Jelenleg 120 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Francia harckocsik

11 éve 2 hónapja #55005 Írta: Gyilokzóna
Megválaszolva: Gyilokzóna

Nem kell már sok a Bodrogimhoz. :cheer:

Hmmmm..... nincs kedved valamelyik nap szakaszozni a B1-el?
Zombifing_333 a játékos nevem. WOT profilom

Lenne de majd csak a jövő héten lenne rá alkalom (kedd után) délután 14-ig dolgozok és utána, ha megfelel. Szívesen játszom bárkivel viszont az én statjaim nem olyan jók mint a tiéd. Ha így is elfogadsz szakasztársnak én benne vagyok.
worldoftanks.eu...igris/

De ne offoljuk szét a topikot ezzel. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Joci333

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #55038 Írta: Joci333
Megválaszolva: Joci333
OK!:cheer: Szerda, ~15:00h!
Noobmeter szerint fejlődőképes vagy!:silly:
THX
Mellesleg nem offolnék ha lehetne ezen az oldalon privátot írni! :sick:

11 éve 2 hónapja #55379 Írta: Gyilokzóna
Megválaszolva: Gyilokzóna

OK!:cheer: Szerda, ~15:00h!

Ha mégsem lennék annak köszönhető, hogy nem érkezett meg a billentyűzet amit rendeltem. A régi elromlott (laptopról írok). De remélem holnapra megérkezik majd. Lehet csak 15:30 körül érek vele haza mert ugye nem tudja senki átvenni mert dolgozok.

11 éve 1 hónapja #58415 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
AMX 50 120-ra megéri rátenni a nagy ágyút?
Azt néztem, hogy a 100 mm-es ágyúval nagyon gyorsan tölt újra (majdnem, mint a t57 heavy), ráadásul a 232 mm pen elég szokott lenni t10-ben is.
A nagy ágyú viszont eléggé lassú. :/ Van aki tesztelte a két ágyú közötti különbséget?

11 éve 1 hónapja #58420 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Megéri feltenni a nagyobbat.
A nagyobb ágyú jobb átütése és pontossága "megengedi", hogy kevesebb célzás mellett is sebző lövést adj le. Továbbá többször van idő 4 lövés leadására, mint 6-ra... és bár a teljese tárra nézve 6x300=1800 nagyobb, mint a 4x400=1600. De ha csak 1 is pattan vagy mellé megy, vagy nem tudod már leadni, akkor a sebzés 5x300=1500 mindösszesen. Ha meg csak 4 vs 4 lövést nézed, akkor 1200 vs 1600 a 120mm javára ismét.
A 100mm újratöltése a legjobb és azzal egy tárral ki tudsz lőni Tier8-9-es tankokat, de sokszor fogsz T10-be kerülni, ahol azért a 230-as pen kevés tud lenni és/vagy nagyon jól kell célozni a gyenge pontokat, de azzal meg megint időt, másodperceket veszítesz és az egész autoloader lényegét veszíti el, ha nem tudod a tárat gyorsan kiüríteni az ellenfélre.

Javaslat:
Próbáld ki mindkettővel nagyobb játékszám mellett és amelyik jobban a kezedre áll, azzal használd. Én személy szerint az első lehetőségnél felraktam a 120-at és nem bántam meg. Nem gondoltam arra egyszersem, hogy visszarakjam a 100-ast.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrankeeHUN, Morphelo

11 éve 1 hónapja #58466 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
Üdv mindenkinek!

A következő kérdésem lenne:

Szeretném elkezdeni a francia med-heavy vonalat, ám választás elé kerültem, melyik legyen előbb kihúzva, a Batchat ág, amelyet nagyon sok unicum játékosnál látok 2-3 ezer csatával, vagy az amx 50b ág, amely szintén nagyon népszerű.

Meglestem tank-compare-n a két járművet de nem találtam különösen nagy előnyt egyik, avagy másik jármű javára sem. (Személyes megfigyelés alapján legalábbis.)

