en a 120at ki se fogom fejleszteni. Az mar medium tank ugye, abbol meg mar nekem megvan a ruszki 10es is. Teljesen folosleges meg egy flanker nekem. Lightok kozul viszont tier 10ben egyertelmuen a wz 132 viszi a primet. nagyon jo light tankok. Messze jobbak mint a franciak, pedig eddig az volt a kedvencem.
Üdv. Tegnap beruháztam az 59-16-s kínai könnyű tankra, és egyből a szívemhez nőtt. Egy kérdést tennék fel, milyen felszerelést tegyek rá? Gondolom kell egy álcaháló, de ezen kívül?
Üdv. Tegnap beruháztam az 59-16-s kínai könnyű tankra, és egyből a szívemhez nőtt. Egy kérdést tennék fel, milyen felszerelést tegyek rá? Gondolom kell egy álcaháló, de ezen kívül?
Talán még a töltésgyorsító és a ventilátor lehet még hasznos rá. De a wot wiki még a fejlesztett célzórendszert és a periszkópot ajánlja rá.
Nekem is van egy, én aktív felderítésre használom a revolver táras ágyúval. Venti+célzás gyorsító+ látcső van rajta. A legénység első +képességét full álcázásra állítottam.
Sziasztok!
Ha valamelyikőtöknek van IS-2-je, az mondhatna tapasztalatokat, mert nekem még nem nagyon fekszik a kicsike
Nekem volt. Igazából úgy kell használni mint az orosz IS-t. Fullosan az egyik legjobb VII-es szintű gépnek mondanám. Tettem rá szellőzést, töltés és célzágyorsítót és ezzel csak javult. Mivel az átütése nem valami nagy ezért érdemes a gyenge részeket lőni az ellenségnek. Messzire pedig nagyon megfontoltan mert ugye nem kiemelkedően pontos. Persze ügyesen lőve messzire is be lehet találni. Közelharcban ilyen csiki-csukis küzdelmeknél ideális leginkább. Kicsit érdemes beforgatni az elejét ezzel megnő a lövedék lepattanásának esélye. Vigyázni kell a frontpáncél alsó lemezére és a parancsnoki kupolára. Olyan sokat igazából nem tudok írni róla. Nekem nagy kedvencem volt. Ha lehet közelharcban érdemes használni szerintem.
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja#3787Írta: Isten0st0ra
Megválaszolva: Isten0st0ra
Sziasztok!
WZ 120-ra akarok rágyúrni még nagyon az elején vagyok most van meg a tier 5-ös tank engem az érdekelne hogy milyen legénységi skilleket rakjak rá és milyen sorrendben.
Szeretném megkérdezni hogy a 113 vagy mi a franc tank az valami nagyon rossz gép?
Alig találkozok ilyen tankkal...vagyis tán 5x ha láttam...
Ezt az egy tankot kellene kilőnöm hogy meglegyen a Tank Mester kitüntetésem...a wot összes tankjából ez az egy gép hiányzik és sehol nem találok belőle..
Hatodik érzék bia javítás ezek mindig majd csata közben meg kiderül hogy mi kell még rá neked ...magadtól rá fogsz jönni
A képességek nem csak tankfüggőek szerintem hanem hogy egy tankkal ki hogyan játszik !
Szerintem is az egyik legjobb X-es. Én sem találkoztam vele olyan sokszor, de amikor találkoztam mindig nagyon jól teljesítettek. Leírásokban is szinte csak jót írnak róla legalábbis abban amiket én olvastam.
Kicsit félek nekiállni de egyelőre én is csak jókat hallottam róla. A WG szokása lett új tankokat OP-ként bevezetni majd mocsokul lenerfelni. Pont mikor megszerezném...
Sziasztok.
Nekem nemrég lett meg a 111 nehéz tank,nagyon fürge,mozgékony,igaz még csak 100-as csővel tolom,de pontos meggondolt lövésekkel szépen lehet operálni magas tierben is,tornya is-3-é,tehát körbe 220 páncéllal bír,nem kell félteni. Jól pattintja a lövéseket, szemből mint a 110,és az 50 km/h sebesség nagyon elég. Aki szereti a fürge nehéztankot,az nem fog csalódni.
Engem őszintén meglepett a Type-34 -es. Kezdetben nem szerettem, de az 57-es lövegével, normális legénységgel egész élvezetes csatákat lehet vele nyomni. Igaz, hogy túl sokszor sorol a csatákban a tier legvégére, de ilyenkor kifejezetten csodás felderítőként tolni vele. Azzal a kis csövessel pedig pontos is a saját feladatköréhez képest.
Bár nyomát sehol nem találtam, de nekem úgy tűnik a 8.6 óta jobban pattognak róla. Eddig csak a papírjaguár szerepkört vállaltam vele, szerintem egy személyiségzavaros traktor is átütötte, ha artyként nyomta.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...