Jelenleg 178 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Tank Destroyer

10 éve 4 hónapja #120572 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Figyelem: Spoiler!

Az előző hozzászólásomba pen-t is kicsit félre értelmeztem, de remélem, lehet érteni mire gondoltam. => Nem ezekkel a TD-kal kell gyűjteni az acélfalat, mert nem arra valók.

Azért hasznos, hogy van úgy van döntve a páncél, hogy nehéz átlőni. Majd ha fent lesz az elemzés, nézd meg az első videot, főleg a végét. ;) Öröm volt, mikor 3 vagy 4 td (abból 2 hellcat, egy su-122-44) lőtt, és alig sebeztek. Közben én :lol:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #120574 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Az előző hozzászólásomba pen-t is kicsit félre értelmeztem, de remélem, lehet érteni mire gondoltam. => Nem ezekkel a TD-kal kell gyűjteni az acélfalat, mert nem arra valók.

Azért hasznos, hogy van úgy van döntve a páncél, hogy nehéz átlőni. Majd ha fent lesz az elemzés, nézd meg az első videot, főleg a végét. ;) Öröm volt, mikor 3 vagy 4 td (abból 2 hellcat, egy su-122-44) lőtt, és alig sebeztek. Közben én :lol:

Már várom...

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #120575 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

JGE100 egyáltalán nem kempelős tank. Azzal pont folyamatosan előre kell menned több okból is: egyik, hogy lemaradsz a csatáról, ha hátul vagy (ez minden tankra igaz kb, kivéve a noobok kedvencére), a másik pedig az az istenverte ágyú. Kérdezd meg Getet, hogy mennyi lövésem talált Cliffen...

Obj pedig tényleg kempelős... lenne, de azzal én ugyanúgy megyek előre, csak használom a csodás spotrendszert, ha tudom. Ha nem, akkor meg peek-a-boo.

T30 mindig is érdekelt, és nagyjából legénységem is lenne bele, de nem fogom végigszívni a T28 Protot, szóval azt okosba freeből skippelem majd.

Az FV pedig azért kell, mert ha jól tudom, van az Obj 260-hoz olyan mission, hogy kritikus találatot kell lőnöd. A HESH, ha nem üt át, akkor is képes pár modult kiütni.

10 éve 4 hónapja #120582 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
T28 prot szerintem jó kis tank. Nálam 10/5. Meglepően jól lehet használni, és eszméletlen tűzereje van.

Critical-ra SU-152, ISU illetve Object HE-je nem jó?

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #120583 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

175 pen az 7 tier-re jellemző. 8-asba már csak egy két light rendelkezik ezzel vagy ennél kevesebbel. (Na, jó, jó, meg a KV-5.) Márpedig az említett két TD úgy dobálja az MM fölfelé, mind ha pelyva volna… A meccsek 80-90 % nincs hova mit forgatni, ha látnak átlőnek. Az igaz, hogy a pajzsról pattan a legtöbb, de erre építeni szerintem nem szabad, ha látnak, halott vagy. Kis kaliber előnye, hogy nem látnak meg, ha lősz, de a hátrányáról megfeledkezel: kis kaliber = kis átütés. Hiába nem látnak meg, ha csak a lepattanókat termeled. Annyira meg nem éreztem pontosnak az ágyúikat (SU100M1, és SU101) hogy messziről pontosan lehessen lőni a gyengébb pontokat. Én inkább olyan torony nélküli med-ként használtam (Azét is ilyen gyenge a teljesítményem vele. Nem azért mind, ha mással jobb eredményem lenne.) Flank, és ima hogy ne nézzen rád senki…
És Singers elhiszem, hogy te überbrutálul pattintasz, de 10 esetből hányszor sikerült egy az egybe fölé kerekedned az említett TD-kal a bulldognak? Megértem, hogy te nagyon jó vagy, de az általad említett esetben, véleményem szerint, nem te voltál az über, hanem a bulldogos a noob. Még azt is bevállaltam volna, hogy olyan noob mint amilyen én vagyok, de sajnos nincs bulldogom. De ha meglesz figyelni foglak, nehogy szembe kerüljek veled… :-)

1. Singes és nem singers. ;)
2. Nem vagyok nagyon jó, még csak jó se szerintem.

A su-100m1-n a 175 pen használható volt, ha a mobilitással ötvözted. Mikor látod, hogy szemből jön egy 8-as heavy, akkor nem lőni kell, nem egy st.emilben ülünk. Pozíciót kell váltani, ahogy lehet, és úgy lőni. Azzal kell gazdálkodni, amink van. Alacsony pen, közepes alfa, mozgékonyság, remek álca, nagy tűzgyorsaság. Írtam erről eelmzést, majd Jacktor kirakja, ha átnézte és jónak találta. Lesz hozzá video is, egyikben 8-as heavyket lövök nagy távolságból 175 pennel (amíg el nem fogyott :whistle: ).

Su-101-nek pedig 219 a pene, de nekem még nincs fent a nagy ágyú, arról nem nyilatkozom, de gyaníthatóan ugyanúgy kell használni. Acélfalat már azzal is gyűjtöttem.

A SU-101 abban a legjobb, amikor sok kis hatost kell hamar megzabálni, mert DPM az brutál, átütés ellenük bőven elég, a páncél meg velük szemben ér valamit (a superstructure frontja szinte bármit képes lepattintani, ott engem soha sem ütöttek még át). Még 100k XP a SU-122-54, de ezt a nyolcas TD-t örökre megtartom, annyira jó összességében. Ja igen, egy baja, hogy nem fér bele sok lőszer ahhoz képest, milyen gyorsan tüzel.

