Jelenleg 110 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 1 hónapja #142962 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Akkor átfogalmazom. Nagy kiterjedésű célok ellen. Mert terület pusztító fegyver, nagy terület lefogására alkalmas nem pedig precíziós csapásra.

Nekem pedig újra meg kell kérdeznem:
Mi történhetett a valóságban egy tankkal, ha mondjuk 50 méterre attól becsapódott egy tüzérségi ágyú lövése?
Értem amit írsz. De 10 játékosra nem eshet 10 arti. A tankok sem grasszáltak össze vissza mint a játékban... Ezért írtam, hogy ne keverd bele a valóságot. Mert ott nem x mennyiségű hp-t lövöldöztek egymásról. Csak egyet.....

Muszáj a valóságot is alapul venni mert a wg is alapul veszi pl midnent onnan vesznek. pl típusok, járműfajták, fizika, stb...persze nem mindent tökéletesen
Azt nem érted, hogy én arra próbálok utalni, hogy az artyt annyira megváltoztatták a kiindulási alaphoz képest és olyan dolgokkal ruházták, hogy nem lehet így normálisan beilleszteni a játékba.

Hehe ezen jót nevettem, ne haragudj, nem a mondandódon csak ami róla jutott eszembe. :D
Muszáj alapul venni, meg összehasonlítjuk? A valóságban beülsz egy tankba és belső nézetből látod, nincs kis minimap csak egy keskeny sáv amin magad elé látsz, hogy lehet egyáltalán összehasonlítani a kettőt. A Wg nem a játék mechanikáját hasonlítja a valósághoz, mert azt nem lehet hanem a világot a látványt, ne keverjük a kettőt.

Ui: a posttól függetlenül úgy zusammen all, mindenkinek. Kiváncsi vagyok innen hányan ültek tankban és harcoltak velük, hogy ennyire megy mit kellene csinálni, és hogyan kellene működnie. Nem vagyok mai csirke de még én sem tudom, így nem is spekulálok.

Szevasztok:
Én is gondoltam már rá, hogy ha csak fogyócikk lenne a tüzérség az lehetne a megoldás.
Nem csak a gyerekek és a gyengék artiznak. Szinte mindenki artizik, csak nem sok embernek van türelme hozzá főleg ha 40 mp-t vársz egy mellé lövésre 3 szor egymás után. Esetleg egy kát artit ha tart valaki. A csatái nagyobb részében nem azzal játszik.

Vagy esetleg ha csökkentenék a magaddal vihető lőszer számát mondjuk tankfüggően 3-5 közé. Azt azért hozzá teszem nem tartom magam retardnak, de én is játszom ettől függetlenül az artykkal, és hogy miért? mert ott van és az is egy fajtája a játéknak, mint ahogy a light és hvy külön külön játékstílust igényel. Ettől én nem tartom magam se idiótának, se degeneráltnak.

Egy szót nem szóltam arról, hogy a játék mechanika a valóságosra bármilyen szinten is hasonlítana. De mivel minden dolog amit a wg használ a valóságon alapul vagy azt veszi mintának. pl. mint írtam eleve az ötlet, hogy létező tankokat hazsnálnak fel, eleve a tank ötlete is az így kötött a mozgás terük.
Nem új dolgot hoztak létre, hanem egy valóságos dolognak hoztak létre valamilyen szintű másolatát. Itt pl lemásoltak egy rakás dolgot a valóságból: pl a tanknál a dolgok 60%-át addig az artyknál ez 20% és ezt kiegészítik a csodás RNG-vel aminek semmi értelme.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #142963 Írta: Szevasztok
Megválaszolva: Szevasztok
Az utolsó szavaidban van a lényeg

10 éve 1 hónapja #142965 Írta: fridok
Megválaszolva: fridok

Vagyon igazságod. De itt nem arról volt szó, hogy valósághoz közelít a játék, csak hogy a valós adatokat, tököm tudja milyen méréseket is bele kellett valamilyen szinten építeni a játékba, több-kevesebb sikerrel. De inkább kevesebb :) . A teljes valóságot szinte teljes mértékben lehetetlen lett volna megcsinálni, mert akkor már szimulátor lenne, és az emberek csak egy igen szűk rétege játszana vele. Ez egy "tömegcikk", amiben próbálnak mindenkinek kedvezni, de legfőképpen maguknak. :)

És ez valahol jó is így, mert különben a tankok 2/3-a benne sem lenne hiszen jó részük csak tervben létezett.

