igazat megvalva, en is igy tudom h. elso par csata "kedvezmenyes" volt is ilyen leirva a wikibe, meg h. a platoonok szarabb beosztast kapnak. De ma amikor kerestem a battlemechanicsnal a wikibe akkor rohadtul nem volt semmi nfo
igazat megvalva, en is igy tudom h. elso par csata "kedvezmenyes" volt is ilyen leirva a wikibe, meg h. a platoonok szarabb beosztast kapnak. De ma amikor kerestem a battlemechanicsnal a wikibe akkor rohadtul nem volt semmi nfo
Ez régen volt. Asszem 8.10/9.5-ben ezt eltörölték. Az meg, hogy a platoonok rosszab MM-et kapnak
Nincs is jobb érzés mint amikot a Tiger 2-be oldalról 900-at belepörkölsz Egyszer esélyes hogy még visszaveszem én is
hat nekem is veletlenul csak AP volt benn es
lso korbe:D de cernavagon levette kulsovel:D
Én az esetek többségében repesszel használtam, tier 5-6-ban sok minden 1 lövés, aztán akik nem ismerik, sírnak hogy hogyan sebeztem ennyit, meg hogy biztosan csalok. Meg a páncélozott tankoknak is beadja a 300-400-at, nem kell sokat szórakozni a weakspotra szűküléssel.
Nincs is jobb érzés mint amikot a Tiger 2-be oldalról 900-at belepörkölsz Egyszer esélyes hogy még visszaveszem én is
hat nekem is veletlenul csak AP volt benn es
lso korbe:D de cernavagon levette kulsovel:D
Én az esetek többségében repesszel használtam, tier 5-6-ban sok minden 1 lövés, aztán akik nem ismerik, sírnak hogy hogyan sebeztem ennyit, meg hogy biztosan csalok. Meg a páncélozott tankoknak is beadja a 300-400-at, nem kell sokat szórakozni a weakspotra szűküléssel.
6-osként is van beleszólása egy 8-as meccsbe, főleg hogy még ott se állnak szívesen a csöve elé.
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy a KV 3-ra melyik ágyú a hasznosabb illetve hogy hány skilles legénységgel érdemes vele játszani és milyen sorrendbe kéne rárakni ?
A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy a KV 3-ra melyik ágyú a hasznosabb illetve hogy hány skilles legénységgel érdemes vele játszani és milyen sorrendbe kéne rárakni ?
A segítséget előre is köszönöm.
Rég játszottam ezzel a tankkal,de jópárezer csatát letoltam heavy vel.
Minél több skilles a legénység annál jobb, de ezzel sokat nem mondtam.
Én elsőnek javitást és hatodik érzéket ajánlanám. Második kör brothers in arms, harmadiknak pedig mozgás elösegitő skillek (vigyázz arra, hogy olyakat válasz, ami rögtön aktiv nem kell megvárni a 100% ot)
Felszerelés venti, töltésgyorsitó, vstab vagy szükülésgyorsitó ember valogatja.
A fegyverhez nem tudok sokat hozzá szolni, de én átütés alapján választanék.
Sok sikert
Last edit: 10 éve 3 hónapja by Kopasz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zsombi8585
KV3-on az utolsó 122-es ágyút kell használni (D-25T), ha jól rémlik, nem sokkal ugyan, de gyorsabban tölt az ágyú (IS-sel közös ágyú).
Skill: tipikus heavy skillek kellenek, javítás, 6. érzék, BIA. Nálam volt egy reset, utána: BIA mindenkin, 6. érzék, javítás, off road, meg pár egyéb skill.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zsombi8585
Mennyire használható a gyakorlatban a 201 pen t9-t10 meccseken? Azt tudom, hogy ez az ágyú jobb, és ezt érdemes használni. Az obj 416-n is ez van (más néven, de ugyanez), és ott tömegpusztításra is hajlamos, de egy tierrel alacsonyabban. Mennyi goldot kell betárazni a gyakorlati tapasztalatok alapján?
nekem 50-50(60-40) aranyba van elosztva, mind a t54be, mindg a t55aba es ugyanugy volt az obj430IIbe is maig megvolt.
sok dolgora eleg az pen. Ez mindig szituacio fuggo. 6 sec a toltesi ido szoval gyorsan tudsz valtani. Nekem volt ugy 6k sebzesem h. 2db HEATET lottem egy rhmre. Anyazott is... (elfogyott az AP)
Arra kezsulj fel h. a t54 nem olcso tank. Heat miatt is meg amiatt h. az AP se olyan olcso. Ami elonye itt az APnak h. ugyanannyi a loszersebesseg szoval csak meg kll szokni
nekem 50-50(60-40) aranyba van elosztva, mind a t54be, mindg a t55aba es ugyanugy volt az obj430IIbe is maig megvolt.
sok dolgora eleg az pen. Ez mindig szituacio fuggo. 6 sec a toltesi ido szoval gyorsan tudsz valtani. Nekem volt ugy 6k sebzesem h. 2db HEATET lottem egy rhmre. Anyazott is... (elfogyott az AP)
Arra kezsulj fel h. a t54 nem olcso tank. Heat miatt is meg amiatt h. az AP se olyan olcso.
Figyelem: Spoiler!
Ami elonye itt az APnak h. ugyanannyi a loszersebesseg szoval csak meg kll szokni
Az obj 416 vonalon vagyok. HA nyerünk és min. 2-2,5k sebzek (szerencsére ezt többnyire meglövöm), akkor jön kb. 4-5k plusz, különben veszteséges prém nélkül. Szóval tudom, milyen érzés.
Mennyire használható a gyakorlatban a 201 pen t9-t10 meccseken? Azt tudom, hogy ez az ágyú jobb, és ezt érdemes használni. Az obj 416-n is ez van (más néven, de ugyanez), és ott tömegpusztításra is hajlamos, de egy tierrel alacsonyabban. Mennyi goldot kell betárazni a gyakorlati tapasztalatok alapján?
Én nem vagyok egy nagy gold spammer, így a T54-el se hordok 5 APCR-nél többet magammal, de mégis már két csillag figyel a csövön, és 1900 körül mozog vele az átlagsebzésem. Egyébként szerintem nagyon meglepő, hogy a 201-es pen létére mennyi mindent belehet vele lőni, ráadásul a 330-as goldal meg még durvább a helyzet. Én nagyon megvagyok vele elégedve, pedig eleinte nagyon tartottam tőle, csak azért nem tartom majd meg, mert megakarom szerezni majd a T55A-t, és minek két szinte egyforma tank.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...