Rossz hírem van: ha a 7-es csalódás, nagyon el leszel szomorodva a továbbiakban..
Nekem a 6-os volt a csalódás. Utána a 7-es felér egy órák óta visszatartott kiadós pisálással.
A 6-os td-vel a végére nagy spanok lettünk. Amúgy mindenki lebecsüli azt a tankot, de eszméletlen tűzereje van. Az ágyúja azon a szinten bitang erős. Persze campelni kell végig, camot az egekbe nyomni. Nem is értem, hogy a 7-es td-re miért nem lehet azt felrakni
Rossz hírem van: ha a 7-es csalódás, nagyon el leszel szomorodva a továbbiakban..
Nekem a 6-os volt a csalódás. Utána a 7-es felér egy órák óta visszatartott kiadós pisálással.
A 6-os td-vel a végére nagy spanok lettünk. Amúgy mindenki lebecsüli azt a tankot, de eszméletlen tűzereje van. Az ágyúja azon a szinten bitang erős. Persze campelni kell végig, camot az egekbe nyomni. Nem is értem, hogy a 7-es td-re miért nem lehet azt felrakni
Amikor én találkoztam T6-ban a krumplival, akkor mindig ez jutott eszembe: egyet lő, utána free frag mert se armour se sebesség. Röhejesen könnyű szétrángatni, ehhez képest a T7-es páncélvadász egy nagy előre lépés:D
Amikor én találkoztam T6-ban a krumplival, akkor mindig ez jutott eszembe: egyet lő, utána free frag mert se armour se sebesség. Röhejesen könnyű szétrángatni, ehhez képest a T7-es páncélvadász egy nagy előre lépés:D
A T6 francia páncélvadász ritkán kerül tier 6-ba... Sajnos.
Nekem ez volt a legszörnyűbb stock tankom. Visszakapja a 4 tier (somua) stock ágyúját úgy, hogy az alap lánc nem bírja el a nagyobb ágyút. 68-as átütés egy olyan TD-n aminek a tier átlaga 7 körüli... Megpróbáltam, de a 10 csata után (a 10 csatában mindösszesen 1 átütésem volt, vagy talán az se), feladtam. És elveimmel ellentétben megcsináltam szabadból a láncot. (Én csak 9-es tierben költök szabadot, mert 8 tierig nagyjából pluszosak a csaták, 10 tierben meg már nem kell fejleszteni (ha néha kell, akkor is a kapott jármű megállja a helyét 10-es tankként).
Itt valamelyik fórumon olvastam egy jó nevet a tankra quasimodo. Szerintem nagyon rá illik a név…
Hát nem rég lett meg az 50-100 de eddig nagyon bejön. Bár még meg kell tanulnom játszani. A td témához pedig a 8 as már nagyon baba tud lenni. Megéri kiszenvedni azzal a szappannal. Na meg a kétcsöcsűvel.
A francia könnyű ágat húzom most vagyok az AMX 12t-nél lassan 100%os legénység, milyen skilleket javasoltok?
Maradnak ebben mert úgy tűnik, megtartom. Ez az első komolyabb scount-tankom, nincs tapasztalatom.
A francia könnyű ágat húzom most vagyok az AMX 12t-nél lassan 100%os legénység, milyen skilleket javasoltok?
Maradnak ebben mert úgy tűnik, megtartom. Ez az első komolyabb scount-tankom, nincs tapasztalatom.
Előre is köszönöm.
Szia. Egy felderítőnél nagyon fontos, hogy minél később vegyék észre és ha észrevettek tudd hogy látnak. Tehát elsőnek álca. És amint lehet a parancsnoknak váltsd át hatodik érzékre.
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja#88066Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Én - persze ez tanktól is függ - úgy szeparálnám, hogy:
- vannak passzív felderítők, pl. E25 játszhat ilyet. Itt camo, látótáv növelő skillek és binoc a fontos
- vannak aktív felderítők, itt camo és a fordulást segítő skillek a fontosak (kuplungégető, talajellenállást javító) a jó manőverező készség miatt, mert sokat fogsz menekülni
- vannak damage dealer könnyű tankok, mint az AMX sorozat tárasai, Batchat, Bulldog, T37 stb. itt a gunnery skillek a fontosak, mert mozgásból sokat fogsz lőni és persze a camo
Utóbbi kettőt optikával szoktuk játszani és vstabbal a sok mozgás miatt
Köszönöm a hasznos, és bőséges Infókat...
az aktív scout, és ha lehet csipkedős ahogy írjátok damage dealer-t próbálom én is vele gyakorolni.
Érdekesek a francia tankok nem kezdőknek valók sokat tanultam a szovjet vasakon, és még van is mit magasabb tierekben, de jó játékélményt adnak néztem AMX 50-100 as replayeket nagyon komoly dolgokat tudnak vele a hozzáértők....
Köszönöm a hasznos, és bőséges Infókat...
az aktív scout, és ha lehet csipkedős ahogy írjátok damage dealer-t próbálom én is vele gyakorolni.
Érdekesek a francia tankok nem kezdőknek valók sokat tanultam a szovjet vasakon, és még van is mit magasabb tierekben, de jó játékélményt adnak néztem AMX 50-100 as replayeket nagyon komoly dolgokat tudnak vele a hozzáértők....
Majd nagyon soká én is szeretnék egy ilyet...
Hali!AMX 50 100...nekem a napokban lett meg ,és iszonyat nagyot csalódtam benne,ahhoz képest,hogy mennyire dícsérik!Az ágyú süllyedése 6%,az artyk,szinte mind amikkel össze tehet az MM,sz@rrá lö ha csak mellém durrant is,engem személy szerint még a 212 pen-es ágyúval is elöszeretettel tesz be tier10-be,habár ez utóbbi lehet most egy kis szivatóág!Azt tudom hogy a francia tankok papirból vannak,van pár a garázsomban!A 1390-et is szinte tier10-be dobálja ,de azzal valahogy nagyobb az élmény faktor(om),mint az 50 100-al...remélem hamar változni fog a dolog!kiváncsi vagyok a nagy gunnal mennyire adja majd!
Voltam oly elvetemült, hogy megvettem tegnap a BDR-t, lánc, torony, motor és 2. ágyút szabadból ráraktam, mert nem akartam azzal szórakozni, a nagyágyúra normál xp-t szándék. Valami tanács ezzel a tankkal, vagy csak olvassam el az itteni elemzést róla? (2 kört mentem vele, első bukó volt, 2. nyert)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...