Személy szerint a játékstílusom az előbújok-lövök-visszabújok-elfutok( :lol: ) taktika, (legtöbb csata: Hellcat)de ahogy néztem, erre mindkettő IX-X tank alkalmas, talán az AMX "böszmébb" egy kicsit :lol: , de azért szeretném kikérni itt többek véleményét is.

Japánoknál grindelem az STB-t, USSR-nél a t62a vonalat, így ezek megfelelőjét keresem a francia ágon is.

Med szempontból még annyi, hogy aki játssza a kínai ágat, kinek mi a véleménye a wz-120-ról?

Előre is köszönöm mindenkinek! :)

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58469 Írta: Bogancs79
Megválaszolva: Bogancs79
klántársam pont most tolja a WZ-120-at, nagyon élvezi, azt mondta már a 2. nagy csővel is egészen jó, a top ágyúval pedig félelmetes aprít vele

11 éve 1 hónapja #58485 Írta: Maljuta
Megválaszolva: Maljuta
Üdvözöllek! :) Én a B.C ágat javaslom...50b-m van amit imádok,de...a Bat mindenben jobb,jóval ütőképesebb...legalábbis szerintem.Az 50b nagyon szerethető gép,de rosszabb a camo-ja mint a ruszki nehéztankoknak (gyakorlatilag egy másik térképről is azonnal észreveszik :silly: ),és ugyan mozgékony tank a heavy-khez képest,de ezzel nem biztos hogy körbe-karikára autókázol egy másik tankot,mert a fordulékonysága már nem olyan jó. Bezzeg a B.C. szuper camo,nagyon gyors,és +1 gránát a tárbán,ami rengeteget számít!!! Az 50b mozgása olyasmi,mint a Hellcat-é...gyors meg minden,de már nem olyan a mobilitása,mint a t-49-é.Remélem tudtam segíteni. :)

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58496 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70

Üdvözöllek! :) Én a B.C ágat javaslom...50b-m van amit imádok,de...a Bat mindenben jobb,jóval ütőképesebb...legalábbis szerintem.Az 50b nagyon szerethető gép,de rosszabb a camo-ja mint a ruszki nehéztankoknak (gyakorlatilag egy másik térképről is azonnal észreveszik :silly: ),és ugyan mozgékony tank a heavy-khez képest,de ezzel nem biztos hogy körbe-karikára autókázol egy másik tankot,mert a fordulékonysága már nem olyan jó. Bezzeg a B.C. szuper camo,nagyon gyors,és +1 gránát a tárbán,ami rengeteget számít!!! Az 50b mozgása olyasmi,mint a Hellcat-é...gyors meg minden,de már nem olyan a mobilitása,mint a t-49-é.Remélem tudtam segíteni. :)

Ha a végkifejletet nézzük, akkor valószínűleg a legtöbb játékosnál a B.C a nyerő.
Viszont ha az odavezető út szórakoztató faktorát nézzük, akkor a heavy vonal :)
A francia tankokat valószínűleg két csapat tervezte, az egyik TIER 4-ig.
Ők valószínűleg gyerekkorukban megettek két-három nyers csupaszcsigát, mert azt hallották, hogy a csiga az gourmand kaja. Miután kihányták a belüket és végérvényesen vegák lettek, megesküdtek hogy bosszút állnak.
Sikerült... :)

Biztos van elvetemült aki a D1, D2, B1-be bele tud szerelmesedni, és szereti a sebesség mámorát az AMX38, AMX40-ben, de ők számíthatnak egy méretes kezeslábasra a hátulgombolós fajtából.

