Jelenleg 122 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Német harckocsik

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #4541 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
dehogy :P De mivel nem adsz hírt magadról és nem tudom, hogy eddig volt-e részed tier 10-es csatákban.
Majd e100 -al megtudod, és megtapasztalod, amit mi itt hosszú ideje csak panaszolunk. És lassan te is ideges leszel.
Felteszed a kérdést majd párszor , hogy úristen ez most mit akart. Ő mért játszik vagy WTF..? És előveszed a golodt, mert a 235 pen gáz. Majd a gold sem lesz elég, hogy a társaid noobságát ellensúlyozd, és akkor fel jössz ide panaszkodni, hogy eljutottál oda, ahol a teljesítményedtől függetlenül nem bírsz nyerni órák óta. És nem fogod fel ésszel mit rontasz el. Holott a hiba nem benned van :S És valld be őszintén aki 2 percig él, az a köv csatában is addig él. És olykor 3 percig is húzza. De általánosan a gold sem segítene rajta, mert nem használja azt a pinduri buksiját. Mert ő nem fogja neked megérteni a játék részleteit, hisz ő csak bohóckodni jött. Te meg játszani, csak ő ezt letojja.... Pedig te gondolom odamész és élvezed a játékot, és arra haszálod az e100at amire van. AKi meg hasonlóan tier 10el van nem érted mért kamikaze, meg mért lő tornyot mikor a test negyede páncélozott...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #4544 Írta: tinger
Megválaszolva: tinger

dehogy :P De mivel nem adsz hírt magadról és nem tudom, hogy eddig volt-e részed tier 10-es csatákban.

nem volt

Majd e100 -al megtudod, és megtapasztalod, amit mi itt hosszú ideje csak panaszolunk. És lassan te is ideges leszel.

Birkatürelmű vagyok, és Ádám génjeibe úgy tűnik a 200 effi is be van kódolva, nemcsak az 1200+ :)

12 éve 3 hónapja #4545 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Harrasin-tól idézve:

"Viszont én nem egy olyat láttam, hogy a marhája megy vele az első frontvonalba a heavyk mellé vagy elé."

Húú de magamra ismertem :-) XD Nálam az E50M-el ez betegség..imádom azt a dögöt:-) Ha megyek vele valahogy nem bírok magammal..furi hogy hat rám..olyan t-54 érzésem van vele :-)
Tudom hogy nem szabad,meg nem így kell de annyira meg tudnak tőle lepődni az ellenfelek:-)

Amúgy én az indien panzerre nem 14k-s láncot vettem hanem pézé a laprugó készletet..igy a láncot a legvégére tudom fejleszteni..ami kell rá az a célzásgyorsító a 90mm-re ..tetű lassan fókuszál..

12 éve 3 hónapja #4546 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Harrasin-tól idézve:

"Viszont én nem egy olyat láttam, hogy a marhája megy vele az első frontvonalba a heavyk mellé vagy elé."

Húú de magamra ismertem :-) XD Nálam az E50M-el ez betegség..imádom azt a dögöt:-) Ha megyek vele valahogy nem bírok magammal..furi hogy hat rám..olyan t-54 érzésem van vele :-)
Tudom hogy nem szabad,meg nem így kell de annyira meg tudnak tőle lepődni az ellenfelek:-)

Amúgy én az indien panzerre nem 14k-s láncot vettem hanem pézé a laprugó készletet..igy a láncot a legvégére tudom fejleszteni..ami kell rá az a célzásgyorsító a 90mm-re ..tetű lassan fókuszál..

Igen egy célzásgyorsító kötelező rá, de szerintem minden medre.
És milyen a 90mm-es csöve? Jobb mint a közepes? Néztem az oktató videót és nekem úgy tűnt hogy az biztosabban sebez 250 körül.

12 éve 3 hónapja #4547 Írta: SamRE
Megválaszolva: SamRE

Szerintem pedig az E100 az egyik legjobb tank. :)
Csak pre. ammoval használjátok és pontos célzással, úgy nem lesz veszteséges a kör és szárnyalnak a 3-4k dmgk.

Gyanítom a nagy csövéhez kell a goldammo, különben kuka a tank (pedig az pay to win, ugye, közismert), és nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy lepattogjál.
Freeben nem lesz veszteséges, vagy prém accounttal?
Amúgy a tank jó, tetszik, azzal együtt, hogy melák, meg ilyenek, és a beforgatás mint mondtam, egy tank ellen nagyon jól véd, már érzem nagyjából azt a szöget, ahonnan pattogós (amit korábbi hozzászólásban írtam, azt gyakorolgatom). Továbbra is gondnak érzem, hogy jó szögben egyet pattint, a mellette álló másik ellenfél már átlő (az eddigi tapasztalatom ez), de majd kialakul.
Közepesen jó csapattal már nagy gond nincs, azok a meccsek húzósak, ahol mindenki kihullik melletted bruttó két perc alatt, és ott állsz szemben 4-5 heavyvel és meddel, tier 10-ben ez a fajta lúzerség, amit a fél perc alatt megdöglők megengednek maguknak, szintén luxus, és drága is. ÚÚÚristen, lehet dozernek igaza van? :)))

Igen, a nagy csőhöz kell a goldammo. De nem feltétlenül, mondhatni a heavyk ellen. Illetve ha oldalba-hátba támadsz valamit akkor sem kell. Én csak azért dobom be mert így is pozitívan jövök ki a körök többségéből és nem kell arra figyelnem éppen melyiket toljam be.

