Engem is érdekelt a Foch, de az AC48 elvette a kedvem.
Most pedig WT meg 263, ami érdekel, a többi szerintem szar, bár azt mondták, hogy nagyon ajánlott az FV183 az Obj 260 missionökhöz.
Én érzésre elég jó köröket megyek a 48-assal, bár még nem néztem utána a pontos statjaimnak vele (edit: 1500 az átlagom, az nem olyan jó de majd ráfekszek! ). A 120mm-essel nekem jól működik GLD nélkül is, bár nyilván ez is türelem kérdése.
Jó lenne az FV TD is, de addig eljutni azzal a sok lassú szarral...
Lehet csemegézni. Elvileg az utolsóban van az, amikor az Obj 140 átlövi a felépítményt, de lehet, hogy tévedek. Teljesen mindegy, 4x sebességen elég végigpörgetni és számolni, hogy hányszor lőtt mellé meg hányszor oda, ahova céloztam.
Ma nem lesz időm megnézni, de erre az Objectre kíváncsi vagyok. Remélem 9.7-es replay
Egyébként biztos vagy benne, hogy AP-val lőtt?
Nekem nem sokszor volt problémám a találatokkal. RNG, szerintem csak rossz napot fogtál ki, vagy ki tudja.
Tegnapi és tegnap előtti replayek.
Tuti APCR-rel lőtt.
Rosszpenz, nekem is kb annyi az átlagsebzésem, és nekem sem azzal van gond, hogy lassan szűkül a 120 millis. Egyszerűen szerintem egy szar tank, egyetlen pozitívuma, hogy gyors.
rohadtul nincs kedvem a WTvel jatszani, de az e25el elegge maceras mozgo tankokba 250mrol 3k sebezni. Bar a WTvel se egyszeru. Felem szalado 50b-t ha letarazok 5bol 2 tuti valami szar helyen talalja el.
A 263 ágyúja milyen vajon? Elgondolkoztam rajta, de T7-től elkezdeni nincs nagyon ingerenciám az ágat, a freeXP-t meg sajnálom rá.
Pedig a su-100m1-t érdemes kipróbálni. Nagyon f@sza kis gép. Kicsit ugyan alacsony az alappen (175), és nincs csőlehajlása, de nagyon mobilis, sokszor pattannak róla, pontos, 250-es alfa, és 4.97-es reload. Ergo brutális gép. írtam róla elemzést, majd Jacktor visszaszól, hogy mi a helyzet vele.
(Youtubon van róla video (két csata): írd be keresőbe, hogy singes meg su-100m1, és megtalálod.)
Tegnapi és tegnap előtti replayek.
Tuti APCR-rel lőtt.
Ap-val is 330-at penelhet... Szóval simán megvan ez (290 körüli forgatás nélkül a felső rész)
Hát ezt mondom, hogy azt a szart boldog-boldogtalan átlőheti.
Jah, ha így érted, akkor igen. Ezt én nem a tank hibájának rónám fel. Inkább a medek túl magas átütési értékére. Ennyi pennel az is7 hasát is belövi... Tulajdonképpen minden létező tankot egy szerencsés rollal meg tud fogni.
De egy e100 már nem üti be gold nélkül(csak gyenge pontokon). És ez így van jól
Medeken kívül belőheti: 50B, FV215b, IS-4, Obj 260. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Ha nem is lehetne belőni, akkori s nyitva marad a kérdés, hogy hogy sebzel ezzel a borzalmas ágyúval?!
Ha minden igaz, a 4. legmagasabb átlagsebzést éred el ezzel a tankkal. Sokan megirigyelnék a majdnem 3000-es átlagod. Van, akinek ez csalódás, van aki a 2000-nek is örül.
Sziasztok! Elég kezdő játékos vagyok, így tanácsot szeretnék kérni. Egy kevés artyzás után elkezdtem a szovjet és a német TD ágat. Szerintetek melyik nemzet és ág lenne megfelelő? Kezdőként inkább hátrébb maradnék, bokrokból aprítani az ellent.
Másik kérdés: Célzásnál "nagyot" ugrik az egér, azaz a célkereszt. Ez tudom finomítani a beállításoknál? Vagy ez szimplán a kevés fps miatt lehet? Gyenge a gépem sajnos...
Medeken kívül belőheti: 50B, FV215b, IS-4, Obj 260. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Ha nem is lehetne belőni, akkori s nyitva marad a kérdés, hogy hogy sebzel ezzel a borzalmas ágyúval?!
Ha minden igaz, a 4. legmagasabb átlagsebzést éred el ezzel a tankkal. Sokan megirigyelnék a majdnem 3000-es átlagod. Van, akinek ez csalódás, van aki a 2000-nek is örül.
Jó, de most arról van szó, hogy 6000-t nem igazán tud sebezni
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...