Nem tűnik túl meggyőzőnek ez a svéd csoda, a forgását leszámítva a Skoda T 25 mindenben veri. T6 sh-ra biztos lesz pár aki beviszi, de lassú szegény és a 15 mp-es újratárazása alatt vígan szétszedik.
Valahogy ez gyengébbre sikerült mint az eddigi ág-beharangozó prémek. (Chi-Nu Kai, Skoda T 40)
Még a Chi-Nu Kainál is gyengébb ??
Az nem lehet semmi egyébként.
Talán ha akciós lesz, akkor megéri?
Mellesleg ide nem jött 100% legénységgel, mint az orosz szerverre.,
Dehogy gyengébb a Chi-Nu Kai-nál ez marhaság és a Skoda T40se jobb nála sőt!
Szerintem megérte megvenni élvezem vele a játékot nem pontatlanabb mint a Skoda T40 a végsebességét gyorsan eléri szerintem nem rossz vétel de mindenki magának tudja mi éri mg neki és mi nem
Last edit: 8 éve 11 hónapja by NightShadow.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uBootVII
Gondolom a pontatlanságot egy célzásgyorsító és stabilizátor meg tudja oldani. Ha már gyorsabban tölt mint szűkül alapjáraton.
Látótávolságra mennyire érdemes adni, (optikával+bia-val 400-ra ment valakinél) mert a 350 nem túl fényes.
Stabilizátort sajnos nem lehet rátenni én Venti/Célzásgyorsító/Optikával használom a legénységemre pedig első skillnek a hatodik érzéket és pontosság növelő skilleket raktam.
A látótáv 393 így de majd lehet skillezni ha odáig ér a legénység
Nem értem miért hordják le a jelenleg prém shopban található 6-os tankokból szerintem ez a második legjobb a Type64-et tenném elé mert az shra is jó így hasznosabb viszont szerintem ez egy jó tank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucz gizi, uBootVII
Akkor az ilyen jellegű problémám megoldódott. wotwiki-n néztem, hogy lehet stabilizálni, de akkor így jobb, legalább nem lesz vak
Én csak munka után tudom kipróbálni, de egyáltalán nem tűnik rossznak, csak a sebessége nem engedi, hogy Cromwell módjára szaladgáljon, ami egy kicsit megnehezíti az ágyú használatát.
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mennyire érzek majd rá
Nem tűnik túl meggyőzőnek ez a svéd csoda, a forgását leszámítva a Skoda T 25 mindenben veri. T6 sh-ra biztos lesz pár aki beviszi, de lassú szegény és a 15 mp-es újratárazása alatt vígan szétszedik.
Valahogy ez gyengébbre sikerült mint az eddigi ág-beharangozó prémek. (Chi-Nu Kai, Skoda T 40)
Jött 100-as legénységgel, csak az a legnagyobb (60 eurós) csomagban van benne.
Azt azért nehezen bírom elképzelni, hogy a Kai-nál rosszabb legyen
Az orosz szerveren az alap csomagban 100%-al jött ki.
Kérdésem : Lehet a legénységet normál tankra képezni ? Mert ugye, ha erre a prémre képezed, akkor vesztesz, mivel büntetve leszel, ha a normál tankba teszed, de ha eleve egy pl 5-ös tankra képezed, ami reális, hisz ott marad több csatán át a legénységed, akkor már nem kell büntetést fizetned és az ingyen pakolható a prémbe is. Mert ugye most, ha a prémre képzed úgyis át kell képezni később, tehát vesztesz egy csomó XP-t.
Van ilyen funkció, hogy normál tankra képezd a legényeket?
Kérdésem : Lehet a legénységet normál tankra képezni ? Mert ugye, ha erre a prémre képezed, akkor vesztesz, mivel büntetve leszel, ha a normál tankba teszed, de ha eleve egy pl 5-ös tankra képezed, ami reális, hisz ott marad több csatán át a legénységed, akkor már nem kell büntetést fizetned és az ingyen pakolható a prémbe is. Mert ugye most, ha a prémre képzed úgyis át kell képezni később, tehát vesztesz egy csomó XP-t.
Nem hiszem, hogy lehetne normál tankra, lévén egyetlen svéd tank sincs bent a játékban még...
Profitorientált a WG Most megveszed ehhez, aztán majd ha bejön a svéd ág, átképzed egy normál tankra goldért
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Giromarton
Nem hiszem, hogy lehetne normál tankra, lévén egyetlen svéd tank sincs bent a játékban még...
Profitorientált a WG Most megveszed ehhez, aztán majd ha bejön a svéd ág, átképzed egy normál tankra goldért
Ez valóban profitorientált meglátásra vall.
úgyis mindjárt bejön a svéd ág, már meg is vannak a tankok nevei.kis szemetek.
És begurult a garázsba! Igen, jól látszik, hogy a nagy csomagban vásárolt tank legénységén egyből van egy BIA!
Menő!
Majd egy gyors és velős véleménynyilvánítást, légyszi eressz meg.
Akkor a gyors elsőre. Nem lesz a kedvencem. 2 csata eddig, de van ennél jobb tank a játékban, nem is 1, a 6-os medek között inkább az utolsó harmadban lesz. De ez még elég korai így, 2-3 nap múlva többet tudok majd.
Hát érdekes az tény, nem gyors, de eddig nekem adja.. kemény 5 csata...
3-an összeálltunk az AMX-Nimróddal ( by Angelus1991ster) ,az az oldal átment tier 6-7-ben...
És begurult a garázsba! Igen, jól látszik, hogy a nagy csomagban vásárolt tank legénységén egyből van egy BIA!
Menő!
Majd egy gyors és velős véleménynyilvánítást, légyszi eressz meg.
Akkor a gyors elsőre. Nem lesz a kedvencem. 2 csata eddig, de van ennél jobb tank a játékban, nem is 1, a 6-os medek között inkább az utolsó harmadban lesz. De ez még elég korai így, 2-3 nap múlva többet tudok majd.
Hát érdekes az tény, nem gyors, de eddig nekem adja.. kemény 5 csata...
3-an összeálltunk az AMX-Nimróddal ( by Angelus1991ster) ,az az oldal átment tier 6-7-ben...
Hát mentem vele pár kört... egyelőre nem nőtt a szívemhez. Az vigasztal, hogy a Cromwell B is csak sokára kezdett működni, mikor már a legénység is tudta a dolgát.
Összegezve: Az átütése bőven elég mindenre T7-ig, T8 nál már csak oldalról viszi a heavyket. Mozgékonyság szerintem nem rossz, lassú a végsebesség de fedezék mögött teljesen jó. Újratöltéssel nekem nincs bajom, gyors. Viszont tényleg lő amerre lát... (cromw. 4. skillnél jár és menet közben is pontos már). + aki lát, most ezt lövi, hamar lemegy az a 700 hp.
Meg kell tanulnom vele játszani, akkor nagyon jó lesz
Mire akarod képezni, mikor még nincs 1 IKEA tank sem a játékban? Ha egy ág nincs kifejlesztve, semelyik másik nációnál nem lehet előre embert kreálni.
A nagy tesónál, "csak" annyi a bónusz, hogy 100%-os embereket kapsz. ru.wargaming.ne.../2064/
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."