10 éve 1 hónapja #142966 Írta: Neotilius
Megválaszolva: Neotilius

Mai termés :D hozzáteszem mozogtam rendesen :)
Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #142967 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Mirage: nyilvánvaló, hogy nem minden csatában így van, különben már rég nem játszanék vele. Változó hogy mennyi ilyen, 10-ből egy vagy 3-4, isten tudja, függ attól milyenek a csapatok meg a pályák, DE VAN ILYEN állapot, ez már önmagában baj.

Baj az hogy egy fele olyan tudású játékos a pálya másik végéről ki tud úgy venni egy 2x-olyan tudású játékost anélkül, hogy köztük bármiféle visszafele is működő interakció lenne. Ezt hívják nagyon rosszul kiegyensúlyozott játékmenetnek, ez a baj az artyval, nem a létük. Mondhatnék még számtalan hasonló esetet és én most nem arra gondolok,amikor a ház ablakán belő az arty, hanem teljesen valós élethelyzeteket egy bármilyen pályán.

Ami a lényeges: az arty öli az aktív játékot, erősíti a campet, amit az emberek utálnak. Mivel erősíti a sátorozást, ezért elkezd mindenki noobkodni, az össz. játékélmény csökken, nő a meccsek ideje, anélkül hogy lenne lényeges aktivitás VAGY 3 perc alatt a csapat fele értelmetlenül elhullik.

Az artyjáték egyszerűsége és nagyszerűsége, hogy a pályákon van néhány (2-3) kritikus pont, ahol BIZTOSAN lesz tank, mert ezekbe a kulcs pozíciókba mindenképpen menni kell, ha nyerni akarsz. Ezért a jóképességű Ödönke odaviszi a kurzort, majd 40 másodpercenként egyszer megnyomja a bal gombot. Na ezzel a bonyolult tevékenységével képes jelentősen befolyásolni a csatát. Mi több, nem kell eltalálni a célt, mert ha mellé megy, ami valljuk be, gyakori, akkor is belédrak 600 DMG-t, amit leszarnék, de mellé még 2-3 modult, legénységi tagot is levisz, leláncol az ellenfél előtt stb. tönkre vágva az egész csatáját az elszenvedőnek.

Szerintem az FV304 arty működik megfelelően, úram bocsá, még én is játszanék vele. Rövid lőtáv, gyors pozícióváltás, gyors lövés kicsi splash.

Aki meg vitatkozni akar, annak meg javaslom, hogy:
- nézze meg CirconFlexes arty videóit a tesztszerverről, amikor szemből agyonvág egy full HP-s JG PZ E100-at (a gyengébbek kedvéért: a játék legpáncélozottabb tankja) és nem egy ilyen lövés van azon a meccsen, de említhetném mikor két tankba tol bele darabonként kb 700 dmg-t
- Anfield videóját, amikor megkéri a barátnőjét hogy lődözzön artyval (csak mondom, a csak nem játszik WOT-tal) és ő is tudja simán sebezni a tankokat

Cserébe várom azokat a videókat, ahol egy meddel valaki mondjuk mellé lő és sebez 800-at, vagy az A0-ból sebző heavy tankokat a pálya másik végére vagy a hegy mögé belövő TD-ket. Fogadjunk, hogy egyetlen ilyen videó nem lesz...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomax96

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142974 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Figyelem: Spoiler!

Még 1Xer, nem mondom, hogy jó ahogy van, de ez a sírás erősen elvan túlozva!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bogehu

10 éve 1 hónapja #142975 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510

Baj az hogy egy fele olyan tudású játékos a pálya másik végéről ki tud úgy venni egy 2x-olyan tudású játékost anélkül, hogy köztük bármiféle visszafele is működő interakció lenne.

Lehet hogy egy 3000wn8-as epic tartott spotban és kérte a tűztámogatást :evil:

Tesztszervert meg hagyjuk,nem reális.Látom hogy fiamék miket csinálnak néha és bizony nyugtatóhoz kell nyúlni időnként.WTE 100-al lopakodó meg ilyenek.Orrba szájba ammo rack.Vagy csak az RNG támogatását élvezik?

