Jelenleg 121 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Német harckocsik

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #4486 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Igazán nem tudom hogy kell egy E-100-al játszani..mondjuk a mostani gépeimmel sem tudom :-) Néha csak töketlenkedek..és szinte az első perctől tudom hogy csúnya bukta lesz minden tekintetben..szar a csapat,az ellenfél jobb és én is kurva béna vagyok..
Egy biztos,bármi ágyúval ,vagy prém lőszerrel felér a tankodban a kiváló legénység..jó skillekkel,jó kiegészítő felszerelésekkel.
Szerintem az E-100-ba tegyél pár gold skulót mindenképp,főleg ha a 750-es sebzésű ágyúd van ...ne szégyeld hogy gold-al lősz kutyát nem érdekli mit mondanak...szabályos felszerelés ami korlátozás nélkül használható..
Közepesekre jó a sima lőszer ..olyankor én is meghátrálok ha lebontanak a pofámból 7-800-at XD.. combosabb csávókra meg gold:-)...ők is tolatni fognak :-)

Másik ágba bele sem kezdesz ?? XDXD ?? Nemá:-) Én 21 k csatánál jöttem rá hogy szépek a medek :-) Most van 2db 10-es .. júniusban szeretnék még 2db-ot,meg a lorrainet visszaveszem megküzdök a bat chatért:-)

Aztán eladom mindet XD és veszek 10db 1-es tankot,felszerelem fullra őket ..5 skilles legénységgel szíjjel lövök minden kezdőt :-) 2500 goldért nevet váltok: Köcsög vagy Top Bunkó-ra :-)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja #4488 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Én márpedig ki fogom fejleszteni az E-100 -at. Sejtem hogy nem lesz egyszerű. Főleg amíg nem nerfelik az artykat.

12 éve 3 hónapja #4491 Írta: Sissics
Megválaszolva: Sissics
Megmondom őszintén én amikor E-100 láttok egyedül vagyok azonnal rá ugrok.Leláncolom mind két oldalát aztán mehet a móka.Az E-100 azért tudni kell játszani mert különben véged van vele és tényleg vicc hogy nagyon sok a lepattanó és bizony kevés olyan meccs van ahol ne azt látnám hogy lángol.Én inkább a mozgékony tankokat preferálom még nehézbe is.
Most az német közepest kezdtem el.Az új vonalat.Van erről valakinek tapasztalata 8-as tól felfelé ?Elsősorban az érdekel hogy mennyire gyúlékonyak ?

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #4493 Írta: tinger
Megválaszolva: tinger
Az a legnagyobb baj, hogy szemből lőnek át, bárhogy forgok. Egyik meccsen találtam egy pontot, vagy inkább szöget, hogy szemből egy td minden lövése (4 v 5) lepattant. Csak az lőtt, más nem, de amint megmozdultam, már jöttek is a 400-ak. Vagyis ha többen lettek volna, a td nem, más átlőtt volna, vagyis nincs tuti szög.
Oldalról tudom, hogy át tudnak, az a 130 az semmi.
Még kegyes is volt az MM, jó csapatokat kaptam, kb 80% winrate. Ezzel együtt egy meccset sem éltem túl (8-10 meccs), javítása 33 ezer, prém accounttal veszteség ennyi meccs alatt: 100-120 ezer.

12 éve 3 hónapja #4494 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Én is küzdök ezen a vonalon, de nekem egy tapasztaltabb játékos azt mondta, hogy ő is inkább gold ammoval játszik az E-100-al mert azzal érdemes olyan rossz a csöve. Ezt hallva én sem nagyon kifejleszteni az E75-nél megállok és kész. Azt is már csak meg kell venni, inkább a med ágat viszek most én is.

12 éve 3 hónapja #4495 Írta: SamRE
Megválaszolva: SamRE
Szerintem pedig az E100 az egyik legjobb tank. :)
Csak pre. ammoval használjátok és pontos célzással, úgy nem lesz veszteséges a kör és szárnyalnak a 3-4k dmgk.

12 éve 3 hónapja #4497 Írta: Faboo
Megválaszolva: Faboo
Egyetértek, az E100 nagyon jó tank. Igazából még normál lőszerrel is üt, golddal viszont brutális. Amire figyelni kell az az, hogy arty elől próbálj biztonságban lenni (ház, hegy takarásában), mindig forgasd be és ha lehet dugd el az alját és legutoljára nem árt, ha fedezik az oldalad. A lassúsága miatt inkább defenzív tank.

12 éve 3 hónapja #4500 Írta: harassin
Megválaszolva: harassin
Szia Sissics!

Az új német med vonallal azon kívül nincs is semmi baj, hogy vékony mindegyik (még az indien tier 8ban úgy ahogy...)
Viszont én nem egy olyat láttam, hogy a marhája megy vele az első frontvonalba a heavyk mellé vagy elé.
El lett mondva a bemutatóvideóban is, hogy sniper/támogató mediumok gyönyörű pontos és nagy átütésű csövekkel és príma mozgékonysággal, én így is fogom használni ha végre meglesz ( ez a VK egy szenvedés :S lehet kéne venni rá három kemény napig prémiumot kihúzni hamar )
Nem látom kigyulladni őket mert ha előre keveredik a kereszt tűzbe szinte azonnal ledarálják. Viszont jól használva rengeteg sebzést oszt ki és úgy tűnik hogy a játék is ezt veszi természetesnek mert közel 4k sebzésekre alig kaptam pénzt mikor próbáltam az Indient.

12 éve 3 hónapja #4506 Írta: GunnersHun

Szia Sissics!

Az új német med vonallal azon kívül nincs is semmi baj, hogy vékony mindegyik (még az indien tier 8ban úgy ahogy...)
Viszont én nem egy olyat láttam, hogy a marhája megy vele az első frontvonalba a heavyk mellé vagy elé...

