Rövid tömör kérdéseimet szeretném feltenni,amelyek a következőek:
1.Hogyan állnak jelen pillanatban (2017.04.24.-én) a munkálatok a wg-nél a Magyar járművek-el kapcsolatban?
2.Mi van a felségjelzések-el kapcsolatos dolgok-al?
3.Fogják javítani az eddigi járműveinken vagy sem?
Ugye az erőfeszítéseid nem hiábavalóak voltak és önkéntes munkásságod sem,amit ezidáig csináltál?? 
1.: Sehogy. Időről időre felveti valaki, hogy valaki nézzen már bele a témába, az a szegény illető belenéz, megtalál engem, beszélgetünk egy kicsit, majd az egész megy a levesbe. Ez utoljára tavaly zajlott le, eddig összesen háromszor, azóta változás nincs az ő oldalukról, a Straussler MBT-vel kapcsolatban még nem kerestek.
2.: Semmi. Olvasták a hisztimet amit az Armored Patrol jelentetett meg legutóbb, de nemigazán hatott meg senkit. Gondolom kisebb gondjuk is nagyobb ennél,főleg, hogy most jön verzióváltás.
3.: Nem tudom. Én azért igyekszem azért valamit legalább a Toldi III érdekében tenni.
+1: Annyiban nem volt hiábavaló, hogy azért két magyar tank már bekerült, és "hard stat"-jaik (páncél, méret, modulok nevei, stb.) legalább nagyjából rendben vannak. Ha meg anyagi vonzatban nézzük, szerintem azért az egy pár prémium tankért megérte azt csinálni, amivel amúgy is szoktam foglalkozni, és különösebb erőfeszítést se kellett tenni értük pár száz oldalnyi csetelésen és egyéb gépelésen kívül
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...