Mirage: szerintem is el van túlozva, de azért az hogy ezzel a helyzettel a WG kb. 1 éve nem kezd (nem akar vagy nem tud) semmit, az is eléggé eltúlzott:D
Szerintem nem akar.A kv1s nerfet hány évig halogatták?
Mirage: szerintem is el van túlozva, de azért az hogy ezzel a helyzettel a WG kb. 1 éve nem kezd (nem akar vagy nem tud) semmit, az is eléggé eltúlzott:D
Azért kemény az artys küldetéseket végigvinni.Az összes konteó és összeesküvéselmélet beigazolódik ilyenkor.
Az meg hab a tortán hogy válogatott √2 light és med brigád kerül a csapatba.Nem tudtam hogy ennyien vannak.Elhullási idejük átlag 1p.
Most is sebzést kéne okozni egy legalább 30km/h-val közlekedő járműnek.WTF?
Kergessek lightot?Úgy hogy folyamatos cső/városi pályát ad?
Hát tényleg nincsenek hatással az MM-re a küldetések.
Amikor 2000dmg-t kellett nyomni hevykbe,érdekes egyből nem volt szembe max 2db.
Nálunk meg 6-7.F Y WG.
Na midegy.
Maxima respect aki ezeket végignyomta.(vannak idegei )
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#143468Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
7000 spot damage küldi, himmelsdildorf, fishermans gay, stalingrad, kharkov zsinórban, néha a spawn is ugyanaz... Nincsen ám benne semmi tudatosság, á, NAPOK ÓTA, mondjuk kedd óta UGYANAZOK a mapok zsinórban kb.
Artyval vannak emberek akiket NEM LEHET eltalálni, felhúzták a starwars pajzsot. Lehet beléjük max 200-at splashelni és kész.
Láthatatlan waffletraktor hegyek mindenhol, spotolnál és durr villan a hatodik, erre szutyok röhöm belédvág 842-et, mert low rollt persze nem ismeri. Egyébként amióta a rinya elindult határozottan figyelem, hogy a full tomato noobok miben ülnek és jellemzően waffletractor + Jagdtiger88 + su-152-isu152-704 vonal és olyan tömény betonbázis kempet nyomat a többségük, hogy nincs rá jó hasonlat.
7000 spot damage küldi, himmelsdildorf, stalingrad, kharkov zsinórban, néha a spawn is ugyanaz... Nincsen ám benne semmi tudatosság, á, NAPOK ÓTA, mondjuk kedd óta UGYANAZOK a mapok zsinórban kb.
OFF: (Ezt ebben a topicban nem írom tovább)
A WG biztos megmondaná, hogy semmi gond nincs azzal, mert azokon a pályákon is csinálhatsz 7k dmg-et. De azt próbáltad már, hogy a csata módokat variálod küldetésnek megfelelően? Attack/Encounter ki vagy be van kapcsolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nemo510, stefanitsr
7000 spot damage küldi, himmelsdildorf, stalingrad, kharkov zsinórban, néha a spawn is ugyanaz... Nincsen ám benne semmi tudatosság, á, NAPOK ÓTA, mondjuk kedd óta UGYANAZOK a mapok zsinórban kb.
OFF: (Ezt ebben a topicban nem írom tovább)
A WG biztos megmondaná, hogy semmi gond nincs azzal, mert azokon a pályákon is csinálhatsz 7k dmg-et. De azt próbáltad már, hogy a csata módokat variálod küldetésnek megfelelően? Attack/Encounter ki vagy be van kapcsolva.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#143486Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Sikerült változtatnom a maprotationon !!! Fishermansgay, himmelsdildorf maradt, jött egy ensk és egy kharkov melléjük.
Jah és mákos waffletraktor hegyek mindenhol. EGY lövése van az egész játék alatt amit végigbáziskempelt (de szó szerint, túlzás nélkül), telibever, és gyújt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...