Jelenleg 136 vendég és nincs Tag online
Figyelem: Spoiler!
Értelmetlen kérdéssor. Olvass vissza, nézz körül az interneten, már vagy 1000x kibeszélték.
0.9.3 óta 3 irányból lehet elérni a T-54-et. Légy szíves sorolj már fel 10 oldalt, ami ezen megközelítéseket külön külön kielemzi.
Tudod, amikor legutóbb hasonló információra volt szükségem, használtam az internetes keresőt, és megtaláltam a válaszokat. De ha rendesen megfizetsz, megcsinálom neked is.
Vatikáni valutát elfogadsz? (Nem eurora gondoltam...)
Nem, mert azért nem végzem el ezt a feladatot.
Ez egy ingyenes oldal, ha nem akarsz vagy nem tudsz segíteni akkor ne tedd, de ne kunyeráljál itt pénzt a segítségért! Gyakran emlegeted a keresőt meg a google-t, ha ott akartak volna információhoz jutni, akkor ott tették volna. Ha nehezedre esik akkor minek írsz ide, csak azért, hogy alázhasd azokat akik nem tudnak valamit?
Lehet, hogy számodra megfelelőbb, ha bármikor azt mondhatod, "anyu, kakis lett a gatyóm, mosd ki nekem," mint az, hogy megtanulsz nem beszarni, vagy mosni. Ha hamarosan nem dózerolják le a technikát a picsába, akkor 1x még hálás lesz az emberek 1-2%-a azért, hogy nem mostam/mostuk ki a szaros gatyájukat, hanem utat mutattam/mutattunk nekik ahhoz, hogy ne úgy álljanak egy kérdés vagy feladat előtt, körülvéve az elérhető információk tengerével, mint egy süket és vak ősember.
Nem hiszem, hogy érted a lényeget! Ez nem egy adattár vagy szimplán információs oldal, ez egy fórum, ahol összegyűlnek a hasonló érdeklődésű emberek, beszélgetnek, megosztják egymással a személyes tapasztalataikat, ötletelnek, javaslatokat és tanácsokat adnak egymásnak. Ha a száraz adatok mellé egy-két jótanács is elhangzik, néha többet ér, mint maga az adat amiért a kérdést felvetette. Ha neked lenne igazad, akkor erre az egész fórumra nem lenne szükség, de egyben igény sem!
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
gondolom ki van fejlesztve teljesen vagy még nincs?ha a fejlesztett torony megvan azzal már lehet hulldownozni,troll üreges oldal páncélja van:kivállóan lehet vele sidescrapelni,ágyút használd közelről,viszonylag mozgékony lehet vele flankelni tetű heavyket.az elejét sose forgasd be a csukaorr miatt.kb ennyi.de régen erősebb volt a tank azt mondják ja azt elfelejtettem hogy hajlamos az ammorackre,úgyhogy bizztonságos elhelyezés és vizes lőszerrekesz ajánlott
A t43 nagyon jó kis tank, és nagyon erős a szintjén. Sztem sokan lebecsülik. Amúgy is kedvenc tier-em a 7-es. Azt élvezem a legjobban. T43 tier 7-ben sokkal erősebb, mint a T44 Tier 8-ban. T44-gyel eddig szenvedtem, mert nem volt free xp a 175 pen-es agyúkra. Az első 175-ös nagyon pontatlan. Viszont tegnap felraktam a pontosabb, gyorsabb 175-öst és elég jól szuperált, cca 1250 sebzésnél tartottam a 3. percben kapott sebzés nélkül, aztán elment a net.
De ma majd kipróbálom ismét. A másik 8-as orosz med lehet izgalmasabb, nagyon jó kis ágyúja van, de nekem ez a tankforma jobban tetszik.
A t43 nagyon jó kis tank, és nagyon erős a szintjén. Sztem sokan lebecsülik. Amúgy is kedvenc tier-em a 7-es. Azt élvezem a legjobban. T43 tier 7-ben sokkal erősebb, mint a T44 Tier 8-ban. T44-gyel eddig szenvedtem, mert nem volt free xp a 175 pen-es agyúkra. Az első 175-ös nagyon pontatlan. Viszont tegnap felraktam a pontosabb, gyorsabb 175-öst és elég jól szuperált, cca 1250 sebzésnél tartottam a 3. percben kapott sebzés nélkül, aztán elment a net.
De ma majd kipróbálom ismét. A másik 8-as orosz med lehet izgalmasabb, nagyon jó kis ágyúja van, de nekem ez a tankforma jobban tetszik.
Ne már, mind a kettő rossz:P Fogalmazzunk úgy, te állat vagy vele, de a nagy többség (pl. én is) utálja őket.
Értelmetlen kérdéssor. Olvass vissza, nézz körül az interneten, már vagy 1000x kibeszélték.
