Jelenleg 122 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Brit harckocsik

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #94173 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

Azért érthető, hogy nem adják ingyen, hisz kapsz egy másik T10-es tankot. Ergo kvittek vagytok. Ez egy nagyszerű marketingfogás volt, mely fellendítette a brit med vonalat :). Semmit nem ígértek. A t8 prémium csereként akkor lenne fair, ha a T10-est automatikusan nem kapnád meg. Szerintem.

Nem sírásnak szántam, szerintem fun ez az ág, és én is azt gondolom, hogy mivel már millióan vannak, kasszírozni akar a wg. Én nem bánom, csak azért kezdtem el az ágat, hogy ráfordítás nélkül legyen egy prém tankom... :D Ha nem is lesz, nekem baromira jó szórakozást nyújtott szinte az összessel játszani (leszámítva a stock centurionokat), beérem ezzel is így utólag. Na meg azonnal kipróbálhatok egy új 10es medet. :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #94404 Írta: Norbinek
Megválaszolva: Norbinek
Üdv! Milyen felszereléseket ajánlotok Centurion Mk. 1-re? Én a töltésgyorsító+venti+célzásgyorsító trióra gondoltam.

10 éve 7 hónapja #94405 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

Üdv! Milyen felszereléseket ajánlotok Centurion Mk. 1-re? Én a töltésgyorsító+venti+célzásgyorsító trióra gondoltam.

én venti helyett optikát,célzásgyorsító helyett meg vertstabot raknék rá

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #94454 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Töltésgyorsító, stabilizátor mindenképp aztán hogy harmadiknak optika vagy ventit raksz az már ízlés kérdése.Én ventit raktamrá, igaz 4 képességes legényekkel használtam.

célzásgyorsító haszontalan rajta.

10 éve 7 hónapja #94467 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Töltésgyorsító, stabilizátor mindenképp aztán hogy harmadiknak optika vagy ventit raksz az már ízlés kérdése....

Valahol olvastam, hogy ha nincs bia, akkor távcső, ha van akkor venti.
A bia + venti együttes hatása megközelíti a távcsövét (legalábbis nem vesztesz túl sokat), de a többi képességre is jótékony hatással van.

10 éve 7 hónapja #96925 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Ma meg akartam volna venni az archert, mikor észrevettem, hogy még nincs kifejlesztve. Na, akkor valentine-t megvettük újra, 3. alkalommal. Rahjak rá valami felszerelést (töltésgyorsító és társai), vagy felejtsem el és szabad xp-hez forduljak? (de ezt az archer 2. ágyújához és a lánctalphoz kellene, ahogy nézem)

10 éve 7 hónapja #96926 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Töltésgyorsító nem tudom, hogy felmegy-e rá, de ventit és periszkópot tegyél rá. Én azokkal használtam, 4k WN8-al zártam :D

10 éve 7 hónapja #96934 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Ma meg akartam volna venni az archert, mikor észrevettem, hogy még nincs kifejlesztve. Na, akkor valentine-t megvettük újra, 3. alkalommal. Rahjak rá valami felszerelést (töltésgyorsító és társai), vagy felejtsem el és szabad xp-hez forduljak? (de ezt az archer 2. ágyújához és a lánctalphoz kellene, ahogy nézem)

Free XP a Charioteerig:D KB. 5000 aranyból meg is úszod:P Aztán mond el milyen a Charioteer, mert baromira érdekel már (csak a T7-es szutykot nem vagyok képes végigküzdeni:D)

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #96940 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Most asszem álcaháló és periszkóp van rajta, de eddig nem nagyon használtam, mert mentem mint az örült :)

Firefly-on van 16k xp, lassan meglesz :D Nem rossz ez a sherman, torony és lánctalp freeből ráraktam, ágyú meg korábbról megvolt, elég kellemes, kb 4sec az újratöltés most 95-96%-os legénységgel + töltésgyorsító és venti, skillek természetesen nicsnenek elkezdve, mert ehhez 75%-os legénységet vettem. A sherman 3 után ez már tank, igaz, hogy nem egy jumbo/E8 M1A-vel, de asszem ennek jobb a penje meg az alfája is(?) Néztem, hogy fel lehet err rakni v stabot. Rakjam azt fel a célzásgyorsító helyére? Párszor így is lassúnak érzem a célzást, álló helyzetben.

Nincs 5k aranyam, nem veszek, mert egyetemre kell inkább az a pénz (oké, kajára és netre :P) Ennyire rossz a challenger? :)

Amúgy a t6-ossal nem úgy kell játszani, mint a wolvval? Mert ugyanaz a kettő, csak a britnek más az ágyúja.

10 éve 7 hónapja #97114 Írta: Kemény
Megválaszolva: Kemény
Helló!

A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e kifejleszteni a Centurion 7/1-re a nagy motort?

10 éve 7 hónapja #97128 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Igen.

