Érzezhetően pontatlanabb lett a 128-as ágyú az RHM-en. Talán a 9.4-től.
Azért szerintem nem szar az, legalább is mikor a csöve rám néz, nem ezt szoktam érezni:D
Én a nerf után szereztem meg a Borsigot és a haverok TS-en hallhatták, hogy mennyire szidom. Papíron megegyezik a Jagdpanther 2 ágyújával, de sokkal pontatlanabb. JP2 volt a legelső vonal, amit elkezdtem húzni, nem is tornyos, baromi kicsi horizontális kitéríthetőséggel és mégis vagy 10%-al pontosabb voltam vele.
Eladtam ma a shermant, a legénység 84%-os lett. Hát, első csata tier6-ban, sehol egy ht, de bukta. Sebeztem 441-et, annyira pontatlan volt, hogy szabadból a láncot fel kellett raknom, hogy a ventit és a töltésgyorsítót felrakjam rá, de amint megláttam, hogy van löveg stabilizátor elgondolkodtam, hogy megvegyem-e, vagy maradjak a célzásgyorsítónál?
Sziasztok! A Challenger-nél tartok,és kb 60k xp-m van vele.Nem is tudom mit mondjak...talán a legfontosabb,hogy mielőtt elkezdesz vele játszani,készíts oda magadnak egy karton cigit+1 üveg whisky-t!!!
Sziasztok! A Challenger-nél tartok,és kb 60k xp-m van vele.Nem is tudom mit mondjak...talán a legfontosabb,hogy mielőtt elkezdesz vele játszani,készíts oda magadnak egy karton cigit+1 üveg whisky-t!!!
Ez előre vetíti a játékélményt...jól hangzik.
Ha majd nem mész puszta kézzel neki az érkező metrónak, a VIII-asról írj pár sort. Köszi.
Ezt az ágat gyakorlatilag a Firefly-al kezdtem,amit -és most lehet röhögni- a lövege miatt meg is szerettem,még a kiválóság szalagocskáját is megkaptam a csövére.Ezután jött a Cselendzser...egy igazi op vas,remélem nerfelni is fogják,mert ez így tényleg "túl erősített",legalábbis az én idegeimnek.Az az érzés leírhatatlan,amikor a 9-es csatába bemész egy 140/171 penitrésön-t tudó löveggel,aminek brutális alfája 150-es.Ja,és páncélvadász a lelkem.A "nagyobbik" gán ugyanaz ami a Firefly-on is top-ként szerepel,de nem kapod meg alapból,mert jobb az aim +a töltésidő.A toronyforgásról ne is beszéljünk.Képtelen lekövetni "toronyból" egy a préri közepén 300m távolságban repesztő Bulldog-ot,miközben recseg-ropog az egész torony...mintha szét akarna esni.Sebessége szuper...50-55-tel hasít,és a dombmászás sem kín neki -csak neked - ,de úgy fordul,mintha a vezető halott lenne...még jégen is. Jó kis gép ez na.2-3 csatánként egy szál cigi+ valami "nyugtató" a konyt alá,és csak meg lesz az a 8-a Hellcat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...