerintem is jó kis kütyü! Hozzá teszem nekem a Dicker is bejön, eleinte szenvedés volt de most már elég jól farmolok vele! ))
Last edit: 8 éve 11 hónapja by hermanotto1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#212991Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
59-Patton a shop-ban!
Egész jó gép a kupolától eltekintve. Mobilitása korrekt, páncélzata közepes távolságon elég jó, látótáv optikával 440m körül van, így elég jól spotol magának is (tegnap 3-5 meccsen keresztül 1000-1200 spot damage, pedig nem az volt a cél), alap átütés oldalról mindenre elég, ha nem megoldható a HEAT még ott van, menet közben egész pontos, nem egy T-54, de sokban szerintem nem marad el, gondolom az M48 hagyatéka, álló helyzetben szerintem kevésbé azt lövi, amit akarok (persze a tankot eltalálja). Egy igazi MBT
Egész jó gép a kupolától eltekintve. Mobilitása korrekt, páncélzata közepes távolságon elég jó, látótáv optikával 440m körül van, így elég jól spotol magának is (tegnap 3-5 meccsen keresztül 1000-1200 spot damage, pedig nem az volt a cél), alap átütés oldalról mindenre elég, ha nem megoldható a HEAT még ott van, menet közben egész pontos, nem egy T-54, de sokban szerintem nem marad el, gondolom az M48 hagyatéka, álló helyzetben szerintem kevésbé azt lövi, amit akarok (persze a tankot eltalálja). Egy igazi MBT
Vegyetek sonan belőle. Most az event kapcsán úgyis jól jön a free frag.
Viccelődhetsz, de jó kis gép lett a buff óta. Vicces, hogy a tornya még T10-ben is pattint, ha nem a kupoláját mákolják el. Jó átütés, jó látótáv, jó DPM, jól forog, csak lassú kicsit. A menet közben se esik szét a célkereszt, de a pontossága kicsit rosszabb, mint papíron. Pénzt viszont mintha nem hozna olyan jól.
Tényleg, olyan mint az M48 Tier8-as másolata.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uBootVII
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#213005Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
A torony lényegében az M48 alap puskával, csak a kínaiak úgy gondolták még kell az az üvegház a géppuska alá. A test meg a type 59, amit régen és néha most is az egekbe marasztalnak. (ki gondolta volna )
Ha a kupola nem látszik, pl side-olva, akkor elég sok sebzést fel lehet fogni. Tegnap ezzel a megoldással Ferdi csak a láncot tudta sárgítani, pedig már küldött mindenféle lövedéket bár ő sem lehetett a toppon, de a torony oldala a 10-es medeket is meg tudja fogni, HA akarja.
Pénzt tényleg nem sokat hoz, 1600 körüli sebzés és 1000 körülis spot mellé 40-50k és ebből lejön a javítás, lőszer. Kb 20k marad egy átlagos kör után.
Én is szerettem az 59-Patton-t, még a buff előtt is, a buff után meg pláne. Amiért nem veszem elő még véletlenül se manapság az az, hogy nem volt ritka vele a 5/5 vagy 4/4 Tier10 zsinórban.
Ez nem feltétlenül a gép hibája, hanem az MM-é, de rendkívül bosszantó.
Én is szerettem az 59-Patton-t, még a buff előtt is, a buff után meg pláne. Amiért nem veszem elő még véletlenül se manapság az az, hogy nem volt ritka vele a 5/5 vagy 4/4 Tier10 zsinórban.
Régebben ez volt, utóbbi két napban 10/3 volt T10-ben, aminek rendkívül örültem
Ez teljesen átlagos minden nyolcas tankomnál így van. Aztán jön két olyan nap, amikor magam se hiszem el, hogy csak 8-asban megyek.
Ez teljesen átlagos minden nyolcas tankomnál így van. Aztán jön két olyan nap, amikor magam se hiszem el, hogy csak 8-asban megyek.
Más T8 premium medjeimnél nem volt ennyire drasztikus korántsem.
Az 59-Patton és a Type 34-3 között vacillálok. Tanks.gg-n megnéztem az összehasonlítást, főleg a soft statok alapján a puttonyos szimppazikusabbnak tűnik, de a két tank nyílván más-más játékstílust képvisel/követel és a látottak alapján mindkettő eredményes lehet a saját szerepkörében. Úgy sejtem, az 59-Patton inkább szaladgálós-kötekedős, a Type 34-3 pedig inkább amolyan jónapotkívánok-PÁÁÁFFFFF-viszon'látás jellegű járgány.
A kredit farmoló képesség tulajdonképpen nem igazán lényeges, legénység/leányság képzésre, de még inkább (pozitív) játékélmény gyűjtésére kellene. Szokták ajánlani a Type 64-et, de mindenképpen medet szeretnék! Ezen kívül, egyelőre csak egy kínai prém tank beszerzését tervezem. Ezen szempontok alapján melyiket tartjátok jobb választásnak?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."