Mondjuk tegnap megoldódott az ezüst állományom mert, a kezdetek óta nem adtam el a depóból semmit és röpke 20 perc pucolás után (hogy ezt miért nem lehet értelmesebben megoldani gg WG) eladtam 5M felesleges cuccot ami már semmire sem volt jó. Eddig több mint 105 tankom volt szóval volt felszerelés dögivel. :D

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #4548 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
Én is az E100 felé mozgok.Az E75 az majdnem fullos/motor nem/ de a TigerII jobban szeretem.
Igy szívesen olvasom az E100 tapasztalatokat.
German Power :woohoo:

12 éve 3 hónapja #4549 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Az E75 leglátványosabb upgrade-je pedig a topmotor (az ágyú mellett persze), amivel egy egészen új tankot kapsz majd hidd el :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BAGETT, pitt600

12 éve 3 hónapja #4550 Írta: marseille984
Megválaszolva: marseille984
Nekem Indienen venti+töltésgyorsító+stabilizátor kombó van fent. Én is észrevettem, hogy öröm kivárni mire leszűkül a célkör. Szerintetek célzásgyorsító hasznosabb stabilizátor helyett? Aránylag ritkábban lövök menetből, ha mégis akkor a cső úgyis bent van a másik tank oldalában:)

A vk egyébként szerintem teljesen jó med széria, az új 6-os 3001 Daimler Benz nagyon bejön. Kicsiket sebez, de azt sűrűn, oldalról simán üti a nyolcasokat. Volt egy meccsem steppesen, sikerült 3500 sebzéssel pihenőre küldeni egy KV5+T26E4+T34-es prém brigádot. Vk 3002db-n én a 88-ast használom, 7-8 ellen oldalról jellemzően elég, sebzése elfogadható, ha meg szemből jön küldünk neki arany fogpótlást.

12 éve 3 hónapja #4551 Írta: harassin
Megválaszolva: harassin
Ha nem nerfelték azóta agyonra, akkor az Indien 90mm-es csöve az aminél jobbal én még nem találkoztam. Azért volt tesztszerón 3500-4000 között a sebzésem minden meccsen, mert az oda visz ahova akarom és 215 átlag pen át is visz sokmindent.
Felszerelés szerintem:
- Töltésgyorsító alap
- Szellőzés szintúgy alap
- Célzásgyorsító ez az ami a szerintem
Ugyanis nem fogok másokat körberohangálni közelharcban túl sokszor, fedezékből torony kidug hamar szűkül lő és tolat vissza.
Én azért tartózkodom a stabilizátortól mert már próbáltam és ha izom dombos részen megyek vele akkor sem lövök rá a másikra ha az van rajta a gépen mert mellérotált állandóan. Ha sík terepen menet közen lövök akkor meg függőlegesen stabilizálni minek. Másoknak lehet bevált, nekem nem ér annyit.

12 éve 3 hónapja #4552 Írta: _YZFR6_
Megválaszolva: _YZFR6_
Majd ha én eljutok az Indien-ig,addigra nerfelni fogják...ismertve a WOT stratégiát(30.01 D-nél tartok) :(

12 éve 3 hónapja #4553 Írta: FaceDancer
Megválaszolva: FaceDancer
E-75 iszonyat rossz tank
arany lőszer nélkül 8-asokat és felette nem lehet vele átlőni, engem meg M6 simán szétlőtt, mire megfordult

12 éve 3 hónapja #4554 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

E-75 iszonyat rossz tank
arany lőszer nélkül 8-asokat és felette nem lehet vele átlőni, engem meg M6 simán szétlőtt, mire megfordult

Nem tudom nekem eddig dicsérték ezt a tankot.

12 éve 3 hónapja #4555 Írta: _YZFR6_
Megválaszolva: _YZFR6_

E-75 iszonyat rossz tank

Akkor én csinálok valamit rosszul,mert IS8-IS7 -el folyamatosan pattogok az elejéről....többször az oldaláról is...

12 éve 3 hónapja #4556 Írta: FaceDancer
Megválaszolva: FaceDancer
Nyugi, mikor én lövök e-75-re szintén ez a helyzet
5-6 találat és 0 sebzés, visszalő, nekem csak úgy megy le a HP

12 éve 3 hónapja #4557 Írta: xoonix
Megválaszolva: xoonix
akkor szerintem te nem tudod használni.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 41 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.