Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 11 hónapja #70768 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

A lövésznek az a kritikus sebzés vagy milyen képesség nagyon sokat segíthet ha HEvel lövöldözöl, no meg a mentor is 1 jolly joker képesség. :woohoo: (szerintem)

Ne trollkodjad már szét a topicot, mikor tudod, hogy a snap shot a legfontosabb skill a torony nélküli artykra:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70786 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Ha nem vettem észre a szarkazmust Mirage kommentjében, akkor utólag is elnézést, így írott formában kevésbé egyértelmű.

Egyébként Jackal, a snapshotnak rossz a leírása, és attól függetlenül hogy toronyforgás közben kéne csökkentenie a reticule bloomot, ágyúmozgatás közben csökkenti, ergo torony nélküli artyn, és TD-n is működik. :whistle:

Source

Ha esetleg Wargaming valamelyik patch-ben ezeket fixelte, akkor én kérek elnézést.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70798 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
Azt a modot úgy kaptam hogy nem illegális(ráadásul itt is megvan a letöltések között),bár te biztos jobban tudod.
Vitát lezárandó pedig inkább fejet hajtok,és igazat adok.
Biztos minden skill csak placebó hatást vált ki,ezért mostmár nem indítok többet 1 tankomon sem :)

Így azt sem akarom elmondani hogy amikor hallgattam egy szintén arty szakértő tanácsára,és skill resetet csináltam full BIA+Camo-ra asszem a tizedik meccs után majdnem elsírtam magam mekkora f..s lett.Utána ment minden szépen vissza.

Sajnos a mesterlövész és a pillanatkép képesség igen fontos az artyra mert erősen feljavítja a találati arányt.Ha csak a BIA és Camo van szerencsétlen lövésznek akkor ugyan gyorsan céloz de szarul lő.

Csak azt tudom elmondani amit tapasztaltam,mindenféle leírással szemben.
És elnézést hogy ezt le mertem írni.

Béke

ui.: a kritikus sebzés ergó mesterlövész ha HEvel lövöldözöl csak annyit csinál,hogy a célkeresztben levő tank közepét vágja talibe,ami a robbanási kör miatt fontos.Ha az egész tank benne van a robbanási körben,akkor szinte a HE maximális sebzését megkapja(RNG kedve szerint persze).Tehát nem lövöldözi a sérült részeket mint az AP.

10 éve 11 hónapja #70809 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Ha neked így jó te tudod, bár én nem tartom magam arty szakértőnek, de nem véletlenül írtam én sem amit írtam. :P

Az alsó az enyém. :oops:
Mellékletek:

10 éve 11 hónapja #70811 Írta: nemo510
Ha kiokosítasz hol lehet megnézni ezt (link stb. ) akkor én is bemásolom a sajátomat.
Ezen a téren is noob vagyok :D

10 éve 11 hónapja #70813 Írta: Mir4g3
A felső 3 a tied. :woohoo:

10 éve 11 hónapja #70814 Írta: nemo510
Hú de szar vagyok :(
És azt is látni hogy ebből mennyi a random meg a szakasz?

Azért csak elkérném a linket vagy mit,megnézném az M53at.Nagy kedvenc :)

10 éve 11 hónapja #70816 Írta: Mir4g3
en.wot-life.com/

LOL és 1 szakasszal milyen előnye van 1 artynak ?

Többet nem sebzel ha szakasz, ha nem. nem a szakaszon múlik, hanem a helyezkedésen.

10 éve 11 hónapja #70818 Írta: Jackal_hun

Ha nem vettem észre a szarkazmust Mirage kommentjében, akkor utólag is elnézést, így írott formában kevésbé egyértelmű.

Egyébként Jackal, a snapshotnak rossz a leírása, és attól függetlenül hogy toronyforgás közben kéne csökkentenie a reticule bloomot, ágyúmozgatás közben csökkenti, ergo torony nélküli artyn, és TD-n is működik. :whistle:

Source

Ha esetleg Wargaming valamelyik patch-ben ezeket fixelte, akkor én kérek elnézést.

Akkor nem marad más, mint a firefight:D

10 éve 11 hónapja #70819 Írta: Jackal_hun

en.wot-life.com/

Többet nem sebzel ha szakasz, ha nem. nem a szakaszon múlik, hanem a helyezkedésen.

Szeretem ezt az oldalt, mindig bebuktatja a nagy mesemondókat:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nemo510

10 éve 11 hónapja #70820 Írta: Jackal_hun

Hú de szar vagyok :(
És azt is látni hogy ebből mennyi a random meg a szakasz?

Azért csak elkérném a linket vagy mit,megnézném az M53at.Nagy kedvenc :)

en.wot-life.com...mo510/

1590 WN8

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70821 Írta: nemo510
Kösz a linket!Bár még nem igazodom el rajta de majd belejövök.
Sajna az elején amíg a legénység fso volt az gyanítom az átlagot eléggé elrontotta.
Az utóbbi két nap artyzásából (minimális mert folyamatos csefi szax van) én csak ezt tudom felmutatni(igaz hogy a lila csak 2 csatábol van :( ).

dl.dropboxuserc...ta.jpg

ui. : ja meg ez:
dl.dropboxuserc...01.png

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70825 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281

Mods which are not permitted by WG: Mods which remove leaves (Agent Orange) Arty sniper view mod Artillery Zoom Out Freefly camera mod Tracerhack Glasbox Skins

www.reddit.com/..._mods/

Nem a kisujjamból szoptam ki, ez a kevés mod egyike, ami hivatalosan is tiltólistán van. Nem b***ogatásból írtam, sokszor van hogy az ember nem is tudja hogy illegális modot szed le, mert WG nem tudja normálisan összeszedett formában leírni hogy akkor mi is a tiltott. A 60X zoom például engedélyezett, holott max zoom mellett eltűnteti a bokrokat. Ami meg tiltott. Hupsz.