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #120588 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz

A nehéz ág: JP II, és a Ferdi között hezitálok, előbbi gyors papír (mind ha, rossz ágra került volna), utóbbi kemény lassú. Ha a játék menet nem változik, akkor marad a JP II. (Szívem inkább a cipősdobozhoz húz…) JT, meg a JE-nél megint csak a játék menetet tudom emlegetni.

A JP II papír???? A felépítményének olyan effektívje van (270-300mm atom döntéssel), amiről a Ferdinand csak álmodhat! Hiába kemény a Ferdinand eleje (200-215 effektív), ha az ágyú mellett majdnem derékszögben áll a lemez és szinte minden belövi! Nem tudsz vele hull-down menni, mert egyaránt szar az effektív páncél rajta mindenhol. Akinek egy parányi esze is van, egyből a lövegpajzs mellett lövi a Ferdinandot. Ezzel ellenben ha a JP II alját és felső lemezét elrejted, gold legyen a talpán, ami azt a bedöntött felépítményt beüti!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, Dodge94HUN

10 éve 4 hónapja #120600 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Egyetlen egy dolog jó szerintem a Ferdinand-ban, hogy a hatodik legénységi tagot már itt T8-ban el tudja az ember kezdeni képezni a JgPzE100-hoz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp

10 éve 4 hónapja #120601 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Egyetlen egy dolog jó szerintem a Ferdinand-ban, hogy a hatodik legénységi tagot már itt T8-ban el tudja az ember kezdeni képezni a JgPzE100-hoz.

Vagy dobsz 500 aranyat és átképzed. :oops:

10 éve 4 hónapja #120607 Írta: droidion
Megválaszolva: droidion
Kipróbáltam teszt szerveren Jpz e100..csak az nem lövi be aki nem akarja. Ha ez igy marad ez az ág is halott ág.

10 éve 4 hónapja #120660 Írta: Doktoruur
Megválaszolva: Doktoruur
Köszönöm a sok hasznos információt! Át kell ezt még gondolnom úgy érzem... :)

10 éve 4 hónapja #120670 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Amikor nem találtál el semmit még csak dünnyögtem, de amikor pattantál a WT Pz4-ről.. segítettem káromkodni :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 4 hónapja #120732 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

A nehéz ág: JP II, és a Ferdi között hezitálok, előbbi gyors papír (mind ha, rossz ágra került volna), utóbbi kemény lassú. Ha a játék menet nem változik, akkor marad a JP II. (Szívem inkább a cipősdobozhoz húz…) JT, meg a JE-nél megint csak a játék menetet tudom emlegetni.

A JP II papír???? A felépítményének olyan effektívje van (270-300mm atom döntéssel), amiről a Ferdinand csak álmodhat! Hiába kemény a Ferdinand eleje (200-215 effektív), ha az ágyú mellett majdnem derékszögben áll a lemez és szinte minden belövi! Nem tudsz vele hull-down menni, mert egyaránt szar az effektív páncél rajta mindenhol. Akinek egy parányi esze is van, egyből a lövegpajzs mellett lövi a Ferdinandot. Ezzel ellenben ha a JP II alját és felső lemezét elrejted, gold legyen a talpán, ami azt a bedöntött felépítményt beüti!

Húgom nagyon sokat játszik a JagdII-vel. Jelezte, hogy nem olyan már, mint 1,5-1 éve. Még mindig jól pattint, de az IS3, T34 kombó már beüti szemből golddal 3/2 alkalommal. Régen a T10-es tankok is csak golddal lőtték be.
Amúgy ha jól beállsz, azért tényleg durva páncélzata van, de van egy gyenge pontja így is. Szemből kell lőni az ágyút. Ha szemből telibe lövöd az ágyúját, akkor sebez.

10 éve 4 hónapja #120774 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
A jp2 kb. 1-1,5 éve egy erőd volt hull-downban. A torony teteje nagyon pattogott.
Most tier7esek is simán beverik, ha úgy tartja kedve az rng-nek. Picit döntve nagyon jókat mentem vele, az oldaláról is pattogott rendesen. Most viszont már nem olyan jó az álcája, nem olyan agilis, pontatlanabb, ráadásul gyakran nem üt át olyan dolgokat, amin csak pislogok...

Húgom nagyon sokat játszik a JagdII-vel. Jelezte, hogy nem olyan már, mint 1,5-1 éve. Még mindig jól pattint, de az IS3, T34 kombó már beüti szemből golddal 3/2 alkalommal. Régen a T10-es tankok is csak golddal lőtték be.
Amúgy ha jól beállsz, azért tényleg durva páncélzata van, de van egy gyenge pontja így is. Szemből kell lőni az ágyút. Ha szemből telibe lövöd az ágyúját, akkor sebez.

10 éve 4 hónapja #120779 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Szemből kell lőni az ágyút. Ha szemből telibe lövöd az ágyúját, akkor sebez.

Ez sok td-nél gyenge pont. Mondjuk nem igazán értem, miért. Rossz hegesztés???

10 éve 4 hónapja #120783 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Szemből kell lőni az ágyút. Ha szemből telibe lövöd az ágyúját, akkor sebez.

Ez sok td-nél gyenge pont. Mondjuk nem igazán értem, miért. Rossz hegesztés???

Dehogy is, csak lyukas :silly:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 14 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.