Na tegnap megvettem a Borsigot.Azt hiszem ezzel véget is lehet vetni az is3 rémuralmának a 8-as tierben.Nagyon kellet már egy rendes,nagy alfa sebzésű német gép ezen a szinten.Nem volt még olyan csatám vele,ahol ne sebeztem volna a tank saját hp-értékét,de inkább a kétszerese a jellemző bármely tierben.Esetenként ha jó a felderítés 4500+. Megvan az örökös helye a Tiger mellet a garázsban.Remélem az utódja is ilyen élvezetes játékot biztosít majd.Csapatban leváltja az AMX48-at.
Borsig álcája brutál jó, tegnap a "csata" csapatban Prohorovkán úgy lőttem ki 3 ellenfelet (ebből kettő Is3, szóval igen, az ellen is jó, akárhonnan) hogy fel sem spottolódtam nekik.
Amúgy a löveg (?)
Szerintem mindhárom németen ugyanaz van - nem? (a nagy lövegét én nem fogom használni a Borsig-nak
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: darkwolf1980
Nem akartam,de csak megindulok a "régi" német td vonalon is. Most vettem meg a 7.szintű J.panthert. Mit kellene erre tenni? Töltésgyorsitó venti periszkóp? Milyen stilus passzol a géphez?
Nem akartam,de csak megindulok a "régi" német td vonalon is. Most vettem meg a 7.szintű J.panthert. Mit kellene erre tenni? Töltésgyorsitó venti periszkóp? Milyen stilus passzol a géphez?
Hajrá! Az a gép értő kezekben egy vadállat! Én töltésgyorsítót, ventilátort és repeszpáncélt tettem rá. Ez utóbbi saját mánia, splash damage ellen is véd, valamint én imádok zúzni, bármiben is ülök. Úgyhogy ahelyett bármi jó lehet! (Álcát nem nagyon ajánlom, elég nagy világítótorony van a tetején!) Nem nagyon szeretek kempingezni, úgyhogy sokszor indulok vele felfedezőútra! (Ez azért annyira nem ajánlott! ) A 10,5 cm PaK 45 L/52-t használom rajta, TD-n nekem nem jönnek be a kis ágyúk!
11 éve 7 hónapja - 11 éve 7 hónapja#29938Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
Borsing brutális jármű énis csak pár napja adtam túl rajta, de nagyon imádtam!!
A IX-es nekem annyire nem jön be, közel sincs olyan camo-ja mint a borsingnak, ami hatalmas hátrány mozgékonyságra jó, viszont az ágyú negatív kitérése szörnyű, nagyon megkell gondolni vele h hova állsz be mert a legparányibb kis bucka miatt is úgy fölé tudsz lőni az ellenfélnek h csak na.
Borsing brutális jármű énis csak pár napja adtam túl rajta, de nagyon imádtam!!
A IX-es nekem annyire nem jön be, közel sincs olyan camo-ja mint a borsingnak, ami hatalmas hátrány mozgékonyságra jó, viszont az ágyú negatív kitérése szörnyű, nagyon megkell gondolni vele h hova állsz be mert a legparányibb kis bucka miatt is úgy fölé tudsz lőni az ellenfélnek h csak na.
Nem szeretem ezt az új német TD vonalat. Remélem, hamarosan "helyre teszik" őket. A régi, klasszikus német TD vonal nekem is végig megvan. Nagy kedvenc a JpE-100, de előtte is jó TD-k voltak. Talán csak a "szappantartót" Jagpanzer IV-t nem szerettem. JpII irányban haladtam és nem bántam meg, még akkor sem, mikor kiderült, egy fővel kevesebb a személyzet, mint ami kell a Jagtiger-be. Ez utóbbi meg kapott végleges festéseket (magyar zászlót az oldalára) és állandó garázshelyet. A JpE100 nagyon barátságos, csak még meg kell vele tanulni úgy lőni, hogy kevéssé pattogjon.
Nem tudom miért kellene helyre tenni ezeket a járműveket. Tény hogy nagyot sebez. Viszont páncélzat 0 azaz nulla. A 8-9 tiert még egy 1-s tank is sebzi.
A régi német vonalnak legalább van páncélja.
De igazad van ezt is le kell nerfelni. Meg mindent ebben a játékban aztán majd dobáljuk egymást kaviccsal.
A jagd e-100-t meg az angol fw-t miért nem teszik helyre? Értem én hogy fél perc a töltési idő,csak éppen 1 tank 1 lövés nekik.Fw-nek pláne. Ehhez meg még van páncélzat is nem is kicsi.
De ha rá merek lőni valamelyikre gold lőszerrel(mert a sima lepattan) akkor egyből megy a rinyálás hogy gold noob vagyok.
Az új ágban nincs lepattanó. Ha valaki elereszt egy kósza lövést az viszi a motort a legénységet vagy csak szimplán leég a tank.
De egy másik példa. Tagnap megyek 50 bélával. Az fw olyat odavert hogy az automata tűzoltónak nem volt ideje reagálni.Full hp-s voltam.
Ez lett ennek a játéknak a baja hogy mindig megy a sírás aztán csak rontják a játékot lefelé.
Nem személyeskedés akar lenni,ezt úgy általánosságban írom le.
Miért kellene helyretenni? Azért, hogy ne robbantson ammo racket minden haramadik bekapott találat a 10-es über td-ktől. Kezedem már rohadtul unni. Biztonságos elhelyezés meg kb szart sem ér. HA teszem azt feleznék az ammo rackra gyakorolt negtiv hatásukat, az rendben is lenne
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...