Sajnos a mesterlövész és a pillanatkép képesség igen fontos az artyra mert erősen feljavítja a találati arányt.Ha csak a BIA és Camo van szerencsétlen lövésznek akkor ugyan gyorsan céloz de szarul lő.

Csak azt tudom elmondani amit tapasztaltam,mindenféle leírással szemben.
És elnézést hogy ezt le mertem írni.

Nem kell elnézést kérned hogy leírtad amit tapasztaltál, csak ha valaki leír valamit tényekkel alátámasztva, forrással együtt, akkor az ellen nem illik úgy vitázni hogy "nincs igazad, mert szerintem nem így van"

Biztos minden skill csak placebó hatást vált ki,ezért mostmár nem indítok többet 1 tankomon sem :)

ui.: a kritikus sebzés ergó mesterlövész ha HEvel lövöldözöl csak annyit csinál,hogy a célkeresztben levő tank közepét vágja talibe,ami a robbanási kör miatt fontos.Ha az egész tank benne van a robbanási körben,akkor szinte a HE maximális sebzését megkapja(RNG kedve szerint persze).Tehát nem lövöldözi a sérült részeket mint az AP.

Ez meg ne haragudj de rohadt nagy öngól. Én leírom hogy melyik skill hasznos és miért, erre válaszolod hogy ha van még két haszontalan skill a tankon, attól a tanknak jobb lesz az RNG-je. Igen, pontosan ez a placebo hatás.
A mesterlövész perk SEMMIT nem csinál ha HE-vel lövöldözöl. Ha AP-val lősz sem fogja az ágyúba kanyarintani a lövedéket azért, mert pont bejött a 3% kritikus sebzés, mert nem így működik.
Ha eltalálsz egy modult, van X% esély hogy a modul sebződni fog, ezt az esélyt növeli a Deadeye perk fix 3%-kal.

Saving ThrowEdit
When a module or crew member is hit, they do not necessarily take damage from the hit. Instead, most modules have a specific chance not to take damage. This is also referred to as a saving throw. The base chances of damaging a specific module or crew member when hitting it are as follows:

Suspension: 100%
Engine: 45%
Fuel Tank: 45%
Observation Device: 45%
Radio: 45%
Turret Ring: 45%
Gun: 33%
Ammunition Rack: 27%
All crew members have the same chance to get knocked out when hit, however starting with game version 0.7.4 this chance depends on the damage type:

Crew hit by AP/APCR/HEAT shell: 33%
Crew hit by (internal) explosion: 10%
Each of these base chances to damage a module or knock out a crew member can be increased by 3 if the Deadeye perk is active for your Gunner at the time of a shot with an AP, APCR or HEAT shell.

No other factors influence these chances. The amount of ammunition you are carrying does not affect the chance of your ammunition rack taking damage.

Source: wiki.wargaming....Damage

Szóval tőlem úgy skillezed a tankjaidat ahogy akarod, olyan babonákban hiszel amikben akarsz, tőlem akár sátánista rituálé keretében eladhatod a lelked, vagy bárányt áldozhatsz hogy jobb legyen az RNG-d.

Csak ha ezekkel a "tapasztalatból származó információkkal" érvelsz, és én szkeptikusan fogadom, neadj' isten még tényekkel alátámasztva leírom, hogy miért nem igaz amit írsz, nem kell megsértődni.
Csak sokan akarnak ok-okozati összefüggést keresni olyan dolgok között, aminek semmi köze nincs egymáshoz. ;)

Annyi ilyen hülyeséggel találkoztam már mióta játszok, hogy inkább hiszek annak ami a játékba van kódolva, mint annak amit "az ismerősöm ismerőse hallott".

Béke

ui.:
Figyelem: Spoiler!

Edit: typo
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rezsi70

10 éve 11 hónapja #70827 Írta: nemo510
THX.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70873 Írta: tankaranka69
Megválaszolva: tankaranka69

en.wot-life.com/

Azért szakaszban mindig előnyösebb, mint randomban, ha másért nem, legalább tudod, hogy nem 29 ellenfeled van csak 27. :D
Amúgy nyilván a szakasz összeállításától függ, hogy mennyi előnyt nyer egy arty. Egy felderítő megmutatja, hogy hol az ellenség, egy közepes tank vagy páncélvadász megtudja védeni az ellenséges light-októl, de még két másik arty-val is nagyobb biztonságban van, mint egyedül. Hiába helyezkedsz te jól, ha nincs felderítés és nincs kire lőnöd vagy az ellen felderítői berobognak a vonalak mögé és az első perc végén halott vagy.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.