0.9.3 óta 3 irányból lehet elérni a T-54-et. Légy szíves sorolj már fel 10 oldalt, ami ezen megközelítéseket külön külön kielemzi.
Tudod, amikor legutóbb hasonló információra volt szükségem, használtam az internetes keresőt, és megtaláltam a válaszokat. De ha rendesen megfizetsz, megcsinálom neked is.
Vatikáni valutát elfogadsz? (Nem eurora gondoltam...)
Nem, mert azért nem végzem el ezt a feladatot.
Ez egy ingyenes oldal, ha nem akarsz vagy nem tudsz segíteni akkor ne tedd, de ne kunyeráljál itt pénzt a segítségért! Gyakran emlegeted a keresőt meg a google-t, ha ott akartak volna információhoz jutni, akkor ott tették volna. Ha nehezedre esik akkor minek írsz ide, csak azért, hogy alázhasd azokat akik nem tudnak valamit?
Lehet, hogy számodra megfelelőbb, ha bármikor azt mondhatod, "anyu, kakis lett a gatyóm, mosd ki nekem," mint az, hogy megtanulsz nem beszarni, vagy mosni. Ha hamarosan nem dózerolják le a technikát a picsába, akkor 1x még hálás lesz az emberek 1-2%-a azért, hogy nem mostam/mostuk ki a szaros gatyájukat, hanem utat mutattam/mutattunk nekik ahhoz, hogy ne úgy álljanak egy kérdés vagy feladat előtt, körülvéve az elérhető információk tengerével, mint egy süket és vak ősember.
Nem hiszem, hogy érted a lényeget! Ez nem egy adattár vagy szimplán információs oldal, ez egy fórum, ahol összegyűlnek a hasonló érdeklődésű emberek, beszélgetnek, megosztják egymással a személyes tapasztalataikat, ötletelnek, javaslatokat és tanácsokat adnak egymásnak. Ha a száraz adatok mellé egy-két jótanács is elhangzik, néha többet ér, mint maga az adat amiért a kérdést felvetette. Ha neked lenne igazad, akkor erre az egész fórumra nem lenne szükség, de egyben igény sem!
Abban azért gondolom egyetérthetünk, hogy egy rakás kérdés már 100x meg lett tárgyalva és akár a wotinfo-n keresve, akár googleban keresve ezekre a kérdésekre könnyen talál az ember választ. Sajnos sokan arra nem veszik a fáradtságot, hogy utánanézzenek a dolgoknak, mert egyszerűbb újra és újra feltenni a kérdést, hiszen majd valaki úgy is megválaszolja.
Önmagában a kérdezéssel nincs is baj és inkább kérdezzenek az emberek, hogy tapasztaltabbak megválaszolják. De szerinted hányan néznek utána a dolgoknak a krédés feltétele ELŐTT??? Hm...
az előttem szóló kritikájához hozzászólva ha stílusában nem is, de tartalmában van benne valami
Kedves Lövész_Dandár!
Had idézzem a leveledben lévőket:
48254F
hadtjuk
És akkor amit mondani szeretnék:
Kérlek, ha már 48254F nem volt rá hajlandó az 1000 oldalból 10 mutatni nekünk tedd meg ezt. Mert nagyon érdekel ez a téma. Sajnos csak a T ágról és az A ág feléről tudok nyilatkozni (lásd 78798 hozzászólás) mivel csak az A-44 van meg nekem. És én is kíváncsi lennék a light ágra. És én úgy gondolom (és kérlek, bizonyítsd be azt, hogy tévedek), hogy bár van sok dolog, amit kitárgyaltak itt vagy más fórumon, de ennek a témának elemzését tankokra lebontva még nem láttam.
Nekem az Obj 140 van meg ami pár dologban tér el. Sok medem van de ezt még nekem is tanulnom kell.Biztos, hogy a T-62A-ról írsz? Ha van jó tank a játékban, akkor az egyik a T-62A.
Csak ismételni tudom magam, a T-62A közepes tank egy klasszikus közepes. Ami azt jelenti, hogy agilis, nagyon jó tűzerő (DPM), jó átütés, jó az álcája. Kell ennél több? Egy dologra kell figyelni - mint általában minden közepes tankkal - hogy ne állj le szemtől-szembeni harcra semmivel, mert a testpáncélja nem elég erős. Ha kell támogasd a csapatod hátulról csipkedve az ellenfeleket. Ha kell kerülj oldalba. Ha kell passzív spotolj. Ezekre mind-mind képes. Adj még időt magadnak és a tanknak. Ha nincs arty veszély és el tudod rejteni a teseted úgy, hogy csak a tornyod látszódjon ki, akkor az egy nyerő helyzet, mert ennek van a legkeményebb tornya a közepesek között és kicsit mozgatva vagy el se találnak, vagy a találatok többségét pattintod. Hidd el meg fogod szeretni, ha nem nehéz tankként használod.
Battlefield 2D style