Teszt szerveren kapott egy kis buffot az IS7 ágyúja.A célzásideje 3.4s helyett 3.1s.
Ha a rendes szervereken is megkapja a buffot az azért nem lesz rossz
mert mintha eddig barmi orosz pontatlan szarral kellett volna celozni nem?
tok mind1 mennyi a celzasi ido mert celzas nelkul is a celkereszt kozepere lo az osszes.
Ezt most Te sem gondoltad komolyan. IS7-nek az ágyújánál trágyábbal már rég játszottam (3-4 fős legénységgel).
Teszt szerveren kapott egy kis buffot az IS7 ágyúja.A célzásideje 3.4s helyett 3.1s.
Ha a rendes szervereken is megkapja a buffot az azért nem lesz rossz
mert mintha eddig barmi orosz pontatlan szarral kellett volna celozni nem?
tok mind1 mennyi a celzasi ido mert celzas nelkul is a celkereszt kozepere lo az osszes.
Ezt most Te sem gondoltad komolyan. IS7-nek az ágyújánál trágyábbal már rég játszottam (3-4 fős legénységgel).
3-4 fős? Az is-7-be 5 koma kell. Nem tettél bele irányzót? XD
Tegnap az SU100-asra felraktam a 122-es ágyút. 2 mecset mentem vele és elégé félrehord, nem találéja el a célpontot.
pl itt a T-34-85-öt vagy 3-szor lövi mellé, ebből 2 alkalommal talán csak a lövedék sebessége okozott gondot. wotreplays.com/...513c5e
101-es irányba akarok menni majd, ott mire számítsak?
Tegnap az SU100-asra felraktam a 122-es ágyút. 2 mecset mentem vele és elégé félrehord, nem találéja el a célpontot.
pl itt a T-34-85-öt vagy 3-szor lövi mellé, ebből 2 alkalommal talán csak a lövedék sebessége okozott gondot. wotreplays.com/...513c5e
Most őszintén egy szovjet 122m-es ágyútol mit vártál?
Amugy OBJ 263 ága gyors, pontos TD-k. Szóval ha csak a pontosság a baj akkor azzal ezen az ágon nem lessz semmi.
A SU-100M1 és a SU-101-nél a pontossággal nem lesz gondod. Az ágyúsüllyedéssel viszont lesz. -2 fok tud nehéz perceket okozni.
Szerintetek Melyik a jobb med ág 6-os és 8-as szinten csapatozáshoz strongholdhoz?
A 8-as egyértelmű: Az obj.416 sokkal jobb, mint a T-44. Hatosban inkább az A-43, de ha igazán jó hatos SH tankot szeretnél akkor T37 vagy Cromwell (vagy type 64 de az prém).
A 6-os strongholdban a futkározós taktika a legalkalmasabb a győzelemre, ehhez pedig ezek a tankok a legjobbak. Az A-43-at ezért nyugodtabb szívvel választanám egy általam vezetett csapatba, mert mozgékonyabb a T-34-85-nél.
A KV-85 a tier 6 egyik legjobb tankja. Ha a 100mm-est használod, nagyon jó a sebzéspotenciálja. 3 csillagom van rajta és csak a 3.-ért kellett szenvedni, tehát nem nagyon tudja a nagy többség használni. Annyi baja van, hogy 3 fok a gundep, tehát minden vakondtúrás az égbe emeli a csövet. Már írom róla az elemzést, remélem hamarosan kész lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, Dodge94HUN
A KV-85 a tier 6 egyik legjobb tankja. Ha a 100mm-est használod, nagyon jó a sebzéspotenciálja. 3 csillagom van rajta és csak a 3.-ért kellett szenvedni, tehát nem nagyon tudja a nagy többség használni. Annyi baja van, hogy 3 fok a gundep, tehát minden vakondtúrás az égbe emeli a csövet. Már írom róla az elemzést, remélem hamarosan kész lesz.
ha gondolod a videót szívesen megcsinálom hozzá, csak a mostani változások miatt 9.8-as legyen a replay
KV-85 jó legénységképzésre? Jó tank egyáltalán vagy felejtsem el?
Jó kezekben a T-150 bármikor összecsomagolja a kv-85-t. Szinte ugyanaz, csak még páncélja is van, amit beforgatva csak a gold visz át.
T150-m volt már és az lassú, mint a dög, nem szerettem. Majd egyszer úgy is vissza kell vennem, de most IS-3-ba szeretnék összetákolni egy másfél-két skilles legénységet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...