Én imádtam a VK30.02DB-t gyors, fordulékony pontos, és meglepően sokszor pattintja a lövedékeket. NEm tudom te melyik csövet használod de én nem a nagyot használtam rá hanem az elődjét ami csak 150 körül sebez max de viszont 18 mm-el nagyobb az átütője, és sokkal gyorsabban tölt.
Az Indien az első csővel borzalmas volt. De ezzel a közepes csővel már nagyon jó, olcsó hozzá a lőszer és a nagy motorral már elég fürge is. Nagyon megszerettem pedig csak egy hete van meg és már feledtette a kis csöves kínlódást.
Szóval aki még csak most fogja kifejleszteni annak az a tanácsom, hogy szánjon rá 14k free xp-t a nagy láncra mert ha ki van fejlesztve a Tigris vonalon a közepes cső akkor a nagy láncot elég kikattintani és sokkal jobb lesz.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #4508 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

Én imádtam a VK30.02DB-t gyors, fordulékony pontos, és meglepően sokszor pattintja a lövedékeket. NEm tudom te melyik csövet használod de én nem a nagyot használtam rá hanem az elődjét ami csak 150 körül sebez max de viszont 18 mm-el nagyobb az átütője, és sokkal gyorsabban tölt.

Én is inkább szenvedtem azzal a tankkal, pedig csak pár körig volt meg, míg áttértem Tigrisről a Pantherre. Főleg az volt a baj mikor a csapat szar volt, nem egyszer jártam úgy, hogy lévén a kis csővel mentem én is, kiosztottam 1-2k sebzést, megöltem jópár tankot, aztán max hpval ültem valamelyik sarokban, mert kifogyott abból a szarból a lőszer. :lol:

Edit: Bár most nézem mostmár nem csak ~30 lőszer fér bele. Lehet megkéne próbálni újra.

12 éve 3 hónapja #4509 Írta: harassin
Szia Gunners!
Igen azt használom amit te (7,5 cm KwK 42 L/70 135/135/175 150/194/38)
De látom amit látok ezzel a csővel nem haladok a sebzésben.
Tier7 a legkisebb MM-je és Tier9 ig bepakol. Hát már a T7-es is kiröhög hogy 130-akat lövök rá, egyik nap egy Panthert rotáltam le vele de csak azért mert bénázott.
Am meg a 88as csővel 200 felett sebezni nagyon jó volt T6-ban VK30.01P meg VK36.01H-val jött pár top gun. A VK-P vel a readly walters hozta magával a tank ászt is.
Csak legyen meg valahogy az Indien Pz azt már én is élvezném piszkosul.

12 éve 3 hónapja #4511 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Harassin tier VI-ban még elmegy a rövid 88-as ágyú a 132-es pennel (mindkét VK-n én is azokat használtam), de azzal nem sokra mennél egy tier VII-es gépen, azokba a csatákba a 132 pen már harmatgyenge. Egyébként miért van az, hogy a Panther is csak a hosszú csövű 75mm-es ágyúkat kapta meg? Azoknak a sebzése tier VII-ben tényleg harmatgyenge, nem sok megállító ereje van a 135-ös sebzésnek, fejből nem tudom a többi nemzet tier VII-es medjeinek sebzését, de tuti, hogy mindegyik magasan veri a németet.

12 éve 3 hónapja #4512 Írta: harassin
Mediumként a lényeg az lenne, hogyha már Tier 8-9ben vagyok és az oldalába bírok kerülni, szemből tökmindegy 150 vagy 132 pen. szóval érted akkor adjak már be neki egy 220-as átlagot aztán úgyis rámfordítja a csövet és visszamegyek fedezékbe.

12 éve 3 hónapja #4514 Írta: GunnersHun
Akkor az én stílusomhoz illet nagyon ez a tank. Még a type 59-ből is leszedtem pár száz sebzést egy sziklánál ugrálva. Az IS-eket meg sokkal könnyebb meglepni velük, mert hamarabb és kevesebb célzással ütöm át az elejét, és mivel gyorsan tölt azért 3-400 dmg megállít sokakat. :)

De tényleg megéri az Indien-t "kiszenvedni". Szerintem fogadd meg a tanácsom és a nagy láncot pattintsd ki free xp-ből mert olyan szívást még nem éltél ami ott vár a kis csővel.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #4540 Írta: tinger
Megválaszolva: tinger

Szerintem pedig az E100 az egyik legjobb tank. :)
Csak pre. ammoval használjátok és pontos célzással, úgy nem lesz veszteséges a kör és szárnyalnak a 3-4k dmgk.

Gyanítom a nagy csövéhez kell a goldammo, különben kuka a tank (pedig az pay to win, ugye, közismert), és nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy lepattogjál.
Freeben nem lesz veszteséges, vagy prém accounttal?
Amúgy a tank jó, tetszik, azzal együtt, hogy melák, meg ilyenek, és a beforgatás mint mondtam, egy tank ellen nagyon jól véd, már érzem nagyjából azt a szöget, ahonnan pattogós (amit korábbi hozzászólásban írtam, azt gyakorolgatom). Továbbra is gondnak érzem, hogy jó szögben egyet pattint, a mellette álló másik ellenfél már átlő (az eddigi tapasztalatom ez), de majd kialakul.
Közepesen jó csapattal már nagy gond nincs, azok a meccsek húzósak, ahol mindenki kihullik melletted bruttó két perc alatt, és ott állsz szemben 4-5 heavyvel és meddel, tier 10-ben ez a fajta lúzerség, amit a fél perc alatt megdöglők megengednek maguknak, szintén luxus, és drága is. ÚÚÚristen, lehet dozernek igaza van? :)))

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 41 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.