10 éve 1 hónapja #143022 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
Úgy veszem észre ez a nindzspeccs az artyknak is szólt :)

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #143035 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
ha van 2 tank akik hasonlo tuzerot kepviselnek, pls 2 azonos tieru med, es mind2nek hasonlo a pancelzata eloszor mindig a nagyobb wn8ast probalom loni, aztan megnzem az atlagsebzesuket,utana meg h. melyik mennyire ficankol. En ennyit gondolkozok, de szerintem egy tomato megelegszik az elso szuressel: nagyobb wn8. raadasul az atlagsebzes cucc nincs is sokaknal bekapolva xvmbe. De ez csak egy szep emlelt az 2. resz sokszor kiis marad es az xvm, a fontosabb. Szoval h. nincs xvm arty fokusz az hulyeseg.

Na meg aki agresszivan jatszik szokszor spotolodik, akar elsonek, az arty arra fordul, es sokszor nem is fog masfele nezni tehat megint csak az szivja meg aki agresszivan jatszik. Nem a befuto marha, mert az 2 percnel tovabb nem el. De ha pl steppen a domboknal en nezek fel elsore, amikor 2. kinezek tuti kapom az arty lovest, m,ert odafordult.
arty fokusz elleni vedelem:
jatsz artyval vagy WTe100al ,mert az 4k dpgre is kb 3k-t ad, azzal nem lesz kek stat es nincs artyfokusz akkora:D

amiota igy elszaporodtak az artyk, meg az arty snapshotok, nem is merek t37el menni,mert rohamosan none a wn8am. Kar h. a rohadt obj263 meg SU12244 is tolja fel mint a diszno

10 éve 1 hónapja #143047 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

...hozzáteszem mozogtam rendesen :)

Azt az asszony mondja meg, nem te... :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, blslas

10 éve 1 hónapja #143061 Írta: Jani12
Megválaszolva: Jani12
Az arty arra való, h ne csak a tomatok sírjanak, hanem az epic, űberpró lila-kék stathuszárok is. Az a tank típus kínálja a revans lehetőségét a gyengébb képességű játékosoknak. Ezt el kell fogadni. Kilő, elküldöd a ku... anyába, aztán indítod a következő csatába. Ennyi. A medek meg a lightok sokkal idegesítőbbek (szerintem).

10 éve 1 hónapja #143063 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Mióta vissza vettem az ELC-t, nem bosszantanak az artyk. Az a tank számukra sebezhetetlen. Túl gyors és a játékidő 90%-ában láthatatlan.
Sőt egyszer egy hetes artyval ketten lehoztunk egy nyolcas csatát, Tiger II, Type 59, SP és két arty ellenében.

10 éve 1 hónapja #143064 Írta: Jackal_hun
Mirage: szerintem is el van túlozva, de azért az hogy ezzel a helyzettel a WG kb. 1 éve nem kezd (nem akar vagy nem tud) semmit, az is eléggé eltúlzott:D

10 éve 1 hónapja #143065 Írta: Jackal_hun

Baj az hogy egy fele olyan tudású játékos a pálya másik végéről ki tud úgy venni egy 2x-olyan tudású játékost anélkül, hogy köztük bármiféle visszafele is működő interakció lenne.

Lehet hogy egy 3000wn8-as epic tartott spotban és kérte a tűztámogatást :evil:

Tesztszervert meg hagyjuk,nem reális.Látom hogy fiamék miket csinálnak néha és bizony nyugtatóhoz kell nyúlni időnként.WTE 100-al lopakodó meg ilyenek.Orrba szájba ammo rack.Vagy csak az RNG támogatását élvezik?

Az ellenfélnél zöld játékos volt a legjobb. De proxy spotban harcoltunk, tehát még csak az sem mondható, hogy a zseniális spotter szívatta a csapatot.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #143081 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Mirage: szerintem is el van túlozva, de azért az hogy ezzel a helyzettel a WG kb. 1 éve nem kezd (nem akar vagy nem tud) semmit, az is eléggé eltúlzott:D

pedig marha egyszerű lenne szerintem, annyi lenne az egész, hogy limitálják csatánként 1-re őket és ne legyenek top tier (kivéve a tier 10-esek), ha nem is oldódna meg a probléma teljesen, azért biztosan csökkenne a panaszkodások száma

amúgy light tankokat sem ártana max 2-3-ra korlátozni csatánként, hogy ne az legyen, hogy egy végzi a dolgát a többi meg csak néz mert már foglalt a pályán lévő egyetlen értelmes hely a könnyűtanknak, de ez csak egy kisebb probléma

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 40 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.