Sziasztok!A tanácsotokat szeretném kérni.Hosszú távon,melyik arty ágat érdemesebb fejleszteni a ruszkit vagy a franciát?Mind a kettőnél a hetes szinten járok a ruszkival játszottam még pár kört annak idején,mielőtt eladtam a francia csak ki van fejlesztve,azt meg sem vettem.És most szeretném valamelyiket visszavenni,de nem tudok dönteni melyik lehetne a jobb választás.Köszönöm előre is.
Sziasztok!A tanácsotokat szeretném kérni.Hosszú távon,melyik arty ágat érdemesebb fejleszteni a ruszkit vagy a franciát?Mind a kettőnél a hetes szinten járok a ruszkival játszottam még pár kört annak idején,mielőtt eladtam a francia csak ki van fejlesztve,azt meg sem vettem.És most szeretném valamelyiket visszavenni,de nem tudok dönteni melyik lehetne a jobb választás.Köszönöm előre is.
Ha 10es kell: Orosz!
Ha fanolni 7-8al: Francia!
Köszi,igazából majd valamikor a 10-es érdekelne,de amilyen lassan haladok az artykkal,ez pár évbe bele fog telni.
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#168183Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Az oroszokat szidják.
CW-re angol GC-t visznek, bárhova belő és nagyot üt.
Az amcsi arty is jó a nagy splash miatt.
Francia 10-es és 9-es ratyi.
Német 10-es hulladék.
Az oroszokat szidják.
Német 10-es hulladék.
Köszi neked is.
Angol ágnál megálltam az fv304-nél.
Amerikainál a 9-es szintig tervezem,most az m12-nél járok.
Német ágon is megálltam a G.W. Panthernél.
Isten igazából vinném én mindkét ágat még,mert tetszett a 7-ig mind az orosz mind a francia is,csak sem lóvé rá,sem pedig garázshelyem nincs felesleges.Előbb-utóbb meglesz majd,de addig is az egyik közül kéne választanom.Eredetileg azt terveztem,hogy az oroszból megpróbálom a tízesig végigvinni az ágat.A franciánál meg szerintem majd megállok valahol.Csak nekem elég nyögve nyelősen mennek a dolgok.Szerintem előbb elkezdem a franciát,mert úgy veszem észre,hogy az élvezhetőbb a leírt tapasztalatok alapján,de ha valaki az orosz ágat javasolná inkább,akkor azt is szívesen meghallgatnám,hogy az miért is lenne jobb választás.Köszi még egyszer.
Az oroszokat szidják.
Német 10-es hulladék.
Az ellenség csapatának a legtetején egy arty csücsült.
Hogy a 30 harcolóból ő sebzett a legtöbbet, az most nem lényeges.
Gondoltam, csata után ránézek, ki lehet ez a mókus, hogy ilyen magasra jutott?
Az ellenség csapatának a legtetején egy arty csücsült.
Hogy a 30 harcolóból ő sebzett a legtöbbet, az most nem lényeges.
Gondoltam, csata után ránézek, ki lehet ez a mókus, hogy ilyen magasra jutott?
Csatoltam két képet.
ahogy elnézem singes legjobb haverja xD
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Sziasztok az én kérdésem az artykhoz irányulna, mégpedig, hogy szerintetek melyiket éri meg legjobban megvenni? Olyant keresek amit 5-től 10-es szintig jól használható, sebzése átütése nem a leg fontosabb inkább az hogy ha egy helyben áll valaki képeslegyen eltalálni, ne pedig full rácélozva mennyen mellé. VALAMINT nagyon megköszönném, ha valaki belinkelné azt a képet, amit egyszer ezen a weboldalon láttan, azt ábrázolta, hogy melyik arty milyen "ívben" lő.
Sziasztok az én kérdésem az artykhoz irányulna, mégpedig, hogy szerintetek melyiket éri meg legjobban megvenni? Olyant keresek amit 5-től 10-es szintig jól használható, sebzése átütése nem a leg fontosabb inkább az hogy ha egy helyben áll valaki képeslegyen eltalálni, ne pedig full rácélozva mennyen mellé. VALAMINT nagyon megköszönném, ha valaki belinkelné azt a képet, amit egyszer ezen a weboldalon láttan, azt ábrázolta, hogy melyik arty milyen "ívben" lő.
Ott az arty használók téma! Ott választ hamarabb kapsz. Kár volt létrehozni új topicot ezért.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...