TIER 4 után kibaszták a csapatból az anti csiga különítmény többségét, a maradék azonban nem engedte ki a kezéből a light vonalat. Igaz nekik is használt az agyturkász, és túl kompenzálták a csiga fóbiát, mert minden light tankból lökhajtásos repülőt csináltak. :)
Lehet hogy utol érheti velük bárki a kengyelfutógyalogkakukkot, de hatékonyságban azért még mindig a prérifarkas a jobb. :)
Azt remélem mindenki tudja, hogy az ELC AMX, akinek a szervezetben Lapostetű fedőneve van, valójában a föld alatt közlekedik? :)

A nehezek?
A Bodri (BDR G1B), már játszható tank, hátulról a nagy ágyúval lehet francia fikázásra bírni a népet. :)
A tetejét tuti Napoleon csákójáról mintázták, erősebb husángokkal is alakítható.
Az oldalát egy morcos óvodás, akinek elvették mézes kenyerét is berugdalja dühében, de valami rejtett báj, mint a bajuszos francia nőkben, van benne :):)

Az ARL44 még jobb ilyen téren, sőt az AMX M4 45 már pattintani is tud! Nem is rosszul! Valahogy úgy tudták beállítani a zöldre festett kartonlapokat, amit páncélként tesznek a francia tankokra, hogy elölről nagyon gyakran lehet hallani a pfdzsüüüúúúúúúúú... fütyülést. Ez az ártószándékú lövedékek leszerelését jelzi :)

A AMX 50-100 pedig a 7/42 egyik állandó support heavyje.
Oda meg ugye fostalicskát nem lehet vinni, mert a csapat parancsnok úr azt mondja, hoz valami rendes tankot! :)
6 Lövedék a tárban, 6*300 dmg. Ideális kivégzőtank, mert ha valamibe a nagyfiúk belepukkantanak egyet, akkor onnan az AMX biztosan hazavágja! Mert akár 1-2 lövést el is véthet (ezért a hátrányosabb helyzetű játékosoknak, mint én, is van sikerélménye) :)

Az elvétés egyébként default türelmetlenebb játékosoknál! Ha valaki nem várja meg, amíg a francia tankok teljesen rá nem szűkülnek a célra, akkor a szórási terület csak kicsit nagyobb mint az egész térkép :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GAgyiXyXy

11 éve 1 hónapja #58497 Írta: GAgyiXyXy
Megválaszolva: GAgyiXyXy
50-120....az 50-100 után a kínok kínja....se nem talál, se nem sebez....sok free xp-t rátoltam a nagyágyúra, hogy hátha....de mintha még szarabb lenne..sajna a csapatok sem vitézkednek, így a wr a béka segge alatt, sebzésről alig beszélhetünk....MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??
Szóval katasztrófa ez a tank. Ami az 50-100-on működött, az itt felejtős....

11 éve 1 hónapja #58498 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

50-120....az 50-100 után a kínok kínja....se nem talál, se nem sebez....sok free xp-t rátoltam a nagyágyúra, hogy hátha....de mintha még szarabb lenne..sajna a csapatok sem vitézkednek, így a wr a béka segge alatt, sebzésről alig beszélhetünk....MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??

S szerinted én mit élek át a lorr40-esemmel? :)
Az is8-asok állva hagynak, laposak, viszonylag páncélozottak...
Azt hittem, valami jó kis t69-szerű élményben lesz részem, s nem tévedtem. Nem érzem benne a sebességet, de cserébe böszme nagy dög... S még 120e xp-t ki kell vele húzni, prém nélkül :)
Az 50-100at pedig eldöntöttem hogy kihúzom, de nem veszem többé vissza azt a tier7 borzalmat. Marad a free xp...
Az amx38-nak egyébként megvan a maga bája, saját tierjében igen jó kis tank. Csak a marder2-t ne találták volna fel a németek... Az oroszok meg a nagyobb tiert :)

11 éve 1 hónapja #58513 Írta: Maljuta
Megválaszolva: Maljuta
Én speciel nagyon szerettem az 50 120-at...tier 7-ben egy tár- egy harckocsi. :lol: Könnyű volt vele kijátszani az 50b-t.

Rezsi...visszatérve a "melyiket érdemes"-re...nyilván a korrekt válasz az lenne,hogy amelyik jobban a kolléga kezére 'áll'. Mindkettő remek vas,de az 50b 'kicsit' más,bár aki odáig eljut,az addigra ráérez az ízére...talán. :P Akinek az 50 120 nem jön be,az ne is menjen tovább,mert az 50b gyakorlatilag ugyanazt a 'harcmodort' igényli,csak 'picit' gyorsabban tölt,lő,és céloz.Ja tényleg...most kapott egy jó kis buff-ot az 50b,az célzásidőt csökkentették 3.0s-ről 2.5s-re.

