Mods which are not permitted by WG: Mods which remove leaves (Agent Orange) Arty sniper view mod Artillery Zoom Out Freefly camera mod Tracerhack Glasbox Skins
www.reddit.com/..._mods/
Nem a kisujjamból szoptam ki, ez a kevés mod egyike, ami hivatalosan is tiltólistán van. Nem b***ogatásból írtam, sokszor van hogy az ember nem is tudja hogy illegális modot szed le, mert WG nem tudja normálisan összeszedett formában leírni hogy akkor mi is a tiltott. A 60X zoom például engedélyezett, holott max zoom mellett eltűnteti a bokrokat. Ami meg tiltott. Hupsz.
Sajnos a mesterlövész és a pillanatkép képesség igen fontos az artyra mert erősen feljavítja a találati arányt.Ha csak a BIA és Camo van szerencsétlen lövésznek akkor ugyan gyorsan céloz de szarul lő.
Csak azt tudom elmondani amit tapasztaltam,mindenféle leírással szemben.
És elnézést hogy ezt le mertem írni.
Nem kell elnézést kérned hogy leírtad amit tapasztaltál, csak ha valaki leír valamit tényekkel alátámasztva, forrással együtt, akkor az ellen nem illik úgy vitázni hogy "nincs igazad, mert szerintem nem így van"
Biztos minden skill csak placebó hatást vált ki,ezért mostmár nem indítok többet 1 tankomon sem 
ui.: a kritikus sebzés ergó mesterlövész ha HEvel lövöldözöl csak annyit csinál,hogy a célkeresztben levő tank közepét vágja talibe,ami a robbanási kör miatt fontos.Ha az egész tank benne van a robbanási körben,akkor szinte a HE maximális sebzését megkapja(RNG kedve szerint persze).Tehát nem lövöldözi a sérült részeket mint az AP.
Ez meg ne haragudj de rohadt nagy öngól. Én leírom hogy melyik skill hasznos és
miért, erre válaszolod hogy ha van még két haszontalan skill a tankon, attól a tanknak jobb lesz az RNG-je. Igen, pontosan ez a placebo hatás.
A mesterlövész perk SEMMIT nem csinál ha HE-vel lövöldözöl. Ha AP-val lősz sem fogja az ágyúba kanyarintani a lövedéket azért, mert pont bejött a 3% kritikus sebzés, mert nem így működik.
Ha eltalálsz egy modult, van X% esély hogy a modul sebződni fog, ezt az esélyt növeli a Deadeye perk fix 3%-kal.
Saving ThrowEdit
When a module or crew member is hit, they do not necessarily take damage from the hit. Instead, most modules have a specific chance not to take damage. This is also referred to as a saving throw. The base chances of damaging a specific module or crew member when hitting it are as follows:
Suspension: 100%
Engine: 45%
Fuel Tank: 45%
Observation Device: 45%
Radio: 45%
Turret Ring: 45%
Gun: 33%
Ammunition Rack: 27%
All crew members have the same chance to get knocked out when hit, however starting with game version 0.7.4 this chance depends on the damage type:
Crew hit by AP/APCR/HEAT shell: 33%
Crew hit by (internal) explosion: 10%
Each of these base chances to damage a module or knock out a crew member can be increased by 3 if the Deadeye perk is active for your Gunner at the time of a shot with an AP, APCR or HEAT shell.
No other factors influence these chances. The amount of ammunition you are carrying does not affect the chance of your ammunition rack taking damage.
Source:
wiki.wargaming....Damage
Szóval tőlem úgy skillezed a tankjaidat ahogy akarod, olyan babonákban hiszel amikben akarsz, tőlem akár sátánista rituálé keretében eladhatod a lelked, vagy bárányt áldozhatsz hogy jobb legyen az RNG-d.
Csak ha ezekkel a "tapasztalatból származó információkkal" érvelsz, és én szkeptikusan fogadom, neadj' isten még tényekkel alátámasztva leírom, hogy miért nem igaz amit írsz, nem kell megsértődni.
Csak sokan akarnak ok-okozati összefüggést keresni olyan dolgok között, aminek semmi köze nincs egymáshoz.
Annyi ilyen hülyeséggel találkoztam már mióta játszok, hogy inkább hiszek annak ami a játékba van kódolva, mint annak amit "az ismerősöm ismerőse hallott".
Béke
ui.:
Edit: typo
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...