6000 spot dmg nem olyan sok, nem tudom miert akarsz ra elso osztalyt kapni. kapsz egy jo palyat es kesz. Prohovkan obj140 ha nem akarok is spotolok 3k-t, pedig csak lovoldozok.
6000 spot dmg nem olyan sok, nem tudom miert akarsz ra elso osztalyt kapni. kapsz egy jo palyat es kesz. Prohovkan obj140 ha nem akarok is spotolok 3k-t, pedig csak lovoldozok.
Egy jó pályát ÉS egy nem komplettidióta csapatot másik scout nélkül.
Azért gondoltam mert rajtam kívül az égvilágon senki nem spotolt mindenki csak 1v1-ben nyomta vagy campelt. Csak amiatt ne tudtam többet spotolbi mert 4 arty volt a pályán és folyamatosan leláncolták splashel azokat akiket spoton tartottam így ők kapták helyettem.
10 éve 5 hónapja#112266Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Hát a 6k attól függ milyen tierben.
A spotolásról meg annyit, hogy nem tudom. Én az 5k-s küldit egy olyan pályán csináltam meg ahol eddig a rekord 2k volt. Pedig ott is mindenki láncolt mindenkit.
Nekem a spotolásnál inkább az a bajom hogy leginkább futkározós pályákon tudok spotolni mert a passzív sose sül el jól. Vagy jön egy öngyilkos merénylő és bevillant vagy valamelyik csapattárs elégeli meg a "campelést".
Nekem a spotolásnál inkább az a bajom hogy leginkább futkározós pályákon tudok spotolni mert a passzív sose sül el jól. Vagy jön egy öngyilkos merénylő és bevillant vagy valamelyik csapattárs elégeli meg a "campelést".
Milyen lightod van?
1390, Leopard, T21, Chaffe de ezek közül egyedül a franciát szoktam küldikre használni a többi a szórakozásért van.
Nemrég megvettem a 13 75-öt, úgy voltam vele hogy kötelező szenvedés lesz a 13 90-ig, de hatalmas pozitív csalódás ért. Brutál jó kis tank, és valahogy egyre jobban feltalálom vele magam. Még csak 35 kört mentem vele, de már megvan a mester-jelvény, és 2600 wn8, ezt lenne jó tartani a továbbiakban. Persze ehhez az is kellett, hogy a 9-es artyból átdobáljam a 3 skilles embereket, de hülye lettem volna otthagyni őket, puffogtatni ugyanúgy lehet 1 skilles legényekkel is, itt viszont baromira kell a 6. érzék, álca, stb. Ha a 13 90 tényleg olyan jó mint sokan mondják, már alig várom hogy ki legyen húzva
Get!
Hol lehet több információhoz jutni róla? Mármint az AMX 13 57F adatai érdekelnének. Mekkora ágyú van rajta, milyen az átütése, sebessége, gyorsulása, stb…
Get!
Hol lehet több információhoz jutni róla? Mármint az AMX 13 57F adatai érdekelnének. Mekkora ágyú van rajta, milyen az átütése, sebessége, gyorsulása, stb…
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...