11 éve 1 hónapja #58517 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Üdv mindenkinek!

A következő kérdésem lenne:

Szeretném elkezdeni a francia med-heavy vonalat, ám választás elé kerültem, melyik legyen előbb kihúzva, a Batchat ág, amelyet nagyon sok unicum játékosnál látok 2-3 ezer csatával, vagy az amx 50b ág, amely szintén nagyon népszerű.

Én úgy fejlesztettem, hogy megvettem a heavy vonalon az 50 100-at. Erre sok free xp-t hagyj, hogy a nagy ágyút egyből fel tudd tenni. Az 50 120-at nem vettem meg ekkor, hanem elindultam a med vonalon. Ez azért fontos mert a lorraine az 50100 nagy ágyúját használja. 1390-es ágyúval elég béna. Majd ezután megvettem az 50 120-at és a batchat-et.

A lorraine sokak szerint rossz, pedig sebzés szempontjából szerintem sokkal nagyobb benne a potenciál, mint mondjuk egy LeoPTA-ban, wz-ben, stb. Elég nagyméretű tank, tehát érdemes supportként kezelni. Sokkal gyorsabb, mint az 50100 és ráadásul 38 sec alatt betölti a tárat. (38 sec!!!) Ez annyit tesz, hogy egy jó körben, percenként kilőhetsz egy tier 8-as tankot.

Én nem ajánlom vele a scoutolást :D Sose szabad vele előre rohanni. A legjobb érzés mikor bekerülsz egy IS7 vagy egy e100 mögé :)

11 éve 1 hónapja #58546 Írta: GAgyiXyXy
Megválaszolva: GAgyiXyXy

S szerinted én mit élek át a lorr40-esemmel? :)
Az is8-asok állva hagynak, laposak, viszonylag páncélozottak...

Nekem a lórival semmi bajom, azaz a wr az nem jött eddig, de már alakul, sebzésben átlag felett vagyok vele, úgyhogy majd alakul. A nagymotorral táltos lesz, mindenkit állva hagy, leforog, élmény vele a support. Csak ne találjon el senki....

maljuta: tier 7 ???? én még nem voltam...csak t11 eddig..még kevés csatám van, majd csak változik.

11 éve 1 hónapja #58580 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Hidd el, hogy nagyon jó kis tank az 50 120. Én észre sem vettem és már ki is húztam az 50B-t vele, szenvedés nélkül. Persze kell, hogy teljesen ki legyen fejlesztve, de ha kész a tank, akkor jó lesz és nekem személy szerint még az 50 100-nál is jobban tetszik (50 100-at T8-hoz, 50 120-at T9-hez hasonlítva)

A célzás tényleg nem erőssége, de mivel erre kár a töltésgyorsító, vertikális és célzásgyorsítót kell rátenni. 100%-os legénységgel és ha van BIA-val, már nem lesz gond. (meg persze a célzó képességekkel, de T9-ben már gondolom van minimum 2, inkább 3 skill a legénységen)

És lehet furán hangzik, de ez tud valamit, amit az 50 100 nem igazán... mégpedig ez már pattint vazze! :silly: Még ha nem is lehet vele tudatosan, de mégis elég sokszor előfordult. De azért továbbra is egy heavy testbe bújt medről beszélünk.

A WR-t meg ne nézzétek, randomban - főleg ha egyedül játszotok - akkor a WR-t lehet a legkevésbé befolyásolni. Nem is érdemes rajta erőlködni, hiszen úgy van megcsinálva a játék, hogy 50%-hoz közelítsen az érték mindenkinél. Ha sokat sebeztek, akkor nem nem csak a többi mutatótok lesz jó (WN8), hanem a nagy számok törvénye szerint a győzelmek is jönnek majd velük. Szóval a lényeg a sebzés! Abból legyen minél több, a többi jön majd magától!

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 33 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.