10 éve 7 hónapja #97152 Írta: Maljuta
Megválaszolva: Maljuta
Üdvözöllek Jackal!Kb.500 csatám van most a Charioteer-rel.Ha jól láttam,szeretted a Hellcat-et...ezt még attól is jobban fogod...Ahogyan több helyen is írták,olyan vas, mint a Hellcat fénykorában tier 8-ban.Gyors,brutál löveg,jó camo.Most éppen "dolgozom",ezért pontos számszerű adatokat nem tudok leírni...keresgélni meg nincs kedvem,inkább az "érzéseimet" osztom meg vele kapcsolatban.Alaplövegként a heavy ágról ismerős 20 fontos puskát kapja,a következő gán ugyanez,jobb aim+ töltés...ha jól emlékszem,akkor 5,2s ami teával 5s (kb.220 alfa és pen),és ezután 55k xp-ért jön a 10-es löveg.Ez gyakorlatilag az fv 4202-es lövege valamivel rosszabb töltéssel.Nálam 8.33 alatt tölt bia-val + ventivel.Hagyjuk a bürokráciát,inkább a szar részét írom.Toronyforgatás:borzalom!!!!18 fok...gándiprésön 0 azaz nulla de tényleg!!! Ugató vadászgörény legyek ha több 5 foknál,aim 2.3 sec,pontosság 0.35.Ezzel a kombóval ha nem várod meg,hogy teljesen beszűküljön,akkor vagy becsapódik a célpont előtt 1 méterrel a gránt a földbe,vagy átlövi a párhuzamosan futó ruszki szerverre (kis szerencsével ott csinál egy kill-t is)vagy a Voyager-2-es után küldi a naprendszer peremére...szóval érted.:D :D Egy Tiger P-t körbe tudtam autózni vele (1400 hp-t leolvsztva róla),de a Tiger 2 már le tudott követni toronyból,azaz a fordulóköre viszonylag nagy.A max. kör ami én futottam vele az 6150dmg volt,úgy hogy 1 hesh maradt a tárban (23 apcr-t,és 7 hesh-t viszek magammal). Ez a balfaszságom mellett a pontosságot is mutatja.A hesh darbja egyébként 5200 píz.Természetesen páncélról ne beszéljünk,az 500 csata alatt egyszer sem volt példa lepattanóra.A látótáv ha jól emlékszem olyan 360m.Álcaértéke valamivel rosszabb mint a Hellcat-é, 18 százalék camo skill-el 34 körül,álcahálóval 50 valamennyi (asszem 56 százalék)szóval jó. Verdict: megéri a Cselendzer féle szopást,egy igazi élménytank amit mindenkinek szívből ajánlok!!! :) Üdv.

Free XP a Charioteerig:D KB. 5000 aranyból meg is úszod:P Aztán mond el milyen a Charioteer, mert baromira érdekel már (csak a T7-es szutykot nem vagyok képes végigküzdeni:D)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

10 éve 7 hónapja #99874 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Hali.

A Centurion Mk.1-ről nem készítene valaki egy gyors elemzést?
A dolog azért érdekel, mert most tarok a Comet-nél ami, mondhatom azt hogy tetszik. De milyen lesz a Centurion? Érdemes továbblépni? Mert egyébként finoman fogalmazva, nem igazán szeretem az angol tankokat. Az AT vonalat az AT2-nél föladtam, nem bírtam idegekkel. A nehéz vonalat a Churchil VII-nél. Az új TD-nél most tartok az Archer-nél, ami egy rakás sz*r! Lehet hogy ezzel sem megyek tovább. De a Comet-tel elvagyok. Talán még tetszik is. De a folytatás?? Jobb?? Vagy nem??

10 éve 7 hónapja #99885 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Hali.

A Centurion Mk.1-ről nem készítene valaki egy gyors elemzést?
A dolog azért érdekel, mert most tarok a Comet-nél ami, mondhatom azt hogy tetszik. De milyen lesz a Centurion? Érdemes továbblépni? Mert egyébként finoman fogalmazva, nem igazán szeretem az angol tankokat. Az AT vonalat az AT2-nél föladtam, nem bírtam idegekkel. A nehéz vonalat a Churchil VII-nél. Az új TD-nél most tartok az Archer-nél, ami egy rakás sz*r! Lehet hogy ezzel sem megyek tovább. De a Comet-tel elvagyok. Talán még tetszik is. De a folytatás?? Jobb?? Vagy nem??

A Comet szerintem a csúcs az angol med vonalon T10-ig, a Centu nagy visszalépés. Lassú, mint a dög; hiába jó az ágyú, így egy heavy-med keverék. A torony tud pattintani, de a többi része papír. A T9-es Centu szintén ócska, ismét csak a sebessége miatt. +15 km/h-val viszont álmaim tankjai lehetnének.
Az FV4202 viszont brutális. Kevés csatám van vele, de jobban tetszik, mint az orosz med. Statokban rosszabb, de valahogy mégis jól játszható. Kár, hogy kiveszik. :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

10 éve 7 hónapja #99886 Írta: JagdMarci
Megválaszolva: JagdMarci
szia
Cleverland csinált részletes bemutatót róla.

Én nagyon szeretem. Igazából a Cometet utáltam a rossz átütése miatt, ezt viszont imádom :D . Cleverlandhoz képest nem tudok mit hozzátenni, legfeljebb hangsúlyoznám, hogy a bal oldalt, elől van az ammo rack, amire jó figyelni saját helyezkedésünkkor, vagy ha ellenséges Centurion-t